Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@14:02:32 GMT

پیش‌بینی برداشت 400 هزار تُن گندم از مزارع لرستان

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۷۲۴۹

پیش‌بینی برداشت 400 هزار تُن گندم از مزارع لرستان

به گزارش ایکنا از لرستان، عبدالرضا بازدار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، امروز چهارشنبه، پنجم تیر در جریان سفر آیت‌الله تقوی، رئیس شورای عالی زکات کشور به لرستان در جمع خبرنگاران اظهارکرد: امسال سال پُرباران داشتیم اما پراکنش مناسبی نداشتیم بدین معنا که از اواسط فروردین به بعد بارش باران نداشتیم.
وی با ذکر این مطلب که ۱۱۰ هزار هکتار جو دیم، ۱۹۵ هزار هکتار گندم دیم و ۹۰ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت حبوبات دیم است، خاطرنشان کرد: امسال با خشکسالی کشاورزی مواجه بودیم البته به‌لحاظ هیدرولوژی و ذخیره آب سال خوبی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازدار برآورد اولیه برداشت گندم از مزارع لرستان را ۴۰۰ هزار تُن گندم اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی می‌شود نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته باشیم این در حالی‌است که سطح زیر کشت گندم اراضی آبی لرستان ۵۰ هزار هکتار است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تاکید بر این‌که بیشترین خسارت سیل به کشاورزی لرستان بود، تصریح کرد: سیل هرچه در حاشیه رودخانه بود را دچار آسیب شدید کرد.
وی خدمات‌رسانی پس‌از سیل به کشاورزان را مطلوب و جهادی برشمرد و گفت: بعد از سیل ۹۰ درصد جاده‌های مزارع و کانال‌های آبیاری و ایستگاه‌های پمپاژ وارد مدار شدند.
بازدار با ذکر این مطلب که ۱۶۰ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، ایجاد ۳۵۰ کیلومتر جاده، ایجاد ۲۵۰ کیلومتر کانال و راه‌اندازی شبکه برق با مشارکت مردم تنها بخشی‌از فعالیت‌های جهاد کشاورزی لرستان به کشاورزان آسیب‌دیده از سیل اخیر است، اضافه کرد: تعداد ۷۰ دستگاه ترانسفورماتور را تعمیر کردیم و ۹ ایستگاه پمپاژ برای مردم راه‌اندازی شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاک‌برداری ۲۰۰ هزار متر مکعب خاکبرداری از اقدامات مهم جهاد کشاورزی لرستان بعد از سیل پلدختر اعلام کرد و افزود: با مشارکت نیروهای جهادی ۱۰۰ هکتار باغ را زنده کردیم و این روند ادامه دارد این در حالی‌است که ۱۴ هزار پرونده برای کشاورزان تشکیل شده است.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان برداشت گندم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، جاوید عباسی بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌ زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم این استان انجام شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد.

عباسی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

وی صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می‌توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

کد خبر 6087209

دیگر خبرها

  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • حدود ۶۰ هزار تن چغندرقند از مزارع خوزستان برداشت شد
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • آغاز برداشت گندم از سطح بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع شادگان  
  • خرید محصولات پاییزه در خوزستان از ۵۳۶ هزار تن گذشت
  • برداشت گندم از مزارع بذری استان بوشهر آغاز شد
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • برداشت خوشه‌های طلایی گندم از مزارع کشاورزی خرمشهر