Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@11:00:07 GMT

پیش‌بینی تولید پنج میلیارد دلاری پوشاک در کشور

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۹۹۳۷۱

پیش‌بینی تولید پنج میلیارد دلاری پوشاک در کشور

طراح شهرک پوشاک اصفهان گفت: مطابق پیش بینی صورت گرفته با راه اندازی شهرک پوشاک اصفهان سالانه پنج میلیارد دلار پوشاک در کشور تولید خواهد شد.

سید آرش امامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت شهرک پوشاک در اصفهان، اظهار کرد: شهرک پوشاک اصفهان (مجتمع کارگاهی فناوری‌های نوین نساجی و پوشاک) بزرگترین پروژه کشور در این دولت است و علاوه بر ایجاد 120 هزار شغل، سالانه پنج میلیارد دلار پوشاک تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در مرحله نخست طراحی کلی و پروژه تحقیقاتی شهرک از سوی تیم تحقیقاتی انجام شد، افزود: در مرحله دوم زمینی به مساحت 950 هزار متر مربع در جاده اصفهان-تهران کنار پالایشگاه به این شهرک اختصاص یافت و اکنون در مرحله ارجاع از استانداری به راه و شهرسازی استان اصفهان برای اخذ استعلامات مربوطه و ... هستیم.

طراح شهرک پوشاک اصفهان با تاکید بر اینکه شهرک پوشاک از سال 92 تاکنون بزرگترین پروژه کشور شناخته شده‌ است و در طراحی آن از روش‌های نوین تولید شبکه‌ای استفاده می‌شود، گفت: مطابق پیش بینی صورت گرفته این شهرک قادر به ایجاد 120 هزار شغل و همچنین تولید سالیانه پنج میلیارد دلار پوشاک است.

وی با بیان اینکه حدود 15 میلیارد دلار از بازار ایران متعلق به صنعت پوشاک است، ادامه داد: 60 درصد پوشاک بازار از خارج تامین می‌شود، درحالی که این شهرک وظیفه دارد پنج میلیارد دلار پوشاک بازار داخل را فراهم کند.

امامی افزود: برای فراهم کردن این میزان پوشاک، 120 هزار شغل مستقیم و پنج برابر آن یعنی حدود 600 هزار شغل، تحریک می‌شود که تمام خدمات را در برمی‌گیرد، رستوران ها، هتل ها، خدمات درمانی، مهدکودک ها، گمرک، دفتر کنترل کیفیت، مراکز تحقیقات توسعه، آژانس‌هایی که وظیفه حمل و نقل کارکنان را دارند، فنی و حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی که یکی از پایه‌های اساسی این شهرک است، همچنین کارگاه‌های خوشه درچه، خوشه خورزوق و دلیگان که سرویس دهی پارچه را برعهده دارند، در این شرایط وارد عمل می شوند و در نتیجه به طور مستقیم شوک مثبتی به نساجی‌ها وارد می‌شود.

امامی به صرفه بودن شهرک پوشاک را وابسته به تامین زیرساخت ها توسط دولت دانست و گفت: در سه منطقه دیگر از کشور پیشنهاد شهرک پوشاک داده شد، اما همه به بن بست رسیدند، چراکه زمین و زیرساخت را دولت باید مجانی تامین کند، اما چنین شرایطی در این مناطق وجود نداشت.

وی ادامه داد: قرار است زمین شهرک پوشاک اصفهان را دولت تامین و هزینه زیرساخت را در زمان ورود به اصفهان تقبل کند که در صورت مهیا شدن این شرایط، تولیدات به صرفه‌ای خواهیم داشت.

طراح شهرک پوشاک اصفهان با تاکید بر اینکه این مجتمع مرکز شهرک‌های متعدد کل کشور خواهد شد، خاطرنشان کرد: برای اطلاع انجمن‌های نساجی و صاحبان صنعت نساجی و پوشاک، چهاردهم تیرماه نخستین گردهمایی صنعت نساجی و پوشاک کشور جهت آشنایی از ظرفیت‌ها و نیازهای متقابل هر دو صنعت، به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی "فرش ایران سپهر" در اتاق بازرگانی اصفهان تشکیل خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پوشاك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۹۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان

سفیر تاجیکستان در ایران با اشاره به افزایش حجم مبادلات تجاری ۲ کشور گفت: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان سال قبل به ۲۷۰ میلیون دلار رسید و امسال به ۷۰۰ میلیون دلار هدف‌گذاری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نظام‌الدین زاهدی، ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر ظرفیت‌های مختلف این کشور را مورد بررسی قرار داد و اظهار داشت: تاجیکستان محصولات مختلف کشاورزی و صنعتی داد که ضمن تأمین نیاز داخلی برخی صادر می‌شود.

سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران ، واردات فرش ماشینی از ایران را یکی از محصولات صادراتی ایران به این کشور نام برد و افزود: بازار خرما در کشور تاجیکستان از محصولات جمهوری اسلامی ایران است.

وی واردات محصولات پتروشیمی و لاستیکی را از ایران را از دیگر موارد اعلام و خاطرنشان کرد: حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان در دولت سیزدهم افزایش یافت و در مجموع از 57 میلیون دلار در 5 سال قبل، در سال گذشته به 270 میلیون دلار رسید و هدف‌گذاری امسال 700 میلیون دلار است.

زاهدی با بیان اینکه قیمت ارز در این کشور ثابت است گفت: ارتباط ایران و تاجیکستان توسعه یافته و با اجرایی شدن، اسناد دوجانبه این روابط افزایش قابل توجهی می‌یابد.

راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان

احمد محمدی‌زاده هم با اشاره به ظرفیت‌های مهم استان بوشهر اظهار داشت: این استان طولانی‌ترین مرز دریایی و ساحل با خلیج‌فارس دارد و با 5 کشور حاشیه خلیج‌فارس همسایه است.

وی تولید 74 درصد گاز مصرفی کشور، فعالیت 23 مجتمع پتروشیمی و تولید 50 درصد محصولات صنایع پتروشیمی را از دیگر ویژگی‌های استان بوشهر برشمرد و بیان کرد: 93 درصد نفت خام کشور از استان بوشهر صادر می‌شود و در کنار صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، ظرفیت‌های مهمی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی از جمله خرما، میگو وجود دارد.

استاندار بوشهر وجود 6 میلیون اصله نخل، تولید 20 درصد خرما کشور، 50 درصد محصول میگو پرورشی از دیگر توانمندی‌های استان برشمرد و بیان کرد: استان بوشهر دارای 16 بندر در بخش‌های مختلف است که ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان برای معادلات تجاری با کشورهای جنوبی خلیج‌فارس دارد.

محمدی‌زاده بندر دیر را یکی از قطب‌های تجارت دریایی با کشور قطر نام برد و افزود: استان بوشهر با این ظرفیت‌ها آمادگی توسعه روابط با تاجیکستان دارد.

وی خواستار بررسی تعیین خواهرخواندگی‌ یکی از شهرهای استان بوشهر با یکی از شهرهای تاجیکستان شد و گفت: تاجیکستان می‌تواند در امر صادرات محصولات مختلف از استان بوشهر اقدام کند.

استاندار بوشهر همچنین خواستار راه‌اندازی نمایشگاه مشترک محصولات استان بوشهر با تاجیکستان و اعزام هیئت‌های تجاری دو کشور برای آشنایی با محصولات در امر توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری شد.

محمدی‌زاده پیشنهاد کرد: باتوجه به اینکه تاجیکستان مرز دریایی ندارد از ظرفیت بنادر استان بوشهر در ساخت انبار پشتیبانی برای صادرات به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس استفاده کنند.

تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نیز با اشاره به تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان گفت: با تشکیل کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی، تجاری، فنی و صنعتی ایران و تاجیکستان فرصت مناسبی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، تجاری و تبادل تجارب با کشور تاجیکستان فراهم شده است.

علی باستین با اشاره به فراهم شدن ظرفیت سرمایه‌گذاری در استان بوشهر برای توسعه صنایع پتروشیمی برای سرمایه‌گذاران کشور تاجیکستان افزود: در استان بوشهر مواد مورد نیاز صنایع این کشور در عرصه پتروشیمی فراهم است.

وی قطب تولید محصولات پتروشیمی ایران را منطقه پارس جنوبی در عسلویه و کنگان دانست و تصریح کرد: مناطق ویژه اقتصادی در استان آمادگی همکاری برای سرمایه‌گذاری در عرصه ایجاد مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی است.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • صادرات ۱۳ میلیون دلاری مکمل و دارو‌های گیاهی
  • تولید ۲۵۰ میلیون مکمل/ صادرات ۱۳ میلیون دلاری داروهای سنتی
  • سازمان ملل به دنبال جمع آوری کمک ۲.۸ میلیارد دلاری برای غزه و کرانه باختری
  • پیش‌بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم در کشور
  • صادرات ۲۸ میلیون دلاری مرکبات مازندران به ۱۶ کشور جهان