Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور دانشجویان تعداد سرا‌های دانشجویی در سراسر کشور را ۱۰۵۰ سرا عنوان کرد و از احداث ۲۰۰ سرای دانشجویی دیگر در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی و طرح‌های عمرانی دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: طرح ارتقای کیفی سرا‌های دانشجویی در سه سال گذشته در دستور وزارت علوم قرار گرفته و سرا‌های دانشجویی درجه پنج و چهار ارتقاء پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد: یک‌هزار و ۵۰ سرای دانشجویی در سطح کشور وجود دارد که افزایش ۲۰۰ سرای دیگر در سال جاری پیگیری می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: سرا‌های دانشجویی باید مکان مناسبی برای زیست، زندگی و تحصیل دانشجویان باشد؛ همچنین بهسازی و مرمت بنا‌های فرسوده نیز در دستور کار قرار دارد.

صدیقی افزود: ماموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها یکی از برنامه‌های وزارت علوم برای اجرای طرح آمایش آموزش عالی است که در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.

وی اظهار کرد: هدف از ماموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها کیفی‌سازی آموزش در شاخه‌های مختلف علوم است.
افزایش ۱۲ درصدی وام‌های پرداختی در سال تحصیلی جاری ناصر مطیعی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور نیز در این بازدید گفت: بدهی معوقه دانش‌آموختگان به صندوق رفاه بیش از ۷۵ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه صندوق رفاه پیگیر اقداماتی برای تسریع در پرداخت بدهی دانش‌آموختگان است، افزود: با توجه به شرایط خاص کشور و دولت در تامین منابع مالی، میزان وام‌های پرداختی برای سال تحصیلی جاری از سال گذشته کمتر نیست بلکه حدود ۱۲ درصد از مجموع اعتبارات افزایش خواهد داشت.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور بیان کرد: سال گذشته در مجموع ۳۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به دانشجویان پرداخت شده بود.

همچنین با حضور معاون وزیر علوم، رئیس صندوق رفاه دانشجویان، مسئولان شهرستان و دانشگاه کلنگ ساخت سالن مطالعه خوابگاه دخترانه بهار دانشگاه حکیم سبزواری به زمین خورد.

این سالن مطالعه به عنوان نخستین پروژه وقف مشارکتی (علمی-آموزشی) در دانشگاه حکیم سبزواری به همت موسسه حامیان آموزش یار حیات طیبه ساخته خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه حکیم سبزواری خوابگاه دانشجویی سرای دانشجویی رئیس سازمان امور دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از تاریخ ۲۴ اسفند ماه سال گذشته تاکنون ۲۲ هزار و ۱۶۶ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی توسط کارشناسان بهداشتی انجام شد گفت: در این بازرسی‌ها ۱۰ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم، ۱۰۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف تعطیل و تعداد یک هزار و ۲۹۹ اخطاریه بهداشتی صادر شد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد غلامی سه شنبه ۷ فروردین ضمن گرامیداشت ایام نوروز و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم مازندران، در تشریح طرح سلامت نوروزی در استان اظهار کرد: این برنامه با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزی از ۲۴ اسفند ماه سال گذشته الی ۱۴ فروردین ماه سال جاری توسط بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سراسر استان اجرا می‌شود.

غلامی خاطرنشان کرد: تعداد کلرسنجی آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی از زمان آغاز طرح سلامت نوروزی بیش از ۹ هزار و ۶۳۶ مورد بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از هموطنان خواست در صورت هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند تا کارشناسان در اسرع وقت رسیدگی کنند.

غلامی افزود: از ۲۴ اسفند ماه سال گذشته تا ۶ فروردین ماه سال جاری بیش از ۱۴۳ هزار و ۸۳۶  نفر در بخش اورژانس بیمارستانی ویزیت شدند و ۲۹۰۲ جراحی و ۷۶۴ زایمان انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تعداد ماموریت انجام شده توسط اورژانس۱۱۵ را در این مدت هشت هزار و ۶۳۹ مورد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۱۰۲۰ ماموریت مربوط به انتقال مصدومان تصادفات جاده‌ای و حوادث ترافیکی بوده که متاسفانه ۲ نفر از مصدومان علیرغم تلاش کادر اورژانس فوت شدند که این میزان در مقایسه با همین مدت در سال گذشته ۷۵ درصد کاهش داشته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تعداد ۹ مصدوم تروما و تصادفی انتقال یافته در بیمارستان‌ها نیز متأسفانه در این مدت فوت شدند که این آمار نیز نسبت به سال گذشته حدود ۴۷ درصد کاهش داشته‌است، متذکر شد: البته اینکه محل فوت چه تعداد از فوت‌شدگان تروما و حوادث جاده‌ای در صحنه حادثه، یا حین انتقال و یا در بیمارستان بوده است، معیار مناسبی برای تحلیل نیست، بلکه در این خصوص باید شدت حادثه نیز در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: حتی ممکن است مصدوم در صحنه حادثه علائم حیاتی داشته باشد اما به دلیل آسیب‌های مغزی، شکمی و یا آسیب‌های شدید به قفسه سینه عملاً در شرایطی به بیمارستان برسد که امکان احیای وی نباشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: همه مراکز درمانی استان مجهز به بخش اورژانس هستند و بیماران ترومایی را پذیرش کرده و اقدامات درمانی برای آنها به فوریت انجام می‌شود و در صورت نیاز به جراحی‌های سنگین و پیچیده تر به بیمارستان‌های دیگر ارجاع می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار خدمت در بیمارستان خورموج به مردم ارائه شد
  • بیش از ۲۰۰۰ نفر از خدمات بیمارستان دیردر ایام نوروز بهره‌مند شدند
  • مدافعان سلامت استان بوشهر تعطیلات خود را وقف خدمت کرده‌اند
  • تاسیس دانشکده داروسازی در کردستان به زودی
  • دانشکده داروسازی در استان کردستان تاسیس می شود
  • جوان ۲۳ ساله دشتستانی ناجی جان چهار بیمار نیازمند به عضو شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • ۲۲ هزار بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در مازندران
  • تولد ۱۲۷ نوزاد طی یک روز در استان کرمان
  • تامین خوابگاه یکی از شروط صدور مجوز برای جذب دانشجوی بین‌الملل + فیلم