Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین گفت: طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) به‌منظور پیشگیری از آسیب‌های فردی و اجتماعی این گروه از اول تیرماه برای اولین بار در استان قزوین اجرا می‌شود.

زهرا غلامرضایی معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران (مانا) به‌منظور ارتقاء مهارت‌ها و ظرفیت‌های کار گروهی و مشارکتی نوجوانان و همچنین تقویت ارتباطات سالم میان آن‌ها برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در این طرح مشارکت‌جویی به‌عنوان کلید پیشگیری در نظر گرفته‌ شده است چراکه مشارکت‌جویی موجب ارتقاء سطح سرمایه اجتماعی شده و درنهایت به‌عنوان عامل محافظ و پیشگیرانه از بروز آسیب‌های اجتماعی عمل می‌کند.

معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی قزوین اظهار کرد: ارتقای توانمندی‌های نوجوانان در زمینه شیوه‌های همیاری اجتماعی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و ایجاد و توسعه ظرفیت‌های مشارکت نوجوانان در مؤسسات خصوصی (پایگاه‌های سلامت اجتماعی) از اهداف اصلی این طرح هستند.

وی یادآور شد: جامعه هدف این طرح نوجوانان دختر و پسر در دامنه سنی ۱۳ تا ۱۸ سال هستند؛ با توجه به محدوده سنی گروه‌هایی که درگیر خواهند شد تبدیل چالش‌ها و تهدیدات دوره بلوغ به فرصت و تقویت مهارت‌های ارتباطی و کارگروهی حائز اهمیت است.

غلامرضایی عنوان کرد: جهت تحقق این اهداف چهار گام اساسی شامل آموزش تسهیل‌گران، اجرای فرایند یادگیری مشارکتی نوجوانان، حمایت‌یابی و پشتیبانی از اقدامات مشارکتی نوجوانان و مراسم اختتامیه (با همکاری بهزیستی، مؤسسات خصوصی و نوجوانان) برداشته می‌شود.

وی تصریح کرد: طرح کاملاً به‌صورت کارگاهی و عملی و در 12 جلسه طراحی‌شده و از اول تا پایان تابستان در پایگاه‌های سلامت اجتماعی استان اجرا می‌شود، در سال جاری طرح در 12 پایگاه سطح استان ازجمله قزوین، آوج، آبیک، البرز، بوئین‌زهرا و تاکستان با همکاری 16 تسهیل‌گر خانم و آقا اجرا می‌شود.

برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد در سطح استان قزوین

غلامرضایی در ادامه با اشاره به برنامه‌های سازمان بهزیستی در هفته مبارزه با مواد مخدر، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد همراه با جنگ شادی در سطح استان، برگزاری همایش پیشگیری از اعتیاد در سطح استان، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی پیشگیری اولیه از اعتیاد در سطح استان، برگزاری مسابقات ورزشی با شعار ورزش دشمن اعتیاد در سطح محیط‌های تحت پوشش اجتماع‌محور ازجمله برنامه‌های این سازمان در این هفته است.

وی تأکید کرد: پخش فیلم و تحلیل آن در سطح محیط‌های تحت پوشش اجتماع‌محور، برگزاری جلسات آموزشی پیشگیری از اعتیاد-پیشگیری از الکل و گل، برگزاری سخنرانی در نماز جمعه، برگزاری مراسم پیاده‌روی در سطح استان، توزیع بسته‌های آموزشی – تراکت-پمفلت – سی دی – کتابچه، برگزاری تئاتر خیابانی با موضوع پیشگیری از اعتیاد از دیگر برنامه‌های این سازمان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۰۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • اولین نشست حلقه «بچه‌های ایران آینده» در فرهنگسرای نهج‌البلاغه
  • ارائه آموزشهای حقوقی به بیش از ۷هزار مشاور املاک و خودرو در البرز
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • ایران دارای بیشترین کشفیات مواد مخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در جهان / استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد
  • ایران بیشترین کشفیات موادمخدر دنیا را دارد
  • ایران دارای بیشترین کشفیات موادمخدر در دنیا/ استفاده از «هنر» در پیشگیری از اعتیاد