Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه اداره کل زندان‌های استان تهران، مصطفی محبی افزود: از مجموع این آمار در میان فارغ التحصیلان، در مقطع کاردانی ۳۰۰ مددجو در رشته‌های حسابداری، مکانیک و تعمیر و نگهداری خودرو، تربیت قرآن کریم و مدیریت کسب و کار و در مقطع کارشناسی ۷۰ نفر در رشته‌های حسابداری، مهندسی فن آوری مکانیک خودرو فارغ التحصیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: از آنجا که مراکز آموزشی دانشگاهی زندان‌ها در ارتقای آگاهی مددجویان و کاهش بزهکاری و رفتار پرخطر سهم بسزایی دارد.
محبی اضافه کرد: مراکز علمی کاربردی بعثت در سطح زندان‌های استان تهران در سه واحد بازداشتگاه اوین، زندان رجایی شهر و ندامتگاه قزلحصار مشغول به ارائه خدمات آموزشی به مددجویان هستند.
مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: در هر ترم تحصیلی، به مددجویان داوطلب دارای شرایط تحصیل از ۱۴ تا ۲۰ واحد درسی در طول سال تحصیلی و در ترم تابستانی ۶ واحد درسی ارائه می‌شود.
وی افزود: این مراکز آموزش علمی کاربردی از سال تحصیلی ۹۱-۹۰ در زندان‌ها آغاز به کار کرده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حقوقی و قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۳۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان در استان کردستان

رئیس کل دادگستری استان کردستان گفت: بنیاد تعاون زندانیان کردستان با دارا بودن ۴۶ کارگاه فعال موفق به اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان استان شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کردستان، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی اظهار کرد: بنیاد تعاون زندانیان کردستان با دارا بودن ۴۶ کارگاه فعال در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، محصولات گلخانه‌ای، پرورش قارچ، پرورش ماهی، انواع رشته‌های صنایع دستی، قالی بافی، مونتاژ انواع لامپ‌های کم مصرف و بلوک‌زنی به‌صورت خودگردان، مشارکتی یا واگذاری به کارآفرین و همچنین اعزام زندانیان به مراکز صنعتی و دولتی موفق به اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان شده که از این تعداد ۵۷۰ نفر به‌صورت اعزام به کار خارج از زندان و مراکز خصوصی و دولتی مشغول به کار و مابقی در کارگاه‌های داخل و خارج از زندان شاغل هستند.

وی افزود: متوسط دریافتی زندانیان اعزام به‌کار و کارگاهی با توجه به ساعت کارکرد و کیفیت کار آن‌ها است و محصولات تولیدی زندانیان بنا بر نوع فعالیت شامل خودگردان، مشارکت، واگذاری به کارآفرین یا مراکز خصوصی و دولتی به فروش می‌رسد.

رئیس کل دادگستری استان کردستان ادامه داد: در راستای تشویق کارآفرینان جهت راه‌اندازی و فعالیت کارگاهی داخل و خارج از زندان‌ها و همچنین تشویق مراکز خصوصی جهت به‌کارگیری زندانیان این بنیاد با همکاری اداره کل زندان‌ها و اداره مراقبت بعد از خروج و بررسی در کمیته اشتغال، اقدام به معرفی کارآفرینان به بانک جهت دریافت تسهیلات تبصره ۱۶ با کارمزد بانکی چهار درصد می‌کند.

حجت‌الاسلام حسینی اضافه کرد: از جمله محصولات تولیدی زندانیان زیر نظر و با سازماندهی این بنیاد شامل صنایع دستی (تسبیح، وسایل چوبی دکوری، گیوه، فرش دست بافت، کیف پول چرم، ساک و کوله پشتی) محصولات خیاطی و تریکو (لباس بیمارستانی، پافر، شلوار، لباس‌های ورزشی و غیره) صنایع فلزی (در و پنجره، فرغون و غیره) بند ساعت، زغال، کاسه سفالی و محصولات کشاورزی (فرنگی‌جات، گندم و جو، باغبانی) است.

وی افزود: در راستای آموزش زندانیان جهت ورود به بازار کار، بر اساس تفاهم‌نامه‌های موجود با سازمان فنی و حرفه‌ای، جهاد دانشگاهی، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی با سازمان زندان‌ها و با همیاری و کمک بنیاد تعاون زندانیان، پس از آموزش توسط مبادی ذی‌ربط، گواهینامه‌های معتبر برای زندانیان صادر می‌شود.

رئیس کل دادگستری کردستان خاطرنشان کرد: پس از آزادی، زندانی توسط اداره امور خدمات اجتماعی و مرکز مراقبت بعد از خروج و تأیید کار توسط گروه اشتغال به بانک‌های عامل معرفی می‌شود تا از تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ با کارمزد بانکی ۲ تا ۴ درصد برای ایجاد شغل و راه‌اندازی کارگاه‌های مربوطه به مهارت اخذ شده بهره‌مند شود.

حجت‌الاسلام حسینی اضافه کرد: در راستای آموزش زندانیان و حرفه آموزی در سال جاری ۲۳۱۸ فقره گواهی‌نامه مهارت حرفه آموزی در ۵۰ رشته مختلف توسط اداره حرفه آموزی و اشتغال زندان صادر شده است.

کد خبر 739473

دیگر خبرها

  • توزیع ۱.۲ میلیون غذای گرم میان نیازمندان خوزستانی
  • ارائه خدمات مراکز مشاوره روانشناختی به ۲۷۵۶ دانش آموز همدانی
  • هدف اصلی دستگاه قضایی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • هدف اصلی دستگاه قضائی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • انتخاب ۲ پایان نامه از دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به عنوان پایان نامه‌های برتر تقاضامحور
  • جزئیات جدید ثبت سفارش کتاب‌های درسی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳
  • مشکل اقتصاد ایران، جهالت مدیران رانتی و کوته‌بین است / مدیران سازمان برنامه و بودجه فارغ التحصیل دانشگاه‌های درجه چندمند
  • آمار افت و خیز دانشگاه‌ها در پذیرش دانشجو اعلام شد/ روند رشد اعضای هیئت علمی با مرتبه استاد
  • اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان در استان کردستان
  • تحویل یک واحد مسکونی به یک مددجو در روستای جندان ورزنه