Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان تشکیل بنیاد اجتماعی احسان و بنیاد برکت در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) را کمک به رفع بخشی از محرومیت‌ها و مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانست و از بیشترین جذب کمک جهیزیه به اقشار کم درآمد استان مرکزی خبر داد.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیر حسین مدنی در آیین اهداء ۱۴۴ جهیزیه اعطایی به خانواده‌های کم‌برخوردار در استان مرکزی گفت: در راستای محرومت زدایی و خدمات رسانی اقدامات متعددی انجام شده که ساخت بیش از هزار ۵۰۰ مدرسه، هزار و ۱۰۰ مسجد و حسینیه، ۳۰ هزار مرکز بهداشت، ۳۰ هزار خانه عالم، ۶۰ هزار خانه محرومین و ۱۲ بیمارستان از جمله این موارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان تشکیل بنیاد احسان و بنیاد برکت را نمود ورود جدی‌تر ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی توصیف کرد و افزود: دکتر مخبر اعتقاد دارد که علما و مساجد باید محور ارائه خدمات اجتماعی باشد بر این اساس طرح مسجد احسان پایه گذاری شد و برای اجرای این طرح هزار مسجد در استان‌های مختلف انتخاب شده است که از طریق این مساجد خدمات اجتماعی ارائه شود.

وی در خصوص اقدامات مورد نظر در بخش بهداشت و درمان گفت: از برنامه‌های مورد تاکید بنیاد ریشه کنی ناشنوایی کودکان است، برای تحقق این مورد نیاز به کاشت حلزون در سن کمتر از چهار سال وجود دارد که هزینه بر است و این مورد در اولویت پیگیری بنیاد قرار دارد که به محرومین در این بخش خدمت رسانی شود.

مدنی ادامه داد: برای درمان ناباروری در مناطق محروم روستایی برنامه ریزی شده است و تاکنون با درمان زوجین ۴۵۲ کودک متولد شده و تنها شرط معرفی زوجین برای درمان ساکن بودن در مناطق محروم روستایی است.

مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان با بیان اینکه کمک به درمان سرطان و بیماری‌های صعب‌العلاج از دیگر برنامه‌ها در بخش درمان است، افزود: کاروان‌های سلامت احسان نیز در قالب خودرو‌های مجهز به مناطق محروم اعزام می‌شوند که سال گذشته از این طریق ۱۰۰ هزار نفر در نقاط مختلف کشور ویزیت شدند.

مدنی در ادامه گفت: هزار و ۵۰۰ گروه جهادی مرتبط با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به نوعی بازوی اجرایی ستاد محسوب می‌شوند و خدمات گسترده‌ای در ۱۰ برنامه ارائه می‌شود که از جمله آن می‌توان به خدمات رسانی در جریان وقوع سیل سال جاری که به ۳۰ هزار خانواده آسیب دیده مددرسانی شد یا خدمات رسانی به آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه اشاره کرد.

وی تهیه جهیزیه برای اقشار کم درآمد و محروم جامعه را از دیگر برنامه‌های حمایتی اجتماعی بنیاد معرفی کرد و افزود: سال گذشته ۲۰ هزار جهیزیه در نقاط مختلف کشور توزیع شد.

مدیرعامل بنیاد اجتماعی احسان ادامه داد: امسال سه هزار جهیزیه در نظر گرفته شد که تاکنون ۵۰۰ جهیزیه توزیع شده است، سهم استان مرکزی با ۱۴۴ جهیزیه از تمامی استان‌ها بیشتر بوده است و این نشان می‌دهد ائمه جماعت استان مرکزی فعالیت گسترده تری برای جذب این کمک‌ها انجام داده اند.

مدنی در پایان اشتغالزایی را از دیگر فعالیت‌های اجتماعی بنیاد دانست و اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۴۰ هزار شغل از طریق بنیاد احسان و بنیاد برکت ایجاد شد و امسال پیش‌بینی ایجاد ۸۰ هزار شغل در نظر گرفته شده که سهم استان‌ها بستگی به تلاش هریک در بخش جذب این کمک‌ها دارد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام جهیزیه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از پیش‌بینی ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی پیش از ظهر امروز به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نامگذاری هفته کار و کارگر امسال با عنوان مشارکت کارگر، جهش تولید، ایران قوی اظهار داشت: برگزاری جشنواره امتنان و تجلیل از گروه‌های نمونه استان از جمله برنامه‌های هفته کار و کارگر است. تاکنون 440 نفر کارگر، 59 نفر گروه کار و 121 واحد در استان در سامانه امتنان ثبت نام کردند و 108 مورد ارزیابی توسط کمیته ارزیابی انجام شده است.

وی افزود: اختراع، نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، انتقال تکنولوژی، میزان اشتغال، ایمنی، مسائل زیست محیطی از جمله شاخص‌های ارزیابی سامانه امتنان است که در نهایت براساس ارزیابی‌ها 8 واحد نمونه استانی برتر، سه کارگر و دو گروه کار نمونه انتخاب شدند. امسال برای نخستین بار از استان مرکزی کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به پیش‌بینی 400 برنامه‌ در هفته کار و کارگر، عنوان کرد: دیدار کارگران با مقام معظم رهبری از جمله برنامه‌های شاخص روز کار و کارگر است که سهیمه استان 42 نفر است.گلباران مزار شهدا، همایش پیاده‌روی جامعه کار و تولید، برگزاری میز خدمت، همایش ایمنی و بهداشت، برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بازدید دانش‌آموزان از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی، بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری زنگ ورزش صبحگاهی، بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی، برگزاری مراسم تجلیل از کارگران و واحدهای تولیدی نمونه از جمله برنامه‌های روز کار و کارگر در سطح استان است. 

امیدی با بیان اینکه وضعیت تولید و اشتغال در استان مرکزی از یک روند مطلوب برخوردار است، گفت: آمار شاغلین 15 ساله و بیشتر سال 1401 نسبت به سال 99 به میزان 4.2 درصد رشد داشته است، به طوری که 15 هزار و 720 فرصت شغلی از سال 1401 به جامعه شاغلین استان مرکزی اضافه شده است. نرخ بیکاری از 7.8 درصد در سال 1400به 7 درصد در سال 1402 رسیده است. این در حالی است که نرخ بیکاری استان 8 درصد نسبت به سال 1400 کاهش داشته است.

وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در سال 1400 نیز 36.6 و سال 1401 ثابت بوده و سال 1402 نیز براساس میانگین‌گیری به 36.3 درصد رسیده است. یکی از علت‌های کاهش نرخ مشارکت اقتصادی این است که به جهت سخت و زیان‌آور بودن محیط شغلی کارگران زودتر از محیط کار خارج می‌شوند. ضریب پوشش بیمه‌ تأمین اجتماعی استان در سال 99 نیز 68.5 درصد و سال 1402 نیز 75.11 درصد رسیده است که 6.56 درصد نسبت به سال 99 ضریب پوشش بیمه تأمین اجتماعی افزایش داشته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: لیست بیمه شدگان اجباری در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به 1401 نیز 16هزار و 671 نفر که معادل 7.17 درصد افزایش داشته است و نزدیک به 10 هزار نفر به لیست بازنشستگان اضافه شده است. این در حالی است که 35 هزار و 599 نفر لیست بیمه‌شدگان اجباری در سال 1402 نسبت به سال 99 اضافه شده است. 

امیدی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال در پایان بهمن ماه سال 1402 نسبت به بهمن سال 1401 نیز 6.25 درصد  معادل یک هزار و 482 کارگاه افزایش داشته است این در حالی است که نسبت به سال 99 به میزان 8 درصد رشد داشته است. تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری از 4 هزار و 564 در سال 99 به 2هزار و 942 نفر در سال 1402 رسیده است که در پایان سال 1402 نسبت به سال 99 نیز  35.5 درصد تعداد مقرری‌بگیران بیمه بیکاری کاهش پیدا کرده است. 

وی بیان کرد: تعهد استان مرکزی برای ایجاد اشتغال در سامانه رصد ملی 10 هزار و 996 تعهد بوده است، در حالی‌که 19 هزار و 607 مورد اشتغال در سامانه رصد ملی به ثبت رسیده است که نشان از تحقق 178 درصدی دارد. همچنین تعداد 4 هزار و 587 مجوز  مشاغل خانگی در استان مرکزی نیز به ثبت رسیده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: براساس نتایج حاصل از پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار 1402 رقم شاخص ملی 6.05 ثبت شده است، به طوری که نمره بدترین ارزیابی 10 است. استان مرکزی در ارزیابی شاخص استانی محیط کسب‌وکار در بهار سال 1401 نیز رقم 5.50 و رتبه دوم را کسب کرد و در سال 1402 نیز رقم 5.17 و رتبه یک را کسب کرد. استان مرکزی و زنجان و آذربایجان غربی به ترتیب بهترین وضعیت کسب‌وکار را نسبت به سایر استان‌ها در ارزیابی محیط کسب و کار کسب کردند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ۸۰ بسته پوشاک به ایتام شهرستان پاوه اهداء شد
  • وزیر کار: منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • منتخبان کارگری عضو بنیاد ملی نخبگان می‌شوند
  • حاج‌صفی در مهم‌ترین بازی فصل
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • تدوین ۴۰۰ برنامه‌ در هفته کار و کارگر استان مرکزی
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • ۲۹۰ سری جهیزیه در خاش توزیع شد