Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با بیان اینکه نابسمانی فعلی در بازار پوشاک ناشی از وقفه در واردات پنبه است، گفت: طرح مبارزه با قاچاق پوشاک در سال گذشته، افزایش 900 میلیون دلاری ظرفیت تولید داخلی را به دنبال داشت.

گروه کشت و صنعت بازارنیوز: سعید جلالی قدیری، دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در گفت‌وگو با خبرگزاری بازار نیوز، با اشاره به افزایش قیمت مواد اولیه برای تولید پوشاک در بازار گفت: از اسفندماه سال گذشته به دلیل جهش نرخ ارز، قیمت مواد اولیه تولید پوشاک افزایش غیرمتعارفی داشته است به طوریکه برای حل این مشکل، اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک با هدف رسیدن به قیمت تعادلی در بازار، جلساتی را با تولیدکنندگان حلقه‌های مختلف زنجیره تولید برگزار کرد که این جلسات کماکان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی علت افزایش غیرمتعارف نرخ مواد اولیه در صنعت پوشاک را وقفه در واردات پنبه به کشور دانست و گفت: هنگامی که برای تولید پارچه، نخ پنبه‌ای در بازار وجود نداشته باشد، مابقی حلقه‌های زنجیره تولید پوشاک شامل ریسندگی، رنگرزی، بافندگی و تولید پارچه نیز از کار افتاده و در بازار بحران ایجاد می‌شود که حل این مساله نیازمند ورود جدی‌تر دستگاه‌های نظارتی و حمایت دولت از این صنعت است.

*افزایش 3برابری قیمت مواد اولیه در صنعت پوشاک

قدیری با بیان اینکه افزایش نرخ ارز منجر به کاهش نقدینگی تولیدکنندگان صنعت پوشاک شد، اظهارداشت: به همین دلیل قدرت خرید پنبه توسط تولیدکنندگان کاهش پیدا کرد و خریدهای اعتباری آن‌ها نیز نقدی شد؛ به عبارتی تولیدکنندگان صنعت پوشاک با افزایش نرخ ارز، قیمت مواد اولیه‌شان سه برابر گران‌تر شد.

این فعال بخش خصوصی ادامه داد: متاسفانه بیشتر پنبه‌ای که در صنعت پوشاک استفاده می‌شود، وارداتی است و علاوه بر این، نرخ پنبه‌های تولید داخل نیز براساس قیمت جهانی تعیین می‌شود که هم اکنون در حدود 1.7 تا 2 دلار است.

*آورده 900میلیون دلاری مبارزه با قاچاق

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در بخش دیگری از صحبت‌های خود، «ممنوعیت ثبت سفارش برای واردات پوشاک»، «افزایش نرخ ارز» و «ورود دستگاه‌های نظارتی به بازار پوشاک قاچاق» را از جمله عواملی دانست که موجب کاهش صرفه اقتصادی قاچاق پوشاک شد و به دنبال آن، فروشندگان پوشاک قاچاق، فعالیت‌های خود را محدود کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه سال گذشته از قاچاق پوشاک به ارزش  2میلیارد و 700 میلیون دلار به کشور جلوگیری شد، اظهارداشت: این اقدام که با همکاری دستگاه‌های نظارتی صورت گرفت، منجر به افزایش900 میلیون دلاری  ظرفیت تولید داخلی شد.

دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک در پایان گفت: دستگاه‌های نظارتی باید به رصد کالا از زمان تولید و یا ورود آن به کشور تا زمانی که کالا به دست مصرف‌کننده می‌رسد، نظارت برخط داشته باشند؛ البته این امر، با فعالیت سامانه جامع تجارت و سامانه شناسه کالا تا حدود زیادی انجام شده اما این نظارت سیستمی  باید توسعه یابد.

/// انتهای پیام

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000EMN برچسب ها: پوشاک ، قاچاق ، پسنبه

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پوشاک قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۶۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اول اردیبهشت ماه جاری، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیأت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر این اساس کالاهایی مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف چای از این لیست است.

در این راستا مسعود طاهری کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند. یکی از فعالان صنعت چای در این زمینه گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می‌شود.

طاهری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هر یک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می‌آورد.

طاهری با اشاره به محدودیت‌های وارد شده به صنعت چای در یک سال و نیم گذشته، گفت: مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش‌های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای دچار خدشه نشود.

کد خبر 6086510

دیگر خبرها

  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است
  • بازار لاستیک ترمز برید
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟