Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد ۴۲ دانشجوی دانشگاه تهران که بومی مناطق سیل‌زده نیز هستند، بورس شدند و ماهیانه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طی سال‌جاری ۴۲ دانشجوی مناطق سیل‌زده توسط بنیاد حامیان دانشگاه تهران بورسیه شدند که از این تعداد ۲۹ نفر با معرفی معاونت دانشجویی دانشگاه و ۱۳ نفر نیز از سوی معتمدین برای دریافت بورسیه معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشجویان به مدت ۱۰ ماه ماهانه مبلغ ۲۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند. مبلغ ۴۷ میلیون تومان تا سوم تیرماه جاری به حساب دانشجویان مذکور واریز شده است و مابقی نیز تا دو ماه آینده واریز خواهد شد.

حمایت از دانشجویان برگزیده و همچنین دانشجویان مستعد و بی‌بضاعت دانشگاه تهران از برنامه‌های مهم اجرایی بنیاد حامیان دانشگاه تهران است و ظرفیت این حمایت‌ها بستگی به تعداد جذب خیرین در بنیاد دارد.

تأمین مالی دانشگاه تهران از مهم‌ترین اهداف تأسیس بنیاد حامیان دانشگاه تهران است، به گونه‌ای که طبق برآورد صورت گرفته، حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه برای تأمین این دانشگاه لازم است.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران تلاش می‌کند سالیانه حدود ۳۵ میلیارد تومان برای دانشگاه تهران جذب مالی داشته باشد، در حال حاضر سالیانه ۲۰ میلیارد تومان حمایت مالی از دانشگاه تهران می‌شود. این بنیاد در نظر دارد ظرف ۱۰ سال آینده ۳۰ تا ۳۵ درصد هزینه‌های دانشگاه را حمایت مالی کند.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد حامیان دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از صنعتی‌سازی پایان نامه‌ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: در سال گذشته بیش از ۳.۵ میلیارد تومان از پایان نامه‌های دانشجویان در راستای نیازهای صنعت، حمایت کردیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمد جواد عامری شهرابی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم رونمایی ازسامانه مهارت افزایی گفت: این دانشگاه در عرصه‌های مختلف کشور جز بهترین‌ها قرار دارد به گونه‌ای که در رتبه بندی‌ها جایگاه بالایی دارد.

ورود دانشگاه امیرکبیر به فعالیت در 4 حوزه پژوهشی

وی افزود: این دانشگاه در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور در رتبه بندی شانگهای و لایدن رتبه اول را به دست آورده است و در رتبه بندی کیو اس در میان دانشگاه‌های صنعتی رتبه دوم را از آن خود کرده است.

عامری خاطرنشان کرد: دانشگاه به این رتبه بندی‌ها بسنده نکرده است و علاوه بر اینکه جایگاه علمی و تحقیقاتی خوبی در کشور کسب کرده به دنبال رفع نیازهای کشور و ارتباط مناسب با صنعت است و در این راستا گام های خوبی برداشته است.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید و مشارکت مردمی، اضافه کرد: برای اینکه همکاری خوبی با صنعت داشته باشیم، پروژه‌های همکاری با صنعت رشد خوبی داشته است و این در حالی است که اساتید این دانشگاه ارتباط خوبی با بخش‌های صنعتی داشته اند.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر جز اولین دانشگاه های تهران است که اقدام به راه اندازی پلتفرم مهارت افزایی کرده است، گفت:هدف از این اقدام علاوه بر درگیر کردن اساتید، درگیر کردن و مشارکت بیشتر دانشجویان در این حوزه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی تاکید کرد: در ادامه احساس شد که دانشجویان برای ورود به بازار کار نیاز به کسب مهارت‌های اولیه دارند و در پلتفرمی که امروز رونمایی شد باعث می شود دانشجویان مهارت خوبی را برای این منظور کسب کنند و بتوانند بهتر وارد بازار کار شوند و هم خود را برای رفع نیازهای کشور آماده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • تولید پاک کننده های فاقد مواد سمی، به همت دانشجویان قمی
  • حمایت ۳.۵ میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی
  • در کره شمالی دانشگاه رفتن هم عجیب و غریب است!
  • اردوهای جهادی دانشجویان کردستان به مناطق محروم سروآباد آغاز شد