Web Analytics Made Easy - Statcounter

اشرفی از رشد ۱۳۸ درصدی ورودی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در استان خبر داد و گفت: ۶۰ محکوم تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مورد عفو رهبری قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد حسین اشرفی» امروز (6 تیر) در دیدار با مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان تعزیرات حکومتی وابسته به وزارت دادگستری است و به موجب قوانین متعدد شامل قانون تعزیرات حکومتی، نظام صنفی، حمایت از حقوق مصرف کنندگان، امور بهداشتی و درمانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز وظیفه رسیدگی به تخلفات برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه سال گذشته در بخش کالا و خدمات و قاچاق کالا و ارز 4 هزار و 600 پرونده در سطح استان دریافت شده، گفت: که بالغ بر 4 هزار و 500 پرونده رسیدگی شده و عملکرد از لحاظ مختومه نسبت به وارد 98 درصد بوده است.

 

اشرفی افزود: مجموع جرايم نقدی تعيين شده در بخش های مختلف 330 میلیارد ریال بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه براساس قانون جزای نقدی بیشترین مجازات است که برای متخلفان می توانیم اعمال کنیم، ادامه داد: در بخش های غیر از قاچاق مجازات های دیگری شامل ابطال پروانه کسب، پلمپ واحد صنفی امکان آن وجود دارد و در حوزه قاچاق ضبط خودرو، کالا و مجازات های دیگری پیش بینی شده است.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های این سازمان حضور در گشت‌های مشترک با سایر دستگاه‌های حکومتی است، گفت: در این راستا 381 گشت مشترک برگزار و یک هزار و 176 مورد بازرسی از واحدهای صنفی  انجام شده است.

 

اشرفی بیان کرد: بر اساس این بازرسی‌ها برای 144 واحد صنفی متخلف تشکیل پرونده و برای 330 واحد اخطاریه صادر شده است.

 

وی با تاکید بر اینکه رویکرد تعزیرات حکومتی پرونده سازی نیست، تصریح کرد: هدف ما اقدامات پیشگیرانه و آموزشی برای واحدهای صنفی است.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی افزود: عمده تخلفات در بخش كالا و خدمات مربوط به گرانفروشی، درج نشدن قيمت و ارائه ندادن فاكتور فروش بوده است.

 

اشرفی با اشاره به اینکه سال گذشته 14 پرونده تخلف احتکار را دریافت و رسیدگی شده، گفت: متخلفان در این حوزه به پرداخت یک میلیارد و 500 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

 

به گفته وی سال گذشته 21 پرونده عدم اعلام موجودی و 2 پرونده اخفا و امتناع از عرضه کالا به بازار داشته‌ایم که این پرونده‌ها به پرداخت 240 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی از تشکیل 305 پرونده تخلفات بهداشتی و تاریخ مصرف گذشته طی سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد به 302 پرونده رسیدگی و 804 میلیون ریال جزای نقدی برای متخلفین در نظر گرفته شده است.

 

اشرفی یادآور شد: سال گذشته پرونده‌ای از گران فروشی شرکت تعاونی روستایی در فروش 325 کیسه آرد سهمیه روستایی گزارش شد که بعد از بررسی‌ها، متخلف به سه میلیون و350 هزار ریال جزای نقدی محکوم شده و مکلف به جبران خسارت وارده به روستاییان شد.

 

وی با بیان اینکه طی سال گذشته با افزایش 138 درصدی ورودی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز مواجه شدیم، ادامه داد: سوخت، پارچه، سیگار و پوشاک از جمله کالاهای موجود در این پرونده‌ها بوده است.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با اشاره به قاچاق دام گفت: طی 6 ماه گذشته 70 پرونده قاچاق دام دریافت و 63 پرونده مختومه شده است که 45 مورد محکوم شدند.

 

اشرفی با بیان اینکه در سه ماهه امسال چهار پرونده تخلف ارزی دریافت شده است، افزود: میزان تخلف این پرونده‌ها به بالغ بر 20 میلیارد ریال بوده است.

 

وی عنوان کرد: طی سال گذشته تاکنون 60 نفر از محکومین تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مورد عفو رهبری قرار گرفتند.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی در پایان افزود: طی سال گذشته حدود 90 میلیارد ریال جزای نقدی متخلفین وصول شده و به خزانه دولت برگشت داده شده است.

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت خبرگزاری شبستان مجلس استان بوشهر صفاری نطنزی کانون مساجد ظریف مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد اوقات فراغت مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی پرونده تخلف قاچاق کالا وارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد ریال جریمه شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان از جریمه ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریالی یک قاچاقچی کالا در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علیرضا لطفی در جمع خبرنگاران گفت: ماموران نیروی انتظامی محموله قاچاق را از یک دستگاه کامیون کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی افزود: این پرونده که شامل قاچاق پارچه و فندک به ارزش 97 میلیارد و 24 میلیون ریال بود، در شعبه چهارم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خرم آباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی لرستان بیان کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متهم را به پرداخت 97 میلیارد و 24 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا و 30 میلیارد ریال برابر ارزش خودروی حامل کالا محکوم کرد.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد و ۲۴ میلیون ریال جریمه شد
  • جریمه ۴۴ هزار میلیارد ریالی اصناف متخلف همدان
  • قاچاقچی پارچه در شهرری بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال جریمه شد
  • دود سیگار قاچاق به چشم قاچاقچی رفت
  • وصول جریمه ۴ میلیارد و ۸۴۲ میلیون ریالی قاچاق تلفن همراه
  • مبل‌فروش متخلف در اردبیل جریمه شد
  • جریمه ۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریالی قاچاق تلفن همراه در پاوه
  • نقره داغ شدن تعمیرکار متقلب در قائم شهر
  • قاچاقچی کالا در لرستان ۱۲۷ میلیارد ریال جریمه شد
  • ضبط ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیرجان