Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-18@03:42:25 GMT

ارز ، بیمه و مالیات ۳ مانع رونق تولید

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۸۴۱۰

 حسین سلاح  ورزی نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: یک فصل زمان کافی است تا بر اساس آمار، اعداد و ارقام نگاهی به شاخص های اقتصادی و شاخص های مرتبط به نظام تولید برای بررسی بهبود در تولید داشته باشیم که اعداد و ارقام های موجود سیگنال لازم را برای انجام اقدامات لازم در این مدت از سال به ما نمی دهند.

 اخبار اقتصادی- سلاح ورزی گفت: در فصل اول سال 98، هیچ بهبودی در شاخص های ساختاری تولید دیده نمی شود و اقدام لازم برای افزایش جذابیت در بازارهای رقیب را نداشته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او افزود: تولید هم به کالا مربوط است، هم خدمات، هم بخش های دیگر و فقط مربوط به وزارت صمت نمی شود.  در اواخر سال 96 در یک بازه زمانی نرخ ارز تقریبا 4 برابر شد و ارزش پول ملی بشدت کاهش یافت و این باعث شد قیمت مواد اولیه فعالین اقتصادی تولید افزایش یافت که ماشین آلاتی را وارد کردند و تمامی پیش بینی های فعال اقتصادی به دلیل وارد کردن با ارز نیمایی بهم خورد و  از بین رفت.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: به دلیل الزام بازگشت و عرضه ارز حاصل از صادرات در سیستم نیما، تناسب نداشتن مبانی صادرات، بلوکه شدن منابع فعالین اقتصادی در سازمان مالیاتی به دلیل توقف استرداد ارزش افزوده حاصل از صادرات و افزایش قیمت ها نیاز فعالین اقتصادی به سرمایه در گردش چند برابر شد که این ها همه مشکلاتی است که به صورت یک زنجیره پیش پای یک فعال اقتصادی  است.

او افزود: دولت برای تامین بودجه و نیازهای مالی علی رغم کاهش حجم و رشد اقتصادی مالیات را افزایش داده، همچنین نظام تامین اجتماعی به دلیل تحمیل تکالیف دولت ها به بنگاه های شناسنامه دار فشار وارد کرده است. بنابراین تازمانی که سیاست های ارزی متناسب، نظام مالیاتی و نظام تامین اجتماعی به عنوان بستر تولید متناسب با شرایط رونق نباشد نمی توان منتظر این بود که رونق تولید به خودی خود اتفاق بیفتد.

سلاح ورزی گفت: باید بپذیریم که در مکانیزم بازار عرضه و تقاضا را داریم و با توجه به اینکه میزان تهیه نیازها نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، نمی توان افزایش قیمت ها را با برخوردهای تعزیراتی و نظارتی بازار را کنترل کرد.

وی افزود:  نکته دیگر درباره رونق تولید این است که اگر تولید نسبت به دیگر فعالیت های اقتصای اهمیت داشته باشد به رونق تولید کمک خواهد شد بنابراین باید رغبت رقابت در بخش تولید ایجاد کرد.

سلاح ورزی گفت: مهمترین شاخص به جای پروژه های تعریف شده وزارت صمت قدم های برداشته شده در حوزه تولید است همچنین تعدد مقرارات بر مشکلات تولید و رونق تولید افزوده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اتاق بازرگانی صمت ارز مالیات بیمه رونق تولید حسین سلاح ورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراتع استان تهران نقش مهمی در تولید علوفه و رونق دامپروری دارد

به گزارش خبرنگار مهر، رضا بیانی عصر سه شنبه در اولین جلسه مدیریت چرا در سال ۱۴۰۳ که با حضور، معاونین، مدیران ستادی و شهرستانی، کارشناسان مربوطه و اعضای کارگروه مدیریت چرا در محل سالن جلسات این اداره کل و در راستای برنامه‌ریزی و ساماندهی مراتع و اجرای طرح‌های مرتعداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت مراتع در حفظ آب و خاک و تولید علوفه دامی، بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و علمی برای مدیریت چرا در مراتع استان تهران تأکید کرد.

وی اظهار کرد: مراتع استان تهران به عنوان یکی از مهمترین منابع طبیعی کشور، نقش بسزایی در حفظ تعادل اکوسیستم‌های طبیعی، جلوگیری از فرسایش خاک، تولید علوفه دامی و رونق دامپروری ایفا می‌کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان اینکه طرح‌های مرتعداری در راستای بهره‌برداری اصولی از مراتع و حفظ و احیای این منابع ارزشمند اجرا می‌شود، گفت: یکی از مراتع استان دشت لار به مساحت ۷۲ هزار هکتار است که می‌توان گفت یکی از مهمترین مراتع به جهت تأمین غذایی و انجام طرح‌های مرتع داری است.

وی افزود: با توجه به پایش و مستند سازی انجام شده در خصوص شناخت منطقه و دامداران این دشت در دو سال گذشته امسال باید عملکرد مثبتی داشته باشیم.

بیانی با بیان این مطلب که بهره‌برداری اصولی از مراتع و حفظ و احیای این منابع ارزشمند بسیار حائز اهمیت بوده و از طرفی دشت لار یکی از مناطقی است که تأمین گوشت مصرفی هموطنان عزیز را برعهده دارد افزود: اینجانب و معاونین به صورت هفتگی و مستمر در در لار حضور خواهیم یافت و ضمن اینکه به طور مستقیم بر عملکرد مأموران یگان حفاظت در منطقه نظارت کرده به حل مسائل و مشکلات دامداران خواهیم پرداخت.

وی در ادامه به تشریح دستور کار جلسه پرداخت و گفت: در این جلسه، ضمن بررسی وضعیت مراتع استان، در خصوص برنامه‌ریزی برای صدور پروانه چرا، صدور کارت تردد دامداران، تعیین ظرفیت مراتع، ساماندهی عشایر و دامداران، کنترل و نظارت بر چرای دام، پیشگیری و اطفا حریق مراتع و سایر موضوعات مربوطه بحث و تبادل نظر گردید.

کد خبر 6080310

دیگر خبرها

  • رصدخانه پروژه‌های عمرانی استان آذربایجان شرقی تشکیل می‌شود
  • کاهش مالیات در کنار مشوق های مالیاتی باعث رقابت‌پذیری تولید و افزایش سرمایه گذاری خواهد شد
  • امنیت در سرمایه گذاری باعث رونق تولید می‌شود
  • رونق اقتصادی در روز بازارها با مشارکت مردمی
  • مراتع استان تهران نقش مهمی در تولید علوفه و رونق دامپروری دارد
  • اختصاص ۳۰ درصد از مالیات واحدهای تولیدی به عمران گناباد
  • فعالیت‌های انبارداری منطقه ویژه اقتصادی بوشهر افزایش خواهد یافت
  • خبر خوش وزیراقتصاد برای تولید کنندگان در سال جاری
  • کاهش نرخ مالیات بر واحدهای تولید برای سومین سال پیاپی
  • مصوبات مجلس در «لایحه تجارت» منجر به رونق اقتصادی می‌شود