Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@08:09:57 GMT

ناتو: دور هفتم مذاکرات آمریکا-طالبان حساس است

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۰۸۹۱۱

ناتو: دور هفتم مذاکرات آمریکا-طالبان حساس است



«نیکولاس کی» دیپلمات انگلیسی و نمایندۀ غیرنظامی ارشد ناتو در افغانستان با اشاره به آغاز دور هفتم گفتگوهای زلمای خلیل‌زاد نماینده ویژۀ آمریکا و طالبان، بر حساس بودن این دور از مذاکرات تاکید کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در این دور، جدول زمانی خروج نیروهای خارجی نهایی خواهد شد یا خیر؛ مدعی شد: این بحث‌ها میان آمریکا و طالبان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گفتگوها بسیار حساس است و ما نمی‌توانیم دربارۀ محتوای آن گمانه‌زنی کنیم.

این دیپلمات ارشد ناتو که برای شرکت در نشست وزیران دفاع پیمان آتلانتیک شمالی به بروکسل رفته است، لازمه حصول صلح پایدار در افغانستان را آمادگی طالبان برای گفتگوهای بین‎الافغانی عنوان کرد.

وی درپاسخ به این پرسش که آیندۀ نقش ناتو در افغانستان در صورت رسیدن به یک توافق صلح با طالبان چه گونه خواهد بود، مدعی شد: بحث دراین باره پیش از موقع است، اما هدف اصلی جلوگیری از مبدل شدن افغانستان به پناهگاه امن تروریست‎ها است.

وی در ادامه ادعاهای خود افزود: ناتو به ادامۀ مأموریت پشتیبانی از افغانستان متعهد است تا این کشور بار دیگر به پناهگاه امن تروریست‎های بین‎المللی مبدل نشود. بنابراین ما به مأموریت‌مان ادامه می‌دهیم. اما در صورت حصول توافق صلح، باید موقعیت را ارزیابی کنیم. تعهد ناتو به مأموریت آموزش، مشورت‌دهی و کمک بسیار قاطعانه است. منبع:«طلوع‌نیوز» 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مذاکرات طالبان آمریکا نماینده ناتو افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۰۸۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند

معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان در دیدار با هیئت سازمان همکاری اسلامی تأکید کرد کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان در دیدار با «طارق علی بخیت» نماینده ویژه دبیرکل سازمان همکاری اسلامی برای افغانستان اظهار داشت کشورهای اسلامی باید به حمایت از فلسطین ادامه داده و اجازه ندهند این سناریو در سایر نقاط جهان اسلام تکرار شود.

وی با درخواست از این سازمان برای ایفای نقشی مثبت در راستای توسعه مناسبات افغانستان با سایر کشورها گفت: «امارت اسلامی در کمتر از سه سال، داعش را در افغانستان از بین برده و به کسی اجازه نمی‌دهد تا از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده کند».

طالبان: نشست دوحه به جای افغانستان باید بر وضعیت غزه و فلسطین تمرکز می‌کردسازمان ملل: حضور زنان در دولت افغانستان شرط تعامل با طالبان استافغانستان: آمریکا با حمایت از جنایات اسرائیل در غزه چهره واقعی خود را به جهان نشان داد

بر اساس اطلاعیه منتشر شده توسط «ارگ»، عبدالکبیر افزود: یک نظام کاملاً اسلامی و مستقل در افغانستان حاکم است که خواستار مناسبات نیک با تمام کشورها به‌ویژه کشورهای اسلامی است و همچنان خواستار توسعه همکاری، تعامل و ثبات در منطقه می‌باشد.

وی با اشاره به مسئله حقوق زنان نیز اظهار داشت بر اساس فرمان رئیس حکومت طالبان، ازدواج زیر سن، محروم ساختن از ارث و ازدواج اجباری دختران ممنوع شده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • تعیین سفیر جدید طالبان در تاشکند
  • تعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستان
  • ادامه پرواز پهپادهای ناشناس بر فراز آسمان افغانستان
  • طالبان: نیمی از اعضای داعش خوراسان اتباع تاجیکستان هستند
  • حقانی: دنیا باید بپذیرد که افغانستان کشور مستقل است
  • داعش مسئول حمله تروریستی کابل
  • حمله کابل| داعش: شیعیان و طالبان را هدف قرار دادیم
  • هشدار سیلاب در ولایات افغانستان
  • می‌خواهیم بر اساس احترام متقابل با دنیا تعامل کنیم