Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «نعیم قاسم» معاون دبیر کل حزب الله لبنان تأکید کرد که طرح صلح ادعایی آمریکا بین مردم فلسطین و رژیم صهیونیستی موسوم به «معامله قرن» پیش از آن که آغاز شود، شکست خورده است.

قاسم در مصاحبه با روزنامه «الجمهوریه» لبنان تصریح کرد که عامل شکست این طرح، این بود که «مهمترین اصل برای موفقیت هر طرح علیه فلسطین این است که برخی از مردم فلسطین در آن مشارکت داشته باشند و این طرح را بپذیرند؛ یا از طریق راهکار دو دولتی یا فروش قدس».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعراب حاشیه خلیج فارس، «نمی‌توانند سهم مردم فلسطین را بفروشند»، درباره علت این مسئله گفت که اعراب قادر نیستند از عملیات فروش حمایت کنند، به خاطر اینکه «فلسطینیها در آن مشارکت ندارند، به همین دلیل، این معامله شکست خورده است».

معاون دبیر کل حزب الله لبنان ادامه داد: «از عوامل شکست عوامل قرن این است که هر آنچه رؤسای جمهور پیشین آمریکا از آن می‌گریختند، بدین معنا که قصد داشتند راهکاری ارائه دهند که مردم فلسطین بخشی از آن نباشند، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا [آن را] انجام داد... بدین معنا که وی راه را به روی راه حل بست؛ زیرا زمانی که می‌گوید قدس پایتخت اسرائیل است، معنایش این است که وی به مردم فلسطین می‌گوید که من نیاز به موافقت یا امضای شما ندارم».

هدف نشست بحرین، علنی کردن عادی‌سازی روابط بین صهیونیستها و اعراب بود

وی با تأکید بر اینکه تصمیمات آمریکا با وجود ملت فلسطینی که می‌گوید «نه» و حضور یک جریان مقاومت، اجرایی نمی‌شود، درباره نشست بحرین که گام مهمی برای نابودی مسئله فلسین است، اظهار داشت: « به نظر من روندی که در بحرین رخ داد، هدف اصلی آن، معامله قرن نیست، بلکه نشان دادن ظاهری عادی‌سازی [روابط کشورهای] عربی با اسرائیل است. زیرا هر کس، به اظهارات و مواضع بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دشمن [صهیونیستی] طی چند سال گذشته بنگرد، می‌بیند که وی بر راه حل با عربها متمرکز است تا بتواند حمایت [کشورهای] عربی از مردم فلسطین را سلب کند و فضایی را به وجود آورد که بر مردم فلسطین فشار وارد شود تا راهکار [پیشنهادی صهیونیستها] را بپذیرند».

تلاش آمریکا و اعراب برای بزک کردن چهره رژیم صهیونیستی

نعیم قاسم با اشاره به مقدمات عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و نشستهایی که در آمریکا و برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس صورت گرفت، گفت که آمریکاییها و اعراب «تلاش کردند که وانمود نکنند که اسرائیلیها بخش رسمی آن هستند، تا صرفا بگویند که این راهکار آمریکایی-عربی است که با حمایت اقتصادی از فلسطین در ارتباط است و هیچ ارتباطی به اسرائیل ندارد، ولی در ذات آن، عادی‌سازی با اسرئیل است. این نشست نیز برای نشان دادن عادی‌سازی به صورت مستقیم بود؛ زیرا بسیاری از جزئیات معامله قرن هنوز مبهم است و همه به تعویق انداختنها، نشان می‌دهد که برخی از جزئیات هنوز آماده نیست».

معاون دبیر کل حزب الله لبنان در پاسخ به این پرسش که آیا نگران معامله قرن است، اظهار داشت: «ما ترسی از این معامله نداریم و حزب الله کاملا آن را رد کرده است. ما معتقدیم که آن قابلیت حیات ندارد؛ زیرا طرف اصلی در آن که فلسطین و مردم فلسطین هستند، با اصل و همچنین جزئیات مبهم این طرح موافق نیستند».

فلسطین و قدس باید آزاد شوند

قاسم با اشاره به اینکه هدف بعدی نشست بحرین، اسکان دائمی آوارگان فلسطینی، آن هم با ثمن بخس است، درباره موضع لبنان درباره این اقدام گفت: «در لبنان اجماعی بر سر رد  اسکان وجود دارد. می‌توانم بگویم که تقریبا محال است با وجود اینکه همه ما لبنانی‌ها به حق مردم فلسطین در بازگشت و لزوم آزادسازی فلسطین و قدس قائل هستیم، مردم فلسطین در لبنان اسکان داده شود».

قدرت بازدارنده ایران در برابر آمریکا مانع جنگ بین دو کشور است

وی در بخش دیگری مصاحبه، درباره احتمال جنگ در منطقه، اعلام کرد: «در سطح منطقه، جنگ بین ایران و امریکا را به خاطر ملاحظات بسیاری بعید می‌دانیم که مهمترین آن عبارتست از: ایران یک کشور قدرتمند است که توانمندیهای دفاعی مهمی دارد و مهمتر از آن، اینکه رهبر شجاعی مانند امام خامنه‌ای و ملت فداکاری دارد که تصمیم قاطعش، دفاع از ایران است. دوم اینکه ترامپ بارها اعلام کرده که حضورش در خلیج [فارس] به خاطر پول است و پول زمانی به دست می‌آید که تهدید وجود داشته باشد. هر اندازه سعودیها و سایر [اعراب حاشیه] خلیج [فارس] بترسند، [پول] بیشتری پرداخت می‌کنند. تا زمانی که بدین نحوه پول به دست ترامپ برسد، نیازی به جنگ ندارد. کما اینکه وی از جنگی که می‌تواند آن را آغاز کند، ولی نتواند نتایج آن را کنترل کند، سودی ندارد. این [جنگ] شاید علیه ایران آغاز شود، ولی ممکن است که شعله‌ور شدن منطقه را به همره داشته باشد».

این مسئول در حزب الله لبنان ادامه داد: «تجربه طی دو دهه اخیر ثابت کرده است که محور مقاومت به رهبری ایران در چندین کشور منطقه مانند فلسطین، سوریه، عراق، لبنان، یمن و سایر کشورها دستاوردهای زیادی داشته است. این در حالی است که رویارویی [ایران] با بخشی از منطقه نبوده، بلکه با ائتلاف بین‌المللی بزرگی به رهبری مستقیم آمریکا و ابزارهای آن در منطقه بوده است».

قاسم با اشاره به روند تصاعدی موفقیتهای محور مقاومت و افزایش شکست محور آمریکایی-صهیونیستی، سرنگونی پهپاد جاسوسی آمریکا توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در تبیین اظهارات خود به عنوان نمونه اعلام کرد.

نشست قدس علیه ایران شکست خورد

وی درباره نشست آمریکا، روسیه و رژیم صهیونیستی بر سر سوریه که در قدس اشغالی برگزار شد، خاطر نشان کرد، صهیونیستها بسیار بر این نشست حساب باز کرده و معتقد بودند که برگزاری آن، در اراضی اشغالی به همراه دو کشور ابر قدرت، بیانگر گزینه‌های سیاسی خواهد بود که در نشست مطرح شد و فکر می‌کردند که به سود این رژیم تمام خواهد شد، ولی شکست مفتضحانه آن، از آغاز نشست مشخص بود و نماینده روسیه نیز در آن، از جمهوری اسلامی ایران، حمایت کرد.

کاهش تهدیدهای علنی صهیونیستها علیه حزب الله

این مسئول در حزب الله با بیان اینکه تهدیدهای علنی رژیم صهیونیستی علیه این جنبش کاهش یافته، تصریح کرد، اظهارات صهیونیستها مایه تمسخر این رژیم شده؛ زیرا همه گزارشها از نقاط ضعف صهیونیستها حکایت و تأکید دارد که این مسئله باعث شده که نتوانند هیچ تجاوز نظامی گسترده‌ای انجام دهند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۰۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود

تلگراف در مطلبی با اشاره به زمان باقیمانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نوشت: سیاست دولت «جو بایدن» در قبال مساله فلسطین و حمایت او از اسرائیل می‌تواند به احتمال پیروزی وی لطمه وارد کرده و به شکست او منجر شود.

کمتر از هفت ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، احتمال می‌رود که سیاست‌های بایدن در قبال مساله فلسطین و مردم غزه، باعث شکست وی در انتخابات شود.

به نوشته تلگراف، هنگامی که بایدن کارزار انتخاباتی خود را در ایالت کلیدی پنسیلوانیا راه اندازی کرد، با برخی اعتراض‌ها روبرو شد.

در خارج از سخنرانی روز پنجشنبه او در فیلادلفیا، عده‌ای از حاضران با در دست داشتن پلاکارد‌هایی که روی آن نوشته شده بود: «قتل عام فلسطین را متوقف کنید» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد خواهد شد» اعتراض خود را به سیاست بایدن در قبال اسرائیل اعلام کردند.

در این میان، گروهی دیگر از معترضان نیز هر روز در خارج از کاخ سفید حاضر می‌شوند و خواهان توقف فوری جنگ در غزه هستند.

گفته می‌شود در حال حاضر جنبش هواخواه فلسطین بسیاری از جوانان لیبرال آمریکایی را جذب خود کرده، ضمن آنکه جامعه آمریکایی‌های عرب تبار که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رای داده بودند، اکنون از وی ناراضی هستند.

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که محبوبیت بایدن در میان طرفداران قبلی کاهش یافته است. در انتخابات مقدماتی ماه گذشته دموکرات‌ها در ایالت میشیگان، بیش از ۱۳ درصد دموکرات‌ها از رای دادن به رئیس‌جمهوری آمریکا خودداری کردند و بر روی برگه رای واژه "بی تعهد" را نوشتند.

رایا عبدالعال یکی از معترضان عرب-آمریکایی و فعال سیاسی ساکن پنسیوانیا به عنوان یکی از ایالت‌های میدان نبرد، در گفتگو با تلگراف ضمن تاکید بر آتش بس فوری در غزه، گفت: بسیاری از ما دموکرات‌هایی هستیم که در انتخابات قبلی به بایدن رای دادیم. ما فکر می‌کردیم که موضع او مترقی و با ارزش‌های ما همسو است. اما به تازگی دریافتیم که او از آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد، کاملا حمایت نمی‌کند.

وی در ادامه با اعلام اینکه اسرائیل یک «پروژه استعماری» است که برای کمک آمریکا در برقراری روابط با خاورمیانه ایجاد شد، تاکید کرد: حمایت ایالات متحده از ایجاد یک دولت یهود اساسا «یک اقدام یهود ستیزانه» است، زیرا آنها نمی‌خواهند یهودیان به آمریکا بیایند.

این فعال سیاست در ادامه خاطرنشان کرد: بایدن برای حمایت از اسرائیل «شستشوی مغزی» داده شده و آمریکا امیدوار است از ذخایر نفت در شرق مدیترانه بهره برداری کند.

مت دوس معاون اجرایی مرکز سیاست بین‌الملل در واشنگتن نیز در همین زمینه به تلگراف گفت: بی‌تردید وضعیت جاری در خاورمیانه و حمایت دولت بایدن از اسرائیل به او در انتخابات پیش رو لطمه می‌زند.

وی افزود: موضوع فلسطین فقط در حوزه سیاست خارجی نیست، بلکه مساله عدالت اجتماعی و نژادی است.

وی سپس خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم که این یک واقعیت است و تنها به عرب-آمریکایی‌ها و فلسطینی‌های ساکن آمریکا مربوط نمی‌شود، بلکه برای دموکرات‌های مترقی جوان هم مساله مهمی به حساب می‌آید.

تلگراف در ادامه یادآوری کرده است که آرای جامعه عرب‌های آمریکایی در ایالت پنسیلوانیا در سال ۲۰۲۰، به گونه‌ای بود که بایدن با اختلاف جزئی ۸۰ هزار رای و در مجموع ۱.۲ درصد از کل آرا، برنده این ایالت میدان نبرد شود.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا در ماه نوامبر (آبان) در حالی برگزار می‌شود که جنگ در غزه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که در تلافی حمله ۷ اکتبر حماس آغاز شد، به اعتراضات و تظاهرات بسیاری از حامیان فلسطین در آمریکا دامن زده‌ است. معترضان سیاست‌های دولت بایدن را در حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل زیر سوال برده و خواهان آتش‌بس فوری در باریکه غزه هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • وحشتناک‌ترین سلفی دنیا را ببینید | تصویر معنادی که سفارت ایران در لبنان منتشر کرد
  • نعیم قاسم:مقاومت تنها گزینه برای مقابله با توحش اسرائیل است
  • حزب‌الله: حمله موشکی به شمال اراضی اشغالی، پاسخی به جنایات علیه غزه بود
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • آغاز نشست سخنگوی وزارت خارجه
  • راهبرد آمریکا در غرب آسیا چرا و چگونه شکست خورد؟
  • انتقاد معاون حزب الله از کمک کشورهای عربی به اسرائیل برای دفع حمله ایران
  • ایران آماده جنگ است اگر... | انتقاد تند معاون حزب الله از کمک کشورهای عربی به اسرائیل برای دفع حمله ایران
  • انتقاد معاون دبیرکل حزب‌الله از کشورهای عربی به دلیل کمک به رژیم صهیونیستی برای دفع حمله ایران
  • نعیم قاسم: پیام «وعده صادق» به اسرائیل و حامیانش رسید