Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@09:30:11 GMT

تبادل دانشجو بین دو دانشگاه علامه و لبنان

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۰۶۷۲

تبادل دانشجو بین دو دانشگاه علامه و لبنان

در پی امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی میان دانشگاه علامه طباطبایی و دانشگاه لبنان، توافق‌نامه تبادل دانشجو نیز میان دو دانشگاه به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، در دیدار جمعی از استادان دانشگاه علامه طباطبایی از دانشگاه لبنان و برگزاری چهار نشست مشترک با دانشکده‌های گوناگون دانشگاه لبنان، استادان ایرانی و لبنانی درباره تعیین زمینه‌های همکاری علمی میان دو دانشگاه به توافق رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دکتر محمد محسن، استاد علوم ارتباطات و رئیس دانشکده تحصیلات تکمیلی و نیز دکتر طلال العتریسی، استاد برجسته روزنامه نگاری در لبنان به عضویت تحریریه مجله رسانه نوین در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در آمدند.

همکاری منطقه‌ای در چارچوب کرسی یونسکو در حوزه ارتباطات علم و فناوری نیز از دیگر موضوعات توافق شده میان طرفین بود.

اعضای هیأت دانشگاه علامه طباطبایی همچنین با رئیس دانشگاه لبنان، دکتر فواد ایوب دیدار و گفتگو داشتند و در این دیدار با تأکید بر اهمیت افزایش ارتباط میان جامعه علمی ایران و لبنان با یکدیگر و ایفای نقش منطقه‌ای مؤثرتر برای کاهش تنش‌ها و فراهم آوردن زمینه شکل گیری صلح پایدار، خواستار افزایش آمد و رفت‌های علمی دوجانبه و انجام پژوهش‌های مشترک و نیز برگزاری دوره‌های مشترک به ویژه در حوزه زبان‌های فارسی و عربی شدند.

هیأت ایرانی همچنین از مؤسسه دارالحکمه لبنان نیز دیدار کردند و نسخه عربی کتاب تألیفی دکتر غلامرضا ذکیانی که توسط این مؤسسه به چاپ رسیده است، رونمایی شد.

در این سفر همچنین استادان دانشگاه علامه طباطبایی با فیروز نیا، سفیر ایران در لبنان دیدار و گفتگو کردند و بر لزوم گسترش همکاری‌های علمی به ویژه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی با استادان برجسته لبنانی تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه لبنان با دارا بودن بیش از ۸۰ هزار دانشجو و بیش از ۲۵۰۰ عضو هیأت علمی به عنوان یک دانشگاه جامع، بزرگترین دانشگاه در لبنان به شمار می‌آید و بسیاری از دانشمندان و سرشناسان حوزه‌های مختلف سیاسی، حقوقی، اقتصادی و اجتماعی لبنان از فارغ التحصیلان یا استادان این دانشگاه به شمار می‌روند.

دانشگاه لبنان در سال ۱۹۵۳ راه اندازی شده است و دارای ارتباطات گسترده‌ای با کشورهای گوناگون جهان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی یونسکو سفیر ایران در لبنان لبنان تبادل دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان دانشگاه عنصر مهمی برای حل مشکلات فرهنگی هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا بیابان‌نورد، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز در جلسه شورای این دانشگاه اظهار کرد: وجود محتوای غنی سند تحول و تعالی دانشگاه و سند آراستگی و شئون رفتاری دانشجویی به منزله آن است که در همه فعالیت‌ها و رخداد‌های دانشگاه یک پیوست فرهنگی وجود داشته باشد.

وی افزود: این سند که با توسل به اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران نگاشته شده، تکالیف همه حوزه‌ها و بخش‌های مختلف دانشگاه را درباره امر آراستگی دانشگاه را مشخص کرده؛ بنابراین می‌توان آن را سند چشم انداز آینده دانشگاه آزاد اسلامی نام داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز با اشاره به ضرورت همراهی علم با جهت دهی ایمان عنوان کرد: اگر در ساختار تولید علم و آموزش علم جهت دهی ایمانی نداشته باشیم آن علم ارزش چندانی ندارد و تفاوتی بین آن و علم‌های تولید شده در جهان غرب نمی‌توان دید.

بیابان‌نورد یکی از اهداف مهم پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی را توحید محور کردن همه آموزش‌های موجود در دانشگاه برشمرد و بیان کرد: استادان دانشگاه به‌عنوان کنشگر فعال فرهنگی عنصر مهمی برای حل معضلات و مشکلات فرهنگی دانشگاه هستند.

کار تربیتی و فرهنگی اثربخش نیازمند استمرار و پیگیری است

مدیر کل حراست ادانشگاه آزاد اسلامی استان فارس نیز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان و اهمیت جایگاه تربیت و اثرگذاری تربیتی روی نسل جوان گفت: در دانشگاه‌ها عمدتأ فرایند تولید متخصص یعنی فرایند تولید علم به جد مورد پیگیری قرار می‌گیرد؛ اما چند صباحی بوده که توجه به تربیت در کنار این تعلیم کمرنگ‌تر شده است. اگر قرار باشد که کار تربیتی و فرهنگی مؤثری انجام شود نیاز به استمرار و پیگیری روند‌های نتیجه بخش دارد.

علی حسین‌منصوری با بیان گام‌های سه گانه در دستورالعمل آراستگی و شون رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی بر اجرای گام‌های اول یعنی تذکر و یادآوری و گام دوم یعنی ارجاع به مراکز مشاوره دانشگاه تاکید کرد و با اشاره به عضویت رؤسای واحد‌های دانشگاهی در کارگروه شون رفتاری اضافه کرد: قطعاً نه تنها رئیس واحد؛ بلکه هیچ یک از مسئولان اجرایی دانشگاه‌ها نمی‌توانند نسبت به اجرای این آیین نامه بی‌تفاوت باشند.

وی به عضویت اعضای هیئت علمی در این کارگروه نیز اشاره کرد و توضیح داد: این عضویت نشان دهنده اهمیت جایگاه استادان در ایجاد نظم و کنترل شئون رفتاری دانشجویان است.

مدیر کل حراست ادانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بر نقش حرکت جمعی و اهتمام همگی مسئولان و همکاران دانشگاه آزاد اسلامی برای اجرای بهینه این دستورالعمل و بهینه شدن وضعیت پوشش ظاهری دانشجویان در محیط دانشگاه‌ها تاکید کرد و ادامه داد: اگر در فرایند اجرای این دستورالعمل برخی از حوزه‌ها و بخش‌ها خود را منفعل نشان دهند تلاش بخش‌های فعال نیز به هدر می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های علمی یادروز سعدی
  • برتری نشریات دانشجویی واحد رودهن میان سایر واحد‌های دانشگاهی
  • استادان دانشگاه عنصر مهمی برای حل مشکلات فرهنگی هستند
  • گسترش تبادل آتش میان اسرائیل و حزب‌ا...
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل در اصفهان
  • سرپرست دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه‌طباطبائی منصوب شد
  • آغاز به کار جنبش تحریم علمی اسرائیل از اصفهان
  • یافته‌های علمی و تحقیقاتی حوزه علوم شناختی تبادل می‌شود
  • تدوین دانشنامه دفاع مقدس در دانشگاه آزاد استان فارس
  • حمله موشکی سنگین حزب الله علیه مواضع اسرائیل/نبرد شدید مقاومت فلسطین با ارتش اسرائیل در مرکز نوار غزه