Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نورالله طاهری ظهر پنج شنبه در همایش روز اصناف که با حضور محمد محمودی شاه نشین نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مصلحی رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت، حجت الاسلام شائق امام جمعه شهر وحیدیه، حیدری رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه ها و کسبه در سالن اجتماعات هلال احمر برگزار شده بود اظهار داشت: کسبه باید با تدابیر بازار مشتری هایی که به این سمت روان هستند را نگه داشته و حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری افزود: اگر اصناف ما با رعایت انصاف و فراهم کردن شرایط بتوانند از این فرصت بهره گیرند بیشتر حوزه های تولید و اشتغال رونق خاصی خواهد گرفت و روز به روز شاهد موفقیت در این زمینه خواهیم بود.

وی ادامه داد: حمایت از تولید و اشتغال رونق کسب و کار را به همراه دارد و با توجه به اینکه خواسته قلبی مقام معظم رهبری، دولت و استانداری محترم نیز بر این امر تاکید دارد در نتیجه مسئولان شهریار با تمام توان از توسعه و افزایش تولید واشتغال حمایت می کنند.

فرماندار شهریار یاد آور شد: در فرمانداری شهریار و با برنامه ریزی های انجام شده حمایت های قاطعی از موانع موجود برای تولید انجام شده و حتی خیلی از کارخانه های تولیدی که غیر فعال شده بود را با پی گیری از طریق استانداری و وزارت خانه و… دوباره فعال و به چرخه تولید و اشتغال باز گشته اند.

وی یاد آور شد: کاسبی و کار با شرایط فعلی بازار سخت است شاید فردی که از بیرون نگاه میکند دید متفاوتی به این حوزه داشته باشد اما با وارد شدن به داخل بازار می توان با چالش های پیش روی این حوزه بیشتر آشنا شدو مشقت ها را به عینه دید.

طاهری بیان داشت: مسئولان و جامعه هم از این بزرگواران که در حوزه های کسب و کار و تولید هستند توقع دارند و باید به آنها خدا قوت گفت لذا کسبه و تولید کنندگان برای به تعادل رسیدن بازار فعلی کشور وظیفه خطیر و سنگینی را به دوش دارند و امیدواریم با همت این عزیزان و حمایت های مسئولان بتوانیم دراین زمینه نیز موفق و پیروز باشیم.

وی تصریح کرد: درصد کمی هم از کسبه ها هستند که دید مردم را نسبت به اصناف بدنام کرده اند و انشاءالله درصد بالا می تواند با رعایت انصاف و احترام به حقوق مشتری این خلاء ناچیز را نیز جبران نماید.

کد خبر 4652576

منبع: مهر

کلیدواژه: فرماندار ی شهریار اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ استاندار همدان در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان افزود: در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۹۶ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان و به همت دولت مردمی و انقلابی ایران قوی یک‌هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی در بخش‌های مختلف از مصوبات این ستاد برخوردار شدند.

علیرضا قاسمی فرزاد تأکید کرد: با پیگیری‌های انجام شده بیش از ۹۰ درصد مصوبات این ستاد نیز تاکنون به مرحله اجرا رسیده است.

او تصریح کرد: در دومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سه پرونده مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

استاندار همدان گفت: ۲ پرونده درخواست امهال در پرداخت بدهی تسهیلات بانکی را داشتند که مقرر شد در فرصت مناسب بدهی بانکی را تسویه کنند.

قاسمی فرزاد افزود: یک پرونده مربوط به بازبینی فنی و تعمیرات اساسی واحد تولیدی اسید بود که برای این اقدام نیاز به سوخت جایگزین داشت و مصوب شد سوخت جایگزین تحویل این واحد تولیدی شود.

 

 

دیگر خبرها

  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • چالش‌های یک شتاب‌دهنده در حوزه تولید محتوا/ درآمدزایی از انیمیشن به شرط ورود به بازار بین‌المللی
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان