Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی که در سمینار بین‌المللی «تحریم‌های یک‌جانبه و آثار آن‌ها» در وین سخن می‌گفت همچنین بر ضرورت مقابله جامعه بین‌المللی با یک‌جانبه‌گرایی واشنگتن تأکید کرد و مسئولیت بین‌المللی واضعان تحریم‌های یک‌جانبه را یادآور شد.

پیش‌ازاین کاظم غریب آبادی نماینده ایران در سازمان‌های بین‌المللی وین هم طی سخنانی تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا را ناقض قوانین بین‌المللی خواند و گفت: هرچند ادعا می‌شود که تحریم دولت‌ها را هدف قرار می‌دهد اما این مردم عادی هستند که بیشترین آسیب را تحمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: آمریکا در خط مقدم رفتارهای غیرقانونی قرار دارد و از تحریم به‌عنوان ابزاری برای تغییر سیاست کشورهای دیگر استفاده می‌کند. غریب آبادی با اشاره به اینکه برجام تمام تحریم‌های هسته‌ای علیه ایران را لغو کرد یادآور شد، با خروج یک‌جانبه آمریکا از این توافق تحریم‌های گذشته به‌علاوه تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال شد.

نماینده کشورمان این رفتار آمریکا را خلاف موازین بین‌المللی و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد خواند.

همچنین «ادریس جزایری» گزارشگر اقدامات یک‌جانبه قهری سازمان ملل متحد هم تحریم‌های آمریکا علیه ایران را شدیدترین نوع تحریم‌هایی توصیف کرد، که می‌توان علیه یک کشور اعمال و تصریح کرد: این وضعیت موجب محاصره غیرقانونی ایران شده که طبق قوانین بشردوستانه ممنوع است.

وی افزود: افزایش بی‌سابقه استفاده از تحریم‌های یک‌جانبه برای جنگ اقتصادی علیه کشورها سرسام‌آور شده است. هرروز تیتر روزنامه‌ها را می‌خوانیم که درباره تحریم‌های جدید علیه کشورها توضیح می‌دهد.

جزایری این سیاست‌ها را خلاف موازین حقوق بشر توصیف کرد که به‌حق زندگی شهروندان عادی آسیب می‌زند.

گزارشگر تحریم‌های سازمان ملل سپس به تصمیم دونالد ترامپ برای خروج از برجام اشاره کرد و گفت: آمریکا تصمیم گرفت تا به‌طور یک‌جانبه از توافقی خارج شود که به‌عنوان عضوی از این توافق، در کنار پنج کشور دیگر قرار بود به مناقشه برنامه هسته‌ای ایران در یک دهه گذشته پایان داده شود.

وی بابیان اینکه این توافق در شورای امنیت سازمان ملل متحد در قطعنامه ۲۲۳۱ به تصویب رسید افزود: اما آمریکا نه‌تنها ایران را تحریم بلکه سایر کشورهایی که با ایران تجارت دارند را هم تهدید به تحریم کرده است.

سمینار بین‌المللی تحریم‌های یک‌جانبه و آثار آن‌ها به ابتکار نمایندگی‌های سیاسی ایران، کوبا و ونزوئلا در وین و با حضور وزیر امور خارجه ونزوئلا، معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان و گزارشگر ویژه اقدامات قهری یک‌جانبه شورای حقوق بشر سازمان ملل و برخی از شخصیت‌های بین‌المللی در هتل کوبورگ وین در حال برگزاری است.

بر اساس برنامه اعلام‌شده این سمینار پس از جمع‌بندی توسط مدیر جلسه، با صدور بیانیه مشترکی از سوی سه کشور در محکومیت اقدامات قهری یک‌جانبه، خاتمه خواهد یافت

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی

آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی به منظور ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سه منبع آگاه اعلام کردند آمریکا، کره جنوبی و ژاپن در تلاش برای راه اندازی هیئتی جدید از کارشناسان چند ملیتی خارج از سازمان ملل، به منظور ارزیابی و اجرای تحریم ها علیه کره شمالی هستند.

این تلاش پس از آن انجام می شود که روسیه از تمدید سالانه ماموریت کارشناسان سازمان ملل خودداری کرد. کارشناسانی که طی 15 سال گذشته روند اجرای تحریم هایی را ارزیابی می کردند که با هدف تعدیل برنامه های موشکی و اتمی کره شمالی وضع شده بود.

این منابع که به دلیل حساسیت دیپلماتیک موضوع خواستند نامشان فاش نشود، اظهار کردند هدف از راه اندازی این هیئت جدید ادامه اقدامات حیاتی سازمان ملل در این زمینه است و توسط واشنگتن، سئول و توکیو اجرایی می شود و کشورهای هم فکر مانند استرالیا، نیوزلند و برخی کشورهای اروپایی به آن ملحق شده‌اند.    

یک مقام ارشد دولتی کره جنوبی، در این باره گفت: هیئت کارشناسان سازمان ملل در حالی که روسیه و چین اغلب تلاش می کردند تا روند دور زدن تحریم های احتمالی کره شمالی را کم اثر کنند، با مشکلاتی مواجه شده بودند.

این مقام تصریح کرد چنین تیمی فاقد مشروعیت بین‌المللی اعطا شده به عملیات های مورد حمایت سازمان ملل است، اما می تواند به شکل موثرتری کره شمالی را ارزیابی کند.

یک مقام ارشد دیگر سئول خاطرنشان کرد سئول از اجرای چنین مکانیسمی بین دوستان و متحدان حمایت می کند اما این احتمال وجود دارد که آنها به دنبال تایید رسمی از طریق مجمع عمومی سازمان ملل باشند.

منبع سومی افزود: این تیم کارشناسی ممکن است ملزم به ارزیابی اجرای قطعنامه هایی درباره شرایط حقوق بشری کره شمالی باشد که توسط شورای امنیت سازمان ملل، مجمع عمومی سازمان ملل و شورای حقوق بشر سازمان ملل اعمال شده است.   

در همین حال لیندا توماس گرینفیلد نماینده آمریکا در سازمان ملل در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد هیئتی جدید از کارشناسان، اظهار داشت کشورش با کره جنوبی و ژاپن برای توسعه ها گزینه ها درباره کره شمالی در داخل و خارج از سازمان ملل همکاری می کند.

وی افزود: نکته این است که ما نمی توانیم اجازه دهیم که کار این هیئت کارشناسی دچار لغزش شود.

این در حالی است که مسکو و پکن خواستار کاهش تحریم ها علیه کره شمالی شدند تا بدین ترتیب روند مذاکرات دیپلماتیک با پیونگ یانگ آغاز شده و از درد و رنج انسانی در این کشور فقیر کاسته شود.

گرینفیلد نیز در دیدار از مرزهای کاملا مسلح کره، از روسیه و چین خواست تا مسیر خود را تغییر داده و از اعطای جایزه به بدرفتاری های کره شمالی خودداری کنند.

کره شمالی از سال 2006 تاکنون، به‌دلیل برنامه اتمی و موشک‌های بالستیک خود، تحت تحریم‌های متعدد سازمان ملل قرار دارد، این تحریم‌ها شامل ممنوعیت توسعه و گسترش موشک‌های بالستیک است. این تکنولوژی برای پرتاب نخستین ماهواره جاسوسی پیونگ یانگ به مدار زمین بکار گرفته شد و برای آزمایش ده‌ها موشک بالستیک طی 20 ماه گذشته استفاده شده است. آمریکا بارها هشدار داده که پیونگ یانگ آماده انجام هفتمین آزمایش اتمی خود است.

چندی قبل رسانه‌های دولتی کره شمالی اعلام کردند "کیم جونگ اون"، رئیس این کشور طی بازدید از اردوگاه آموزشی عملیاتی ارتش در غرب کره شمالی با اشاره به مانورهای نظامی مشترک آمریکا و کره جنوبی گفت: «ارتش باید با هدف بهبود فوری قابلیت‌های رزمی، باید به طور پیوسته تمرینات نظامی واقعی انجام دهد تا به آمادگی کامل برای یک جنگ تمام عیار برسد.»

توسعه موشک‌های مافوق صوت کره شمالی برای حمله به آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه عضویت فلسطین در سازمان ملل
  • ایران وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد
  • آمریکا سلاح‌هایی به ارزش بیش از یک میلیارد دلار به تل آویو می‌دهد
  • کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند
  • تلاش آمریکا و متحدانش برای ارزیابی تحریم‌ها علیه کره شمالی
  • رونمایی عجیب طالبان از یک سلاح جنگی (+عکس)
  • تابع قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها هستیم
  • تابع قانون اقدام راهبردی در لغو تحریم‌ها هستیم
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • پایان نشست کابینه جنگی اسرائیل بدون تصمیم‌گیری نهایی