Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@17:25:45 GMT

غرق شدگی سومین علت مرگ ناشی از حوادث غیرعمدی

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۲۴۷۴

غرق شدگی سومین علت مرگ ناشی از حوادث غیرعمدی

رییس سازمان اورژانس گفت: بیشترین فوتی‌ها بر اثر غرق شدگی در سال ۹۷ مربوط به دو استان خوزستان و مازندران به ترتیب با ۳۱۸ و ۹۹ نفر فوتی بوده است.

به گزارش ایسنا دکتر پیرحسین کولیوند در سومین همایش ملی پیشگیری از حوادث غرق‌شدگی در گیلان در خصوص موضوع غرق شدگی و آمار و ارقام مربوط به آن گفت: در کل دنیا سالانه حدود ۳۶۰ هزار نفر غرق می‌شوند که این افراد عمدتا در سن مولد هستند و برای هر کشوری جزو سرمایه محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: غرق شدگی سومین علت مرگ ناشی از حوادث غیرعمدی و ۷ درصد کل مرگ‌های مرتبط با حوادث بوده است و کودکان و مردان که دسترسی بیشتری به آب دارند در معرض این اتفاق قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: ۹۰ درصد مرگ ناشی از غرق شدگی مربوط به کشورهایی است که درآمد متوسط یا متوسط به پایین دارند شبیه حوادث ترافیکی که در آنجا هم درآمدهای متوسط و روبه پایین تلفاتشان بیشتر است.

وی افزود: بیشترین میزان غرق شدگی مربوط به آفریقا است که ۲۰ برابر آلمان تلفات دارد در حالی که در کشور ما ۰.۳ درصد کل بار بیماری‌ها مربوط به مصدومین غرق شدگی است که در دنیا این عدد ۰.۶ درصد است. به طور کلی ۰.۲ درصد کل مرگ‌های کشور را غرق شدگی شامل می‌شود در حالی‌که در دنیا این عدد ۰.۵ درصد است.

رییس سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: از سال ۹۲ یک روند کاهش داشتیم اما سال ۹۶ مجدد افزایش داشتیم اما در سال ۹۷ مجدد تعداد غرق شدگان کاهش یافت.در ۹ سال گذشته ۸۴ درصد غرق شدگان را مردان تشکیل داده‌اند. در سال ۹۶ تعداد ۱۰۲۶ فوتی داشتیم در حالی که در سال ۹۷ این تعداد به ۹۳۶ نفر رسید که کاهش  ۹ درصدی را نشان می‌دهد البته این کاهش حاصل یک همکاری جمعی میان همه دستگاه‌ها بود.

کولیوند افزود: بیشترین فوتی‌ها بر اثر غرق شدگی در سال ۹۷ مربوط به دو استان خوزستان و مازندران به ترتیب با ۳۱۸ و ۹۹ نفر فوتی بوده است. در سال ۹۷ بیشترین تلفات در ماه مرداد با ۱۵۱ نفر و کمترین تعداد تلفات مربوط به اسفندماه با ۳۹ نفر فوتی بوده است.

رییس سازمان اورژانس کشور در ادامه گفت: بیشترین زمان غرق شدگی اوایل صبح یا حوالی غروب آفتاب بوده است که دانستن این آمار به ما کمک می‌کند تا در زمانی که بیشترین تلفات را داریم کنترل‌ها را افزایش دهیم تا منجر به کاهش فوتی‌ها شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، کولیوند گفت: اولین جایی که بیشترین غرق شدگی را دارد رودخانه‌ها هستند چون شرایط استاندارد وجود ندارد در حالی که در برخی سواحل محل‌های امنی برای شنا کردن ایجاد شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: غرق شدگی اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید تیمور حسینی در این مراسم که با حضور وزیر بهداشت و جمعی از معاونان وزارت بهداشت در سالن امام جواد (ع) این وزارتخانه برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که با همکاری دستگاه‌های اجرایی بتوان شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی بود.

وی به آمارهای تلفات تصادفات در ایام نوروز بر اساس اعلام سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و افزود: امسال در ایام نوروز در تصادفات جاده‌ای شاهد کاهش ۱۴.۳ درصدی فوتی‌ها بودیم و در مجموع تصادفات شهری و جاده‌ای، ۹.۴ درصد کاهش فوتی داشته‌ایم.

سردار حسینی، وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در میانه دهه ۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و گفت: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه‌های راه‌ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم اما مجدداً وضعیت به شرایط قبل برگشت و متأسفانه در سال گذشته نیز تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

رئیس پلیس راهور فراجا افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتارهای ترافیکی کاربران مؤثر ارزیابی و عنوان کرد: مؤلفه‌های مؤثر در کاهش حوادث، مصدومیت‌ها و تلفات را شناسایی کرده و می‌دانیم که چه اقدامی باید در حوزه‌های مختلف از جمله راه‌ها، وسایل نقلیه و عامل انسانی انجام دهیم.

وی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث، یادآور شد: تمام تلاش ما باید این باشد که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضائی و نهادهای حمایتی، افزایش پیدا نکند.

سردار حسینی با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی، خاطرنشان کرد: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

رئیس پلیس راهور فراجا از آب و هوا، غذا، بهداشت و سلامت، سرپناه و ارتباطات به عنوان نیازهای اساسی هر فرد عنوان کرد و گفت: همکاری پلیس راهور و وزارت بهداشت می‌تواند در تأمین سلامت مردم مؤثر باشد.

کد خبر 6086588

دیگر خبرها

  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات
  • کاهش آمار مجروحان و مصدومان حوادث در طرح سلامت نوروزی
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • آمار واقعی قربانیان تصادفات در نوروز اعلام شد | بیشترین فوتی‌ها در این ۲ روز اتفاق افتاد
  • افزایش ۲۷ درصدی مرگ بر اثر مسمومیت قرص برنج در مازندران
  • افزایش فوتی‌های حوادث ناشی از کار در آذربایجان‌شرقی
  • ۱۷۸ نفر پارسال بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران فوت کردند
  • مرگ ۱۷۸ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج در مازندران