Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، جعفر سرقینی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه مخالف خام فروشی هستیم، اظهار داشت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و رویکرد دولت در این حوزه، بخشنامه‌ای از سوی وزیر صادر و صادرات محصولات خام محدود شد.

وی با بیان اینکه صادرات محصولات خام به وسیله ایجاد کارخانه‌های فرآوری و جوار معدنی از 23 میلیون تن به هفت میلیون تن رسید خاطرنشان کرد: در راستای این کاهش محدودیت خاصی انجام نشد ولی با توجه به ایجاد صنایع فرآوری، این کاهش به صورت قابل ملاحظه‌ای انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بخش خصوصی در وضعیت اقتصادی فعلی کشور در بحث برگشت ارز مردود شد گفت: به عنوان نمونه اجازه صادرات میلگرد به شرکت‌هایی را صادر کردیم که تا پایان خرداد این کار را انجام دهند و پس از بررسی که انجام می‌دهیم در صورتی که ارز خود را بازگردانده‌اند، اجازه آنها تمدید می‌شود.

سرقینی با اشاره به اینکه خوشبختانه دولت اخیرا جدیت بیشتری داشته و برگشت ارز امسال بهتر از سال قبل خواهد بود بیان کرد: سال گذشته بهترین عملکرد در بازگشت ارز مربوط به پتروشیمی‌ها و فولادها بوده است. صادراتی خوب است که ارز آن بازگردد و بتواند به توسعه کشور کمک کند اما اگر صادرات انجام دهیم و بخواهیم ارز حاصل از آن را در خارج کشور هزینه کنیم هیچ سودی برای خودمان ندارد.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در سال 91 معادل 5 میلیون تن واردات فولاد داشتیم اما در سال 97 نه تنها واردات فولاد نداریم بلکه هشت و نیم میلیون تن فولاد به کشورهای دیگر صادر کردیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی صورت گرفته برای صادرات 12 میلیون تن است خاطرنشان کرد: از این میزان در شرایط معمول مطمئنا تا 10 میلیون تن فولاد امسال صادر می‌شود.

سرقینی به فرارهای مالیاتی وعدم پرداخت حقوق دولتی توسط مجموعه‌هایی از جمله برخی معادن اشاره کرد و افزود: هر آنچه که نظارت و بازرسی  داشته باشیم ممکن است این فرارها و عدم پرداخت‌ها کاهش یابد ولی تا زمانی که مردم خودشان نسبت به این موضوع حساسیت برای پرداخت نداشته باشند این موضوع به صورت کامل حذف نمی‌شود.

معاون وزیر صمت خاطرنشان کرد: در شش سال گذشته ظرفیت فولاد کشور از 120 میلیون تن به 207 میلیون تن افزایش یافته که همین 87 میلیون تن افزایش ظرفیت تولید سبب کاهش خام فروشی در کشور شده است.

وی یکی دیگر از راهکارهای کاهش محصولات خام را اختصاص عوارض بر خام فروشی دانست و عنوان کرد: برای سال 97 تا 99 به ترتیب پنج، هفت و 10 درصد عوارض برای خام فروشی در نظر گرفته شده است.  مجموعه‌هایی که خام فروشی داشتند تلاش بسیاری کردند که این عوارض وضع نشود ولی خوشبختانه با جدیتی که در دولت وجود داشت این موضوع وضع شد و خام فروشی در آینده هم کاهش پیدا می‌کند.

معاون وزیر با اشاره به اینکه وزیر به خودروسازان اخطار داده به هیچ عنوان نباید خودرو را به پارکینگ‌ها بفرستند گفت: خودروسازان مکلف شدند پس از تولید خودرو را به بازار بفرستند تا جلوی گرانی گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه تحریم با وجودی که مشکلاتی برای کشور به دنبال دارد ولی می‌تواند فرصت باشد گفت: ما می‌توانیم با همین تحریم‌ها زمینه‌ای فراهم کنیم که در تولید محصولاتی که وارد می‌کنیم خودکفا شویم.

سرقینی در پایان افزود:‌ همه محصولاتی که ما الان وارد می‌کنیم تکنولوژی پایین‌تری به نسبت صنایع موشکی که خودمان تولید می‌کنیم دارند. تنها تفاوتی که در آن قسمت هست و در بحث صنایع وارداتی نداریم، این است که در بحث صنایع موشکی ما خواستیم ولی در این بخش هنوز نخواستیم تولید کنیم و خودکفا شویم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خودروسازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردد خودروها در محورهای ورودی استان بوشهر ۶ درصد کاهش دارد

به گزارش خبرنگار مهر، رسول قنبری ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعداد تصادفات از ۲۴ اسفند سال قبل تاکنون در جاده‌های استان بوشهر ۲۰۰ فقره بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۳۰۲ مورد تصادف، ۶۰ درصد کاهش یافته است.

جانشین پلیس راه استان بوشهر با بیان اینکه ترددهای درون استانی از ۲۴ اسفند تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش یافته است افزود: تردد خودروها در محورهای ورودی استان ۶ درصد و خروجی هفت درصد در ۱۴ روز گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافته است.

وی گفت: از ۲۴ اسفند سال ۱۴۰۲ تا روز گذشته تعداد تلفات جاده‌ای استان بوشهر بر اثر تصادف خودروها ۱۵ نفر بود که امسال به پنج نفر کاهش یافته است.

جانشین پلیس راه استان بوشهر بیان کرد: در ۱۴ روز گذشته ۱۶۷ نفر بر اثر تصادف خودروها در جاده‌های استان بوشهر مصدوم شدند که با توجه به تعداد مصدومین در مدت مشابه سال قبل به تعداد ۱۵۷ نفر، ۶ درصد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه نداشتن تمرکز کافی و بی‌توجهی راننده به جلو عامل اصلی تصادفات جاده‌ای و شهری است، تصریح کرد: خستگی، خواب‌آلودگی و سرعت زیاد از دیگر عوامل تصادفات به شمار می‌رود.

کد خبر 6064299

دیگر خبرها

  • وزش باد شدید و کاهش دما در نواحی شرقی کشور
  • ۶ روند فناوری که آینده صنعت خودروسازی را شکل می‌دهند
  • سه برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • تردد خودروها در محورهای ورودی استان بوشهر ۶ درصد کاهش دارد
  • کاهش مصرف سوخت و آلایندگی با استفاده از خودروهای برقی
  • ۳ برنامه صنعت برق برای کاهش ناترازی
  • خودروسازان از قیمت گذاری دستوری معاف می شوند؟
  • ثبت ۲۰۰ تصادف در جاده‌های استان بوشهر
  • آب انبار تاریخی دوران قاجاریه در تربت حیدریه کشف شد
  • یک آب انبار تاریخی عهد قاجاریه در تربت‌حیدریه کشف شد