Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس گفت: راه حل معضل اعتیاد به موادمخدر، بهره‌گیری از روش‌های علمی و برنامه‌های مدون است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی، در همایش مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه اعتیاد موضوعی است که دامنگیر همه جوامع شده است، عنوان کرد: در کشور ما نیز این بلای خانمان سوز ۲ میلیون نفر را گرفتار کرده است که اغلب این افراد در سنین جوانی هستند؛ بنابراین جامعه از قدرت فعالیت، تفکر، تلاش و خلاقیت آن‌ها محروم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقابله با اعتیاد و درمان افراد مبتلا به این بیماری نیز هزینه‌های زیادی را به جامعه تحمیل کرده است.

رحیمی با بیان اینکه زمینه‌های مختلفی زمینه ساز ایجاد اعتیاد می‌شود، یادآور شد: عوامل فردی در کنار هر عامل دیگری در ایجاد این آسیب اجتماعی موثر است و افراد پیش از اینکه به دنبال مقصر باشند باید به این عوامل بپردازند.

استاندار فارس به زمینه‌های اجتماعی اعتیاد از جمله فاصله طبقاتی، مهاجرت‌ها و عدم کنترل اجتماعی، بیکاری، کم سوادی و بی سوادی، قرار گرفتن در هجوم رسانه‌های بیگانه، سستی اعتقادات و ارزش‌ها اشاره کرد و تاکید کرد: نباید از این عوامل غفلت شود.

نماینده عالی دولت در استان فارس لازمه رفع این معضل در جامعه را بهره گیری از روش‌های علمی و پژوهش و برنامه مدون در زمینه‌های مختلف دانست.

کاهش فاصله طبقاتی، گسترش فرصت‌های شغلی، توجه به توانمندی‌های هر فرد در راستای اعتلای زندگی این فرد و جامعه، توجه به جنبه‌های فرهنگی، تقویت ارتباط با خالق هستی و حاضر و ناظر دانستن خدا بر اعمال و رفتار انسان، توجه به سوادآموزی و کاهش بی سوادی، توجه به کودکان کار از دیگر عواملی است که استاندار فارس توجه به آن‌ها را در حوزه مقابله با اعتیاد ضروری دانست.

رحیمی به اهمیت زمینه‌های روانشناختی در مقابله با اعتیاد اشاره کرد و افزود: بی شک شخصیت افراد، محیطی که در آن پرورش پیدا کرده، شناسایی مولفه‌های موثر بر روح و روان افراد، بستر سازی برای عرضه شخصیت‌های متعادل به جامعه در پیشگیری از ترویج اعتیاد موثر است.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس با بیان اینکه علاوه بر پیشگیری نیازمند شناسایی مبارزه، مجازات و بازتوانی درزمینه اعتیاد هستیم، عنوان کرد: رویارویی علمی و تقویت تجهیزات و امکانات و فراهم بودن بستر‌های قانونی در تحقق این موارد و به تبع ان کاهش اعتیاد در جامعه مورد نیاز است.

نماینده عالی دولت در استان فارس مشارکت مردمی را از محوری‌ترین مولفه‌های مبارزه با اعتیاد به ویژه در مبحث پیشگیری و بازتوانی برشمرد و عنوان کرد: فعالیت تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه موفقیت آمیز بوده که باید تقویت شود.
انتهای پیام/م

همایش مبارزه با مواد مخدر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۲۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، محمد جباری دادستان مرکز استان کردستان در آیین تکریم و معارفه دادستان کامیاران اظهار کرد: لازمه تحقق شعار سال ، جلب و جذب مشارکت مردمی توسط مسئولین در عرصه های مختلف است.
وی ضمن تبریک حمله افتخارآفرین نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به خاک رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی با تکیه بر خداوند متعال و اراده جمعی مردم، مدلی از نظام سیاسی – دینی را در جهان ارائه داده که آثار آن را در سرتاسر جهان مشاهده می کنیم.

جباری افزود: بر اساس اصل ۱۵۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی، دادستان وظایف متعددی از قبیل احقاق حق، تشخیص حق و اجرای حق را بر عهده دارد و کارشناسان علوم قضایی بیش از ۲۵۰ وظیفه را برای دادستان احصاء کرده اند.

وی تاکید کرد: دادسرا از حساس ترین ارکان قوه قضاییه به شمار می رود که رسیدگی به تظلمات، احیای حقوق عامه، پیشگیری از وقوع جرم، کشف جرم و اجرای حکم از جمله وظایف دادسراست.

دادستان سنندج تصریح کرد : با توجه به نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری، لازمه جهش تولید، جلب مشارکت های مردمی است و این مهم توسط مسئولین ۳ قوه باید صورت گیرد.

جباری اضافه کرد: در این راستا کمیته ای با مشارکت مردم در استان تشکیل شده تا راهکارهای جلب و جذب مشارکت های مردمی را با توجه به اقتضائات، پتانسیل ها و توانمندی هر شهرستان را رصد کنند.

وی افزود: یکی از خدمات دستگاه قضایی، تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت در جامعه است که استفاده از ظرفیت های مردمی با تکیه بر قانون و ابداعات مدیریتی می تواند بسیار راهگشا باشد.

دادستان مرکز استان همچنین بر ضرورت آسیب شناسی جرایم در کامیاران تاکید کرد و بر تبادل نظر مسئولین این شهرستان و سازمانهای مردم نهاد در جهت کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی تاکید کرد.
در پایان این مراسم، میلاد کفراشی به عنوان دادستان جدید شهرستان کامیاران معرفی شد و از زحمات کورش مرادی تقدیر شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897862

دیگر خبرها

  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • برنامه جذب ۸۰ همت سرمایه بخش خصوصی توسط شهرداری تهران
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ورزشکاران نقش محوری در خنثی‌سازی برنامه‌های دشمن دارند
  • تاکید بر مشارکت مردمی در اجرای طرح عفاف و حجاب
  • ازدواج، آسیب‌ها و راه‌حل‌ها در دانشگاه آزاد یاسوج برگزار شد
  • تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است
  • مردمی سازی سلامت، گامی به سوی جامعه‌ای سالم‌تر
  • برخورد با مراکز فعال در زمینه قاچاق کالا‌های خارجی