Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

 

 

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،داروی لیراتان(ماسیتنتان) یک داروی orphan است که در فهرست داروهای ایران نبود و به دلیل نیاز بیماران و اثبات کارامدی بیشتر در بهبود کیفیت زندگی بیماران نسبت به رقبای درمانی خود به ویژه داروی بوسنتان و اثبات cost-effective بودن، در سال 97 توسط شرکت نانوالوند به فهرست داروی ایران وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این دارو به صورت قرص‌ خوراکی 10 میلی‌گرم است که به صورت یک بار در روز مصرف می‌شود.

 

سهولت مصرف دارو و اثرات بارزی که در بهبود کیفیت زندگی بیماران PAH می‌گذارد باعث افزایش پذیرش بیماران خواهد شد.

قیمت کمتر از برند اصلی از ویژگی این دارو است به طوری که قیمت لیراتان کمتر از 15 درصد قیمت برند است.

با توجه به اثبات اثربخشی بهتر نسبت به داروی بوسنتان، در صورتی که داروی ماسیتنتان تحت پوشش بیمه قرار گیرد، بیماران می‌توانند بدون افزایش هزینه‌های درمان خود از مزیت‌های این دارو بهره‌مند شوند ضمن آنکه دسترسی آسان این دارو به واسطه تامین داخلی آن و عدم نیاز به واردات به صورت تک‌نسخه بسیار حایز اهمیت است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ایران پوشش درمان واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش

رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین متولی، رئیس اداره پایش تامین زنجیره داروی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: پرفروش‌ترین دارو‌ها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹ میلیون عدد، ادالت کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده اند.

وی افزود: دارو‌هایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم قرار دارند.

به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین دارو‌های تأمینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده اند.

متولی خاطرنشان کرد: دارو‌هایی که نام برده شد، ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

دیگر خبرها

  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای‌عالی بیمه
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی ها
  • پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه
  • کلاهبرداری مرگ‌آلود با داروی درمان آلزایمر
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • هموفیلی ها دارو ندارند؛ خطر معلولیت با درمانی غیر علمی‌