Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@13:21:52 GMT

کاهش مصرف شير نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۱۹۸۳۸

کاهش مصرف شير نگران کننده است

خبرگزاري آريا - مديرکل فرآورده هاي غذايي و آشاميدني سازمان غذا و دارو گفت: قيمت شير ارتباط مستقيمي با ميزان مصرف آن دارد و افزايش قيمت ميزان مصرف آن را در سبد غذايي مردم کاهش داده و نگراني هايي را ايجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، وحيد مفيد روز جمعه در گفتگو با ايرنا افزود: طبيعي است که هرچه قيمت شير بالاتر برود، ميزان مصرف آن نيز کاهش مي يابد و اين نگران کننده است چراکه شير ارزان ترين منبع تامين پروتئين حيواني مردم به شمار مي رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: سازمان غذا و دارو در ستاد تنظيم بازار توصيه هايي داشته است تا راهکارهايي اتخاذ شود که تامين شير براي افراد کم درآمد، حمايت شود.
مفيد با اشاره به نقش کلسيم موجود در شير در پيشگيري از بيماري هايي مانند پوکي استخوان، خاطرنشان کرد: سرانه استاندارد سالانه مصرف شير براي هر نفر 160 کيلوگرم است اما اعداد و ارقام فعلي، نصف اين ميزان مصرف را در کشور نشان مي دهند.
مديرکل فرآورده هاي غذايي و آشاميدني سازمان غذا و دارو تصريح کرد: اکنون نيز با گران تر شدن محصولات لبني بايد اين آمار دوباره مورد بررسي قرار گيرد.
مفيد در ادامه به بازرسي هاي مداوم از کارخانجات مواد غذايي اشاره کرد و گفت: افزودن هرگونه ماده غيرمجاز به محصولات غذايي موجب توقف خط توليد آن خواهد شد و پرونده آن به تعزيرات ارجاع مي شود.
وي با بيان اينکه تخلفاتي در کارخانجات غذايي مشاهده شده اما تعداد آن بسيار محدود و معدود بوده است، تاکيد کرد: در صورت مشاهده تخلف با ارجاع پرونده به مراجع قضايي تا زمان تعيين تکليف، کارخانه متخلف بازگشايي نخواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۱۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه مصرف استامینوفن و حفظ سلامت کبد

آفتاب‌‌نیوز :

الکساندر میاسنیکوف، متخصص تغذیه روس، موادی غذایی را نام برده است که مصرف برخی از آن‌ها به حفظ سلامت کبد کمک می‌کند و در مقابل برخی به آن آسیب می‌زنند.

میاسنیکوف اشاره می‌کند که بسیاری از مطالعات علمی ثابت کرده اند قهوه بهترین ماده مفید برای کبد است.

او افزود: قهوه برای سلامت کبد مفید است؛ مخصوصاً اگر انسان مبتلا به هپاتیت باشد. به گونه‌ای که اگر به کبد آسیبی وارد شود، قهوه از تبدیل آن به سیروز و تبدیل سیروز به سرطان کبد جلوگیری می‌کند.

این پزشک متخصص با اشاره به این که مصرف تعدادی از دارو‌ها به کبد آسیب می‌زنند، به توضیح در مورد خطرناک‌ترین دارو در این زمینه پرداخت و گفت: همه ما این دارو را مصرف می‌کنیم، هرچند که عامل نیمی از موارد نکروز کشنده کبد است. این دارو پاراستامول (استامینوفن) است که مصرف بیش از حد آن منجر به مسمومیت کبدی می‌شود؛ بنابراین همه شما به یاد داشته باشید که دوز روزانه این دارو نباید از چهار گرم بیشتر شود.

میاسنیکوف اضافه کرد: هرگز توصیه نمی‌شود سردرد ناشی از مسمومیت خصوصا با الکل را با مصرف پاراستامول درمان کنند. در واقع این کار ضربه مضاعفی به کبد وارد می‌کند و می‌تواند عواقب بسیار خطرناکی داشته باشد.

او تاکید کرد که پاراستامول به طور کلی یک داروی بی خطر و غیر خطرناک است. با این حال، هنگام تجویز آن به کودکان باید با احتیاط مصرف شود؛ زیرا پودر‌های ضد سرماخوردگی برای کودکان معمولاً حاوی پاراستامول نیز هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • حقیقت در مورد پروتئین: چگونه به اندازه کافی در هر سنی پروتئین دریافت کنیم؟
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • جنجال «قلیان اکسیژن»؛ قلیان اکسیژن چیست و آیا برای سلامتی مفید است یا مضر؟!
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • خواص آب هویج بستنی
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • رابطه مصرف استامینوفن و حفظ سلامت کبد