Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، محمدعلی اسفنانی، مدیر کل تعزیرات استان تهران با اشاره به نظارت این دستگاه نظارتی درباره واردات کالاهای اساسی با ارز دولتی، گفت: فعلاً 2 نوع کالای اساسی داریم که یکی از آنها مشمول نرخ گذاری اجباری است و یکسری از کالاها نیز مشمول این نرخ‌گذاری نمی‌شوند که باید قاعده‌مند نرخ‌گذاری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قیمت‌گذاری کالاهای اساسی از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کننده یا ستاد تنظیم بازار تعیین‌ می‌شود، ادامه داد:کالاهای غیر اساسی نیز بر اساس عرضه و تقاضا و بر اساس یک قاعده‌ای قیمت‌گذاری می‌شوند که اگر  از آن چارچوب و قاعده خارج شود گران فروشی محسوب  می‌شود و با آن برخورد صورت می‌گیرد.

نماینده سابق مجلس با تاکید براینکه بخشی از کالاهای اساسی که   ارز دولتی دریافت می‌کنند وارداتی هستند و برخی نیز در داخل تولید می‌شوند، اظهار داشت: دستگاه نظارتی ما بر این موضوع نظارت دارد که آیا فردی که ارز دولتی دریافت می‌کند با آن کالای اساسی وارد کرده است یا خیر؟ که اگر کالا وارد نشده باشد با شکایت بانک عاملی که حواله ارز صادر کرده طبق قانون با آن فرد برخورد می‌شود.

مدیر کل تعزیرات استان تهران تصریح کرد: دو نوع محکومیت در قانون برای این افراد در نظر گرفته شده است، یکی این است که همان میزان که ارز دریافت کرده‌اند را باید به بیت‌المال بازگرداند و یا اینکه جریمه نقدی برای فرد خاظی در نظر گرفته می‌شود و در هر دو مورد هم کارت بازرگانی افراد  یک یا دو سال  به حالت تعلیق درمی‌آید.

اسفنانی اضافه کرد: در چند وقت اخیر بیش از هزار مورد داشته‌ایم که احراز شده تخلفاتی در زمینه واردات کالاهای اساسی صورت گرفته است پرونده‌ آنها به مراجع قضایی ارجاع شده است و  کارت بازرگانی آنها نیز به حالت تعلیق درآمده است و برخی از  افراد خاطی نیز  چندین میلیون یوان یا دلار جریمه شده‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واردات کالا کالای اساسی مراجع قضایی تخلف در واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات

امتداد - از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از ابتدای سال تا یکم اردیبهشت ماه ۳ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، ‌خدمات،‌تجهیزات صنعتی و سایر موارد تامین ارز از سوی بانک مرکزی انجام شد.

 
وی گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» ۱۵۵معادل  میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی در پایان گفت: طی ۱۸ مرحله حراج شمش طلا در مرکز بادله ارز و طلای ایران تاکنون ۲۴۶۱ کیلوگرم طلا به فروش رسیده است. همچنین ۱۹ مرحله حراج در روز ۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.   

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی تخلف است