Web Analytics Made Easy - Statcounter

وجود تعامل و همکاری بین معلمان، اولیا و دانش‌آموزان نقش بسیار مهمی در موفقیت دانش‌آموزان داشته و در تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاثیر زیادی دارد.به گزارش بلاغ،یکی از موضوعات مهمی که می‌تواند در موفقیت دانش‌آموزان‌ در مباحث مختلف تاثیرگذار باشد، تعامل و ارتباط متقابل بین معلمان، اولیا و دانش‌آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از آنجایی که امروزه تحقق سند تحول بنیادین از اهداف مورد نظر آموزش پرورش است، بی‌شک بدون وجود این ارتباط موثر نمی‌توان شاهد موفقیت چشم‌گیری در این زمینه بود. 

مدرسه هیات امنایی دخترانه فرهنگیان خرم‌آباد یکی از مدارسی است که اولیاء و دانش‌آموزان نقش مهمی در پیشبرد اهداف آن دارند و توانسته‌اند برنامه‌های جدیدی در آن اجرا کنند.

به گفته مدیر این مدرسه اجرای سند تحول بنیادین از مهمترین اهداف مد نظر مدیران، معلمان، اولیا و دانش‌آموزان است.

همکاری و تعامل این دبیرستان در اجرای برنامه‌ها موجب شده تا در شاخص‌های مختلف عملکرد این دبیرستان مطلوب ارزیابی شده و به مرحله استانی راه یابد.

مدیر دبیرستان دخترانه فرهنگیان خرم‌آباد در این زمینه گفت: ایجاد وفاق و هماهنگی بین کارکنان، اولیا و دانش‌آموزان بر اساس اهداف تبیینی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از اهداف مورد نظر در این مدرسه است که تا حدودی محقق شده اما با نتیجه عالی فاصله داریم.

سهیلا جمشیدی منفرد بیان کرد: رفع مشکلات اجتماعی و اقتصادی برخی دانش‌آموزان و خانواده آنان یکی از برنامه‌های کارکنان این دبیرستان بوده که در این راستا اقدامات خوبی انجام می‌شود.

وی یادآور شد: در بحث تعلیم و تربیت نیز دبیرستان هیات امنایی دخترانه فرهنگیان خرم‌آباد پس از مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی در رتبه بعدی در جدول علمی و آموزشی مدارس خرم‌آباد قرار دارد.

مدیر دبیرستان هیات امنایی دخترانه فرهنگیان خرم‌آباد اظهار کرد: یکی از اقدامات انجام شده در این مدرسه این است که کارنامه ماهیانه هر دانش آموز با کارنامه ماه قبل وی تطبیق داده شده و نقاط ضعف و قوت جهت رفع و تقویت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ماهانه پرسش نامه‌های بدون اسم در اختیار دانش‌آموزان قرار داده شده و در مورد معلمان از جنبه‌های مختلف از آنها نظرسنجی می‌شود.

جمشیدی منفرد گفت: فضایی در این مدرسه ایجاد شده که دانش‌آموزان هر نوع مشکل خود را با معلمان در میان می‌گذارند و ما نیز از همه تلاش خود برای رفع آن استفاده می‌کنیم. 

ارتباط خوب اولیا با معلمان 

پدر یکی از دانش‌آموزان این مدرسه نیز بیان کرد: اینکه دبیران و مدیران یک مدرسه همواره تلاش کنند نقاط ضعف یک مدرسه را برطرف کنند یک نقطه قوت محسوب می‌شود که این موضوع در دبیرستان هیات امنایی دخترانه فرهنگیان به چشم می‌خورد.

وی رابطه کارکنان مدرسه با اولیا دانش آموزان را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: تمام دانش‌آموزان این مدرسه از عملکرد مدیران و معلمان آن رضایت دارند بگونه‌ای که دختر من می‌گوید کاش مجددا سال تحصیلی آغاز شود.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه فضای موجود در این دبیرستان فضایی دوستانه و صمیمی است و معلمان همواره در رفع مشکلات به خانواده‌ها و دانش‌آموزان کمک می‌کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۰۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟

مدارس آموزش از راه دور نوعی از مدارس هستند که یادگیری آموزش در آن‌ها غیر حضوری و برای افرادیست که به هر نحوی امکان حضور در مدرسه را ندارند و از راه دور به کمک اینترنت می‌توانند تحصیل جامانده خود را جبران کنند.

دوگروه دانش‌آموزان لازم‌التعلیم در شرایط خاص که امکان دسترسی به آموزش را ندارند و دانش‌آموزان بزرگسال، کسانی که بالای ۱۸ سال سن دارند و به هر دلیلی نتوانسته‌اند در مدارس عادی حضور یابند، می‌توانند در این مدارس ثبت نام و تحصیل خود را ادامه دهند.

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه مدارس از راه دور مطابق آیین نامه‌های آموزشی مصوب شورای عالی آموزش‌وپرورش فعالیت دارند گفت: این مدارس موظف به برگزاری کلاس‌های هدایت آموزشی و رفع اشکال به ازای هر واحد درسی «۶ ساعت» در هر نیم سال تحصیلی هستند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان بر حسب نیاز در مدرسه حضور پیدا می کنند افزود: برای هر دوره تحصیلی مشکلات حوزه آموزش آن‌ها حل می شود؛ البته آموزش چهره به چهره را در دوره‌های لازم التعلیم و واجب التعلیم دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تعداد دانش آموزان تحصیل کننده در این مدارس را حدود ۱۳۰ هزار نفر در سراسر کشور اعلام کرد و ادامه داد: آموزش این دانش‌آموزان با محوریت بزرگسالان است.

محمودزاده با بیان اینکه با توجه به مجوز کمیسیون خاص منطقه و استان حدود ۴۰۰۰ دانش‌آموز از تعداد کل محصلان این مدارس، لازم التعلیم (زیر ۱۸ سال) هستند گفت: این افراد امکان حضورشان در مدرسه وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این مدارس تمام شرایط مدارس عادی را از نظر دروس و امتحانات نهایی و امتحانات داخلی و ... دارند افزود: شهریه مدارس از راه دور براساس شهریه ثابت و متغیر هر واحد درسی و بنا به پیشنهاد موسسان و تایید شورای نظارت استان تعیین می شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ضمن اشاره به طرح مدرسه مجازی بزرگسالان در راستای کاهش تنوع مدارس گفت: بدنبال این کار هستیم چرا که هدفمان این است که همه بزرگسالان را در قالب مدرسه مجازی ببینیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • چاقو کشی دختر دانش آموز علیه معلمان در انگلستان
  • چاقوکشی در مدرسه‌ای در منطقه ولز در انگلیس
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟
  • موفقیت ۲۰۰۰ هنرستانی در کسب و کار