Web Analytics Made Easy - Statcounter


فرارو- تام کاد قرار است کارمندان دولت را ظرف مدت ۱۰ سال، ۱۵ سال و ۲۵ سال صاحب خانه کند. حقیقتش را بخواهید هر کدام از مسئولان یکی از این سه عدد را برای دوره انتظار کارمندان برای صاحب خانه شدن عنوان می‌کند و دلیل آن هم احتمالا قطعی نبودن جزئیات طرح‌ها است.   به گزارش فرارو؛ برای همین سراغ تمام صحبت‌هایی که در مورد طرح تام کاد و طرح ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح رفته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند از آنجا که این طرح‌ها در مرحله تصمیم‌گیری قرار دارند، ممکن است تا اجرا شدنشان کلی تغییر داشته باشند و فعلا برای سنجش به‌صرفه‌بودن یا نبودن آن نمی‌توان اظهارنظر کرد.

۱- طرح تام کاد مخفف طرح تامین مسکن کارمندان دولت است که توسط وزارت راه و شهرسازی ارائه شده و قرار است در هفته‌های آینده جزئیات دقیق آن منتشر شود.

۲- رئیس جمهور درباره طرح دولت برای خانه‌دار کردن کارکنانش می‌گوید کارمندان از روز اول استخدام با اختصاص بخش کمی از حقوق خود تا ۱۰سال بعد از استخدام، صاحب منزل خواهند شد و مراحل آماده سازی و تکمیل این طرح در دست بررسی است تا جوانان در ابتدای شروع کار خود دغدغه مسکن نداشته باشند.

۳- وزیر راه و شهرسازی درباره طرح تام کاد می‌گوید طرحی با مشارکت خود دستگاه‌های اجرایی و در یک سطح فراگیر در کشور در حال تهیه هست تا کارمندان از بدو ورود به حوزه کاری خود در صندوق پس‌انداز مسکن پس انداز کرده و اقساط منازل دریافتی خود را در ۱۵سال پرداخت کنند.

۴- گفته‌ها درباره مدت زمان پرداخت اقساط مسکن تام کاد معلوم نیست. رئیس چمهور می‌گوید ۱۰ سال، وزیر راه می‌گوید ۱۵ سال و معاون وزیر راه حرف دیگری دارد. مازیار حسینی می‌گوید معاون مسکن و برای اینکه مسکن ارزان‌تر در اختیار کارمندان قرار بگیرد، قرار است مسکن با قیمت امروز، ولی با اقساط ۲۵ساله به کارمندان واگذار شود.

۵- مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید طرح تام کاد یا همان طرح خانه دار شدن کارمندان دولت هنوز به تصویب نهایی نرسیده است. این طرح در وزارت راه و شهرسازی در حال بررسی است و جزئیات آن تا یک ماه آینده تصویب می‌شود.   بیشتر بخوانید: مزایا و معایب دو طرح‌ اولیه دولت برای کمک به مستاجران
۶- معاون امور ساخت و مسکن وزارت راه و شهرسازی می‌گوید دستگاه‌های دولتی که سهامدار اصلی‌شان دولت است باید زمین‌های خود را به صورت رایگان در اختیار طرح اقدام ملی مسکن بگذارند تا در آن‌ها برای کارمندان دولت مسکن ساخته شود. آنطور که مازیار حسینی می‌گوید با شناسایی زمین‌های دولتی، شاهد استفاده حداکثری از آن‌ها برای تولید مسکن خواهیم بود؛ در این اقدام، اولویت با کارکنان دستگاه‌ها و سازمان‌هایی است که زمین معرفی می‌کنند.

۷- عضو هیئت رئیسه مجلس می‌گوید دولت باید به همه کارمندان خود پیشنهاد کند به‌ازای پرداخت ۱۵ درصد از حقوق خود برای ۲۵ سال به‌صورت قطعی، مسکن خریداری کنند. قاضی‍‌زاده هاشمی می‌گوید بر اساس این سازوکار با افزایش حقوق کارمندان، میزان این درصد تغییری نمی‌کند و این مزیتی برای دولت است و در واقع دولت برای ۲۵ سال، بخشی از حقوق کارکنان خود را به‌صورت مسکن داده است.

۸- مازیار حسینی، معاون وزارت راه می‌گوید طرح تامین مسکن صرفا برای کارکنان دولت نیست. او می‌گوید ما زمین را به بخش خصوصی می‌دهیم و خانه می‌خریم، البته در این برنامه فقط با سازنده‌های خوشنام که ۵ تا ۱۰ سال کار کرده باشند استفاده می‌کنیم. بعد از ساخت و ساز واحد‌های مسکن، سهم خود را به کارکنان دولت اختصاص می‌دهیم و سازنده‌ها نیز واحد‌های باقی‌مانده را در بازار آزاد به مردم عادی عرضه خواهند کرد. حسینی می‌گوید اینگونه نیست که فقط کارکنان و حقوق‌بگیران دولت مشمول این طرح شوند، به عبارت دیگر این طرح فقط مختص مستخدام دولت نیست و سایر ارگان‌ها نیز می‌توانند برای خانه‌دار کردن کارکنان خود از این مکانیزم استفاده کنند.

۹- سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌گوید با وزیر راه و شهرسازی رایزنی کرده و قرار شد که ذینفعان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که خبرنگاران و هنرمندان را شامل می‌شود، در این طرح سهیم باشند.   محبوب‌ترین‌ها مقدار منطقی افزایش اجاره‌ در سال ۹۸ چقدر است؟ راهنمای صاحبخانه‌ها برای تعیین اجاره منصفانه در تابستان ۹۸ چگونه صاحبخانه بی‌انصاف را ادب کنیم؟
۱۰- علاوه بر طرح تام کاد که به کارکنان دولت اختصاص دارد، وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از توافق این وزارتخانه با وزارت راه و شهرسازی در مورد ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح خبر داده است.

۱۱- امیر حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی درمورد طرح مسکن برای نیرو‌های مسلح می‌گوید تمامی کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح و سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های وابسته به نیرو‌های مسلح مشمول این تفاهمنامه خواهند شد. آنطور که وزیر دفاع می‌گوید، مدت زمان اجرای پروژه ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح سه ساله است. در مجموع کارکنان پس از ۱۵ سال خدمت، صاحب مسکنی می‌شوند که با مشارکت خودشان، بانک‌ها و کمک سازمان ساخته شده است.

۱۲- محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه امضای تفاهمنامه ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح گفت: نرخ سود تسهیلات ارائه شده برای ساخت ۱۰۰ هزار مسکن نیرو‌های مسلح ۱۸ درصد است و بر اساس تعهد مشترک با بانک مرکزی، سقف تسهیلات مطابق آنچه که به زوج‌های جوان تعلق می‌گیرد پرداخت خواهد شد.

۱۳- اینطور که پیداست طرح ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی قرار است در پادگان‌ها اجرا شود. چراکه وزیر راه و شهرسازی می‌گوید اجرای برنامه ساخت ۱۰۰ هزار مسکن در ۲۵ شهر بزرگ عملیاتی می‌شود. این اقدام بر اساس قانون خروج پادگان‌ها از شهر اجرایی می‌شود و اگر زمین مورد نیاز در پادگان‌ها نداشته باشیم، در شهر‌های جدید این طرح را اجرایی می‌کنیم.

۱۴- مدیر اعتبارات بانک عامل مسکن می‌گوید با توجه به سیاست‌های اعتباری بانک مسکن، وام ساخت برای سازندگان حرفه‌ای دارای صلاحیت را به ۱۴۰ میلیون تومان افزایش دادیم. در صورت استفاده از فناوری‌های نوین در ساخت مسکن ۱۷۰ میلیون تومان وام به سازندگان پرداخت می‌شود و سود آن ۱۸ درصد است.

۱۵- اگر قرار باشد ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با همان شرایط وام ساخت مسکن معمول به نیرو‌های مسلح واگذار شود، با توجه به این‌که دوره ساخت واحد‌های مسکونی معمولاً ۳ ساله است از این رو پس از دوره مشارکت، وام ۱۴۰ یا ۱۷۰ میلیون تومانی به خریدار (کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح) منتقل می‌شود. وامی که سود آن ۱۸ درصد و باید در مدت ۱۲ سال بازپرداخت شود. بر این اساس اگر واحد خریدار باید ۱۴۴ ماه و ماهانه حدود ۲.۹ میلیون تومان قسط پرداخت کند. میزان سودی که خریدار برای این تسهیلات باید پرداخت کند حدود ۲۴۶ میلیون تومان است و مجموع کل بازپرداخت ۴۱۶ میلیون تومان خواهد بود.

نهایتا باید بگوییم هیچکدام از طرح‌های تامین مسکن کارکنان دولت، تام کاد و ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برای نظامی‌ها هنوز نهایی نشده و جزئیات دقیقی از آن‌ها منتشر نشده است. برای همین ممکن است اظهارات مختلفی در مورد آن‌ها مطرح شود و چاره‌ای جز صبر کردن تا نهایی شدن این طرح‌ها نداریم.

منبع: فرارو

کلیدواژه: طرح تام کاد مسکن برای نیروهای مسلح مسکن کارکنان دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۲۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، چنگیز اصلانی امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه نیاز کارگران این است که دولت و مجلس در جهت حمایت‌های واقعی از این قشر گام بردارند، افزود: ۱۸ میلیون نفر نیروی کارگری در کشور وجود دارد که این تعداد در همدان ۳۱۷ هزار بیمه‌ شده است، امیدواری این قشر عظیم و پرتلاش، حمایت بی چون و چرای قانون گذاران و دولت در تمام سطوح است.

وی با بیان اینکه یکی از چالشی‌ترین موضوع ما با دولت دستمزد است که براساس واقعیت‌ها و قانون به آن پرداخته نشده است، گفت: دولت باید برای بهبود کسب‌وکار و روان‌سازی تولید به شرکای اجتماعی خود اعتماد داشته باشد البته کارفرما هم یکسری مشکلات مثل مالیات و ... دارد بنابراین لازم است دولت تسهیلات تشویقی به سرمایه‌گذاران واقعی بپردازد.

اصلانی خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم در ابتدا باید توان، قدرت و توانمندی نیروی کار دیده شود و بر این اساس دستمزد برای کارگران درنظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: اصلی‌ترین خواسته جامعه کارگری، اجرای قانون است و تشکل‌های کارگری خواستار رعایت قانون از سوی دولت‌ها هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با بیان اینکه ماده ۴۱ قانون کار در بحث تعیین دستمزد کارگران حجت را تمام کرده است و متأسفانه یکی از چالش‌های اساسی قشر کارگری همین ماده است، تصریح کرد: در سالجاری حداکثر دستمزد تعیین شده حدود ۱۱‌ میلیون تومان است، آیا این دستمزد جوابگوی تامین مسکن، خوراک، پوشاک، تحصیلات و درمان کارگران خواهد بود؟

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با تأکید بر اینکه باید به صورت تخصصی و با ارزش قائل شدن به تولید، اقتصاد و صنعت دستمزد تعیین شود، به شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و یادآور شد: منظور از مشارکت مردم در تولید یعنی کسانی‌ که سرمایه دارند، پای کار بیایند و این نیروی کار است که در کنار سرمایه و خط تولید خواهد بود.

اصلانی با تأکید بر اینکه برای داشتن تولید در کشور کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند، اظهار داشت: باید در اصلاح قوانین کار و تأمین اجتماعی به صنعت کمک شود؛ یعنی طوری حرکت شود که سرمایه‌گذار با اطمینان‌خاطر بتواند سرمایه‌گذاری کند به گونه‌ای که دولت باید به قدری به سرمایه‌گذاری توجه ویژه‌ای داشته باشد که افراد به دنبال دلالی نروند.

وی با بیان اینکه در نهایت بحث حمایت از تولید در تمام مباحث کشور مورد توجه قرار گیرد، افزود: پیشنهاد داریم موانع تولید برداشته شود ضمن اینکه شعار جهش تولید به شرطی تحقق خواهد یافت که از نیروی کارگری حمایت شود.

اصلانی با بیان اینکه پاشنه آشیل جامعه کارگری امنیت شغلی، غذایی، مسکن و حمایت از تشکل‌های قانونی است، گفت: ۵۸ هزار نفر بازنشسته در استان همدان وجود دارد که ۷۰ درصد آنها حقوق، حداقلی دریافت می‌کنند.

وی در ادامه به عضویت ۶۸ هزار نفر در خانه کارگر همدان اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۵۳۹۵ نفر به عضویت خانه کارگر همدان درآمدند.

اصلانی با بیان اینکه ۱۰۲۰ دانشجو در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر مشغول به تحصیل هستند، به آموزش‌های کوتاه‌مدت این تشکل نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۷۳ نفر در آموزش‌های ۱۳گانه خانه کارگر از جمله دوره‌های خیاطی گلدوزی، کامپیوتر و زبان شرکت کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898367

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی ویژه کارکنان دادگستری قم
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • آغاز عملیات اجرایی ساخت ۳۵۰۰ واحد مسکن کارکنان انرژی اتمی در بوشهر
  • آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟
  • کاری کنید امید مردم برای خانه‎دار شدن از بین نرود/بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها، آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • مانع تراشی در مسیر شفافیت بازار مسکن
  • عملیات اجرایی ساخت مسکن کارکنان سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی آغاز شد
  • کلنگ زنی 327 واحد مسکونی کارکنان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی