Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-25@21:44:22 GMT

درمانی معجزه آسا برای انواع بیماری

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۸۲۲۶

یک متخصص دستگاه گوارش گفت: شاید تصور کنید که باکتری‌ها بیماری‌زا هستند، اما این طور نیست و چنانچه پروبیوتیک‌ها به میزان مناسب تجویز شوند می‌توانند برای سلامت بدن مفید باشند. ناطقان: امیر علی سهراب‌پور متخصص دستگاه گوارش اظهار کرد: پروبیوتیک‌ها، باکتری‌ها و مخمر‌های زنده مفیدی هستند که می‌توانند در بخش‌های مختلف بدن به خصوص دستگاه گوارش ما فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: اگر چه ممکن است تصور کنید که باکتری‌ها و قارچ‌ها بیماری زا هستند. اما در واقع این طور نیست و چنانچه پروبیوتیک‌ها به میزان مناسب تجویز شوند می‌توانند برای سلامتی فرد مفید باشند.

پروبیوتیک‌ها، معجزه‌ای برای سلامت بدن +عوارض مصرف

سهراب‌پور در ادامه افزود:  در بدن ما فلور نرمال متشکل از میکرو ارگانیسم‌ها تولید می‌شوند که به سلامتی ما کمک می‌کنند. میکروارگانیسم‌ها به ۲ دسته میکروارگانیسم‌های بیماری زا ومفید تقسیم می‌شوند.
علل اصلی بروز بیماری در بدن

این متخصص گوارش گفت: بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات بدن ناشی از برهم خوردن تعادل بین میکروارگانیسم‌های خوب و بد است؛ این عدم تعادل بیماری هایی چون اسهال و  بیماری‌های مزمن دیگر، مشکلات پوستی، حتی افزایش وزن به همراه خواهد داشت.

سهراب‌پور بیان کرد: پروبیوتیک‌ها انواع و شکل‌های مختلفی دارند، در مکمل‌هایی مثل کپسول، پودر یا در مواد غذایی مانند ماست فعالیت می‌کنند و یلفت می‌شوند؛ زمانی که باکتری‌های مفید بدناز بین می‌روند، مثلاً بعد از یک دوره مصرف آنتی بیوتیک، پروبیوتیک‌ها به تشکیل مجدد فلور نرمال کمک می‌کنند تا همواره سلامتی حفظ شود.


وی درباره تاثیر پروبیوتیک بر بدن گفت: پروبیوتیک می‌تواند مانع بروز اسهال در فرد بیمار شود، همچنین برای افرادی که مشکل هضم لاکتوز دارند مفید است، همچنین باکتریوم موجود در لبنیات برای درمان سندروم روده تحریک پذیر، مفید خواهد بود.

این متخصص گوارش درباره  فواید پروبیوتیک در بدن  بیان کرد: مصرف پروبیوتیک‌ها در بدن ما تاثیرات مثبتی دارد و به تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد سیستم هضم، کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌ها، بهبود علائم سندروم روده تحریک پذیر، رفع اسهال عفونی، عملکرد صحیح دستگاه ادراری -تناسلی،  مشکلات پوستی و سلامت دهان کمک می‌کنند.

پروبیوتیک‌ها، معجزه‌ای برای سلامت بدن +عوارض مصرف

سهراب‌پور درباه عوارض مصرف پروبیوتیک گفت: مصرف پرو بیوتیک‌ها عارضه خاصی برای ما ندارد، ولی در مواردی ممکن است عوارض خفیفی از جمله اسهال، درد شکمی، نفخ که دوره چند روزه دارد، ایجاد کند؛ اگر این علائم شدت زیادی داشت، فرد باید به پزشک مراجعه کند.

وی درباره روش‌های رفع کمبود پروبیوتیک گفت: بهتر است افراد از لبنیات و مواد غذایی که حاوی پروبیوتیک هستند، بیشتر استفاده کنند. درصورت دیده شدن علائم ناراحت کننده‌ فورا به پزشک مراجعه شود. هیچ گاه خودسرانه پروبیوتیک مصرف نکنید و برای استفاده با داروساز و پزشک مشورت کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان معجزه آسا ، بیماری ، سلامت بدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان معجزه آسا بیماری سلامت بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: عباس عبادی گفت: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند.
وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آنها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • توریسم درمانی در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد
  • افتتاح ۲ خانه بهداشت روستایی در تالش
  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • ۸۰۰ مورد آبیاری غیرمتعارف با آب فاضلاب در استان گزارش شد