Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ضمن تأکید بر اهمیت و جایگاه باشگاه در دوره جدید، مأموریت اصلی این مجموعه را تهییج خلاقیت و روحیه پژوهش و جستجوگری در دانش‌آموزان و دانشجویان و به منظور شناسایی استعدادهای درخشان و نخبه برای توانمندسازی بیشتر آنها در جهت حل مسائل کشور دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خروجی چنین نظامی تربیت پژوهشگران، فناوران و مدیران آینده کشور از بین نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: با توجه به رویکردهای جدید، تغییرات تحول‌آفرینی در آیین‌نامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان صورت گرفته که پس از تصویب نهایی در هیات امنای باشگاه، به واحدها ابلاغ خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه پیش‌نویس آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها تهیه و برای روسای واحدها در استان‌ها و روسای باشگاه‌های واحدها ارسال شده است، تصریح کرد: آیین‌نامه جدید عضویت در باشگاه، دستورالعمل راه‌اندازی باشگاه‌های تخصصی و حرفه‌ای، شیوه‌نامه برگزاری مسابقات، دستورالعمل ارزیابی عملکرد و رتبه‌بندی باشگاه‌ها و... از مهم‌ترین این موارد است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: دستورالعمل مسابقات، رویدادها، جشنواره‌ها و المپیادهای علمی دانشگاه آزاد اسلامی در جهت ارتقای دانش، توانمندسازی، حمایت و تسهیلات هدفمند و ساماندهی فعالیت‌ها و مسابقات در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری و اندیشه‌ورزی در راستای مشارکت دانشجویان در حل مسائل کشور ارائه شده است.

وی افزود: براساس این دستورالعمل‌ها، باشگاه هر واحد که در مسابقات استانی موفقیتی کسب کند، دارای باشگاه تخصصی می شود و در مسابقات ملی شرکت خواهد کرد. به همین ترتیب باشگاه‌های تخصصی که در مسابقات ملی موفق شوند، دارای باشگاه حرفه‌ای جهت اعزام به مسابقات بین‌المللی می‌شوند.

نگاهداری ادامه داد: باشگاه‌های واحد اعضای استعدادهای برتر، باشگاه‌های تخصصی اعضای استعداد درخشان و باشگاه‌های حرفه‌‍‌ای اعضای نخبه را تحت پوشش قرار خواهند داد.

وی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در آیین‌نامه عضویت، تصریح کرد: در آیین‌نامه قبلی اعضا در چهار گروه با عناوین عضو عادی، عضو پژوهشگر، عضو استعداد درخشان و عضو نخبه تعریف شده بودند، اما آیین‌نامه جدید بر سه گروه استعداد برتر، استعداد درخشان و نخبه تأکید دارد. جداول پیچیده جهت ارتقای عضویت که بعضاً به دلیل پیچیدگی باعث ایجاد بروز خطا در جذب افراد شایسته می‌شد، با مجموعه‌ای از شرایط استاندارد جایگزین شده است.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در راستای افزایش کارآیی و بهره‌وری فعالیت‌های باشگاه، آیین‌نامه ارزشیابی عملکرد و رتبه‌بندی باشگاه واحدها تدوین شده است، اظهار داشت: براساس این آیین‌نامه؛ باشگاه هر واحد در پایان هر سال براساس عملکرد به چهار گروه باشگاه با رتبه عالی، خوب، متوسط و ضعیف دسته‌بندی می‌شود.

نگاهداری در پایان گفت: باشگاهی که بهترین عملکرد را داشته و بیشترین امتیاز را کسب کند، به عنوان باشگاه ممتاز معرفی خواهد شد. حق مسئولیت و نحوه تمدید قرارداد روسای هر باشگاه نیز براساس رتبه اخذشده تعیین خواهد شد. آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه دانش‌آموزی نیز تهیه شده که در مرحله بعد به نظرخواهی گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه

رئیس دانشگاه فرهنگیان از آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی (پذیرش بدون کنکور) این دانشگاه از خرداد ماه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رجبعلی برزویی، رئیس دانشگاه فرهنگیان با اشاره به ابلاغ «آیین‌نامه جذب و پذیرش استعداد‌های برتر ملی در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی در دانشگاه فرهنگیان» توسط ریاست محترم جمهور، اظهار کرد: هدف از این اقدام مهم، کیفیت‌بخشی به نیروی انسانی آموزش‌وپرورش از طریق ارتقاء سطح ورودی دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان با تمرکز بر استعداد‌های برتر دانش‌آموزی است که طبق آن افراد دارای استعداد برتر ملی در حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی، هنری، تربیتی، قرآنی و ورزشی اعم از دانش آموزان و طلاب، می‌توانند بدون شرکت در کنکور دانشگاه فرهنگیان با قرار گرفتن در فرآیند گزینش و احراز شایستگی‌های تخصصی و عمومی از طریق هیات جذب و گزینش، جذب این دانشگاه شده و معلم شوند.


برزویی تصریح کرد: راه‌یافتگان به المپیاد‌های ملی و دارندگان مدال‌های کشوری؛ برگزیدگان مسابقات رسمی و ملی قرآنی، فرهنگی-هنری و ورزشی؛ برگزیدگان جشنواره‌ها و رویداد‌های رقابتی معتبر بنیاد ملی نخبگان؛ جشنواره‌های فنی-مهارتی و المپیاد ملی مهارت و مسابقات رسمی سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان در سطح ملی، برگزیدگان مسابقات و جشنواره‌های معتبر ملی حوزوی؛ حافظان کل یا قسمتی از قرآن کریم و دارندگان رتبه زیر هزار کشوری در کنکور افراد مشخص شده در این آیین نامه هستند، که با رعایت دستورالعمل اجرایی که متعاقبا اعلام می‌شود از این مسیر، جذب دانشگاه فرهنگیان خواهند شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه فراخوان پس از تایید شیوه نامه در هیات جذب و پذیرش دانشجو معلمان دانشگاه به صورت رسمی از طریق پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه فرهنگیان به نشانی (WWW.CFU.AC.IR) اطلاع رسانی گسترده خواهد شد؛ تصریح کرد: تلاش می‌شود تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری این رویداد مهم نظام تعلیم و تربیت، تدوین و عملیاتی شود.

برزویی ادامه داد: در این آیین نامه مشوق‌هایی برای استعداد‌های برتر پس از جذب در دانشگاه فرهنگیان، نسبت به سایر دانشجویان پیش بینی شده است که تفصیل آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه
  • ابلاغ دستورالعمل نحوه تدوین مقررات محیط کسب‌وکار
  • ابلاغ دستورالعمل تدوین پیش‌نویس مقررات مرتبط با کسب و کار
  • شهریه جدید مدارس غیردولتی اعلام شد
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر
  • تحلیل جایگاه دانشگاه تهران در حوزه‌های علوم‌ مختلف
  • سقوط دانشگاه‌های چهار کشور بزرگ جهان در رتبه‌بندی QS
  • تکلیف «شهریه» مدارس و «حقوق و بیمه» معلمان مشخص شد/ بالاترین شهریه ۶۵ میلیون تومان