Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند نفر از کارگران بیکار شده کارخانه اندود بتن تاسیسات دریایی یارد خرمشهر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشتند: کارخانه اندود بتن تاسیسات دریایی خرمشهر از حدود سه ماه پیش تعطیل شده است و هیات مدیره شرکت نیز کارگران شاغل را اخراج کرده است.

آنان اظهار داشتند: با توجه به فعالیت ۲۰ ساله کارخانه اندود بتن اکثر کارگران در سنین جوانی در این شرکت مشغول به کار شده اند و هر کدام در حال حاضر بین ۴۰ تا ۵۰ سال سن دارند که با این وضعیت شانس استخدام در دیگر واحدهای تولیدی و خدماتی در منطقه را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا کارگران بیکار شده کارخانه اندود بتن شعبه شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران همچنین با ارسال نامه‌ای به وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی، ریاست قوه قضائیه و دفتر ریاست جمهوری خواستار پیگیری مشکل اشتغال خود شدند.

در بخشی از این نامه آمده است: کارگران شاغل در کارخانه اندود بتن شعبه شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران از سال ۱۳۷۸ تاکنون در سخت‌ترین شرایط کاری و تحمل مشقت فراوان از جمله سختی گرمای طاقت فرسای ۶۰ درجه هوا و گرد و خاک همچنین تحمل مشکلات زیست محیطی در کارخانه از قبیل میکس مواد شیمیایی (مواد انامل. پرایمر. پشم شیشه و میکس ماسه و سیمان) و تشعشع مواد سمی به صورت شبانه روزی انجام وظیفه کرده تا پروژه‌های نفتی پارس جنوبی به ثمر برسند.

در این نامه از هیات مدیره شرکت مذکور درخواست شده نسبت به تصمیم خود مبنی بر اخراج کارکنان خود تجدید نظر کند.

مدیر یارد شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی خرمشهر نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: کارخانه اندود بتن تاسیسات دریایی یارد خرمشهر از بهمن ماه ۱۳۹۷ به دلیل نداشتن سفارش کار عملاً تعطیل شده است.

جعفر فرامرزی افزود: از زمان تعطیلی این کارخانه تا ۳۱ خرداد امسال پایه حقوق ۱۴۲ کارگر این کارخانه به حساب آنها واریز شده است.

وی افزود: شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی در هر پروژه‌ای تعدادی از کارگران را به کار می‌گیرد و پس از پایان پروژه اقدام به تعدیل کارگران می‌کند اما به رغم تعطیلی این کارخانه پنج ماه به کارگران حقوق واریز شده است.

فرامرزی گفت: این کارخانه تا زمان گرفتن سفارش جدید (سفارش ساخت لوله های قطور) همچنان تعطیل است.

کارخانه اندود بتن تاسیسات دریایی خرمشهر واقع در سایت شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی شعبه خرمشهر در زمان فعالیت روزانه ۱۰۰ لوله ۳۲ اینچ و ۱۸ اینچ تولید می‌کرد.

شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی خرمشهر از سال ۷۸ با ساخت سکوهای نفتی و گازی کار خود را آغاز کرد.

۷۱۰۰/‏۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال خرمشهر کارخانه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ حق مسکن کارگران افزایش می‌یابد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، علی اصلانی با تبریک هفته کارگر به جامعه کار و تولید اظهار کرد: با توجه به نزدیکی روز کارگر و در آستانه هفته کارگر انتظار داریم اگر نیتی برای کمک به جامعه کارگری و حل مشکلات آنها وجود دارد، بحث حق مسکن را پررنگ کنند و وزیر کار عیدی خوبی به کارگران در این هفته بدهند.

بیشتر بخوانید: منتظر افزایش هیجانی قیمت‌ها در بازار مسکن باشیم؟

وی ادامه داد: در زمان تصویب افزایش حداقل دستمزد ۱۴۰۳ گروه کارگری صورتجلسه مزد را امضا نکردند و امیدوار بودند درصد افزایش به اندازه تورم تعیین شود تا بخشی از مشکلات جامعه کارگری برطرف و به سفره کارگران کمک شود اما این اتفاق نیفتاد.

اصلانی افزود: در روزهای اخیر و در شبکه‌های اجتماعی گمانه‌زنی‌هایی از احتمال تغییر مصوبه دستمزد و پیشنهاداتی مبنی بر افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن کارگران مطرح شد. ظاهرا تعدادی از اعضای شورای عالی کار بدون دعوتنامه رسمی به وزارت کار دعوت شدند و به نوعی جلسه نظرخواهی و مشورتی بوده ولی در شبکه‌های اجتماعی اینطور عنوان شده که تعدادی از نمایندگان کارگری صورتجلسه را امضا کردند، به شرطی که حق مسکن ۳۵ درصد و سایر سطوح مزدی یک درصد افزایش پیدا کند.

عضو کانون شورای اسلامی کار البرز ادامه داد: اما کانون عالی شورای اسلامی کار کشور پیامی در شبکه‌های اجتماعی ارسال و هرگونه شرکت نمایندگان کارگری در چنین جلسه و امضای صورتجسه جدید را تکذیب کرد و رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران هم اعلام کرد که چنین صورتجلسه‌ای را امضا نکرده و پیشنهاد افزایش ۳۵ درصدی حق مسکن توسط دولت مطرح شده است.

اصلانی با بیان اینکه تغییر مصوبه دستمزد در حال حاضر امکانپذیر نیست، گفت: بسیاری از کارخانه‌ها و بنگاه‌ها مصوبه دستمزد را به دنبال ابلاغ بخشنامه از سوی وزیر کار اجرا کرده‌اند، بنابر این اگر بنا به اصلاح یا افزایش دستمزد باشد، تنها می توان در مورد حق مسکن اعمال کرد چون تنها آیتمی بود که در شورای عالی کار تغییر نکرد. از طرفی درست است که حق مسکن توسط شورای عالی کار پیشنهاد می‌شود ولی برای اجرایی شدن حتما باید توسط هیات وزیران تصویب شود.

دبیر کانون شورای اسلامی کار البرز خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد با توجه به تورم موجود و نارضایتی و دلخوری جامعه کارگری نسبت به دستمزد، هم وزارت کار و هم تشکل‌های کارگری در تلاشند تا دستمزد را به طریقی و با بالا بردن حق مسکن افزایش بدهند.

وی در پایان با بیان اینکه بحث دستمزد از تمام مطالبات کارگری واجب‌تر است، ابراز امیدواری کرد: در هفته کارگر با افزایش قابل توجه مبلغ حق مسکن خبر خوشی به کارگران داده شود.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228019 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • دیدار ۶۴ نفر از کارگران خراسان رضوی با رهبر انقلاب اسلامی
  • کارگران از ارکان اصلی جهش تولید هستند
  • خداقوت کارگر
  • انتخاب سه کارگر فارس به عنوان نخبه ملی کشور
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • کارخانه هایی که بسیج کارگری دارند تعطیل نشده اند
  • برگزاری اردوی راهیان پیشرفت در هفته کار و کارگر
  • مبلغ حق مسکن کارگران افزایش می‌یابد
  • بازگشت به‌کار ۱۶۰ کارگر ‌کارخانه فروآلیاژ در ازنا
  • اهدای ۵۰۰ بسته حمایتی همزمان با هفته کار و کارگر در البرز