Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، حسین رجبی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان البرز اظهار داشت: مأموریت های محوله به سازمان مهندسین صنایع و معادن استان در دو حوزه صنعت و معدن انجام شده که قطب اقتصادی کشور نیز در آن اداره می شود؛ در این راستا کلینیک عارضه‌یابی و رفع موانع تولید با هدف رونق تولید که اصلی‌ترین دغدغه در صنعت است در سطح استان راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان البرز عنوان کرد: فعالیت این مجموعه با هدف عارضه‌یابی واحدهای تولیدی در راستای حمایت از تولید ملی و رونق آن در حال انجام است و با گردهم آوردن متخصصان این عرصه در بخش های مختلف مانند زیرساخت ها، فروش، بازار، قوانین و مقررات، تسهیلات و موانع مختلفی که واحدهای تولیدی استان درگیر آن هستند، کار خود را آغاز کرده است.

رجبی افزود: تسهیلاتی جهت راه اندازی به نیروگاههای کوچک در مقیاس پنج کیلو وات تعلق گرفت؛ روستاها و مناطق محروم هدف اصلی نصب این نیروگاه ها هستند و به دلیل استقرار صنایع کوچک در شهرک های صنعتی، اولویت اجرای این طرح با شهرک های صنعتی است و کمک های سازمان بسیج مهندسین نیز در حوزه خدمات‌رسانی به واحدهای کوچک و متوسط نیز انجام می‌شود.

وی با اشاره به طرح جهاد روشنایی به عنوان گام دوم مأموریت های این سازمان بیان کرد: راه‌اندازی نیروگاههای کوچک خورشیدی با هدف رفع محرومیت و کمک به تولید برق استان یکی دیگر از مأموریت های این سازمان است و با توجه به مشکلاتی که به خصوص در فصل تابستان در تولید برق با آن مواجه هستیم، کمک به تولید انرژی در دستور کار قرار گرفت.

مسؤول سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان البرز اظهار کرد: نصب نیروگاهها به عنوان اولویت طرح جهاد روشنایی به شمار می رود که در روستاها انجام می شود و محدودیتی هم در شهرستانهای مختلف وجود ندارد، محدویت ما بحث تابش خورشید است بنابراین شهرستان هایی که تابش بیشتری در سطح استان دارند جهت این امر انتخاب شده اند.

به گفته رجبی، دو طرح کلینیک عرضه‌یابی و جهاد روشنایی همچنان در استان در حال اجراست و تا پایان سال 98 نیز در مناطق مذکور ادامه دارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از راه‌اندازی ۴۱ مرکز خرید گندم در سال زراعی جاری در استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برداشت محصول گندم و خرید تضمینی آن در اردبیل، اظهار داشت: با توجه به پهنه‌بندی داده‌های کشاورزی، ما به صورت سیستمی عملیات خرید گندم را انجام می‌دهیم و کشاورزان شناسنامه‌دار می‌توانند گندم تولید شده خود را با قیمت مصوب 17 هزار و 500 تومان به مراکز خرید تحویل دهند.

وی تصریح کرد: سال گذشته 279 هزار تن برداشت گندم در استان اردبیل را شاهد بودیم که امسال پیش‌بینی می‌کنیم این رقم به 380 هزار تن افزایش پیدا کند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: عملیات خرید گندم در مزارع شمال استان از خردادماه آغاز می‌شود و تلاش ما بر این است تا با همکاری غله و خدمات بازرگانی بتوانیم خرید محصول استراتژیک گندم را انجام دهیم.

اژدری افزود: در تولید و خودکفایی گندم تلاش زیادی در سال‌های گذشته انجام شده و ما سعی کردیم با معرفی ارقام پرمحصول و مقاوم به آفات و امراض و سازگار با شرایط جوی استان در این زمینه گام‌های جدی را برداریم.

وی میانگین برداشت گندم آبی را در استان بیش از چهار تن اعلام کرد و ادامه داد: توجه به مسائل اساسی در کشت گندم به ویژه کشت در زمان مناسب و استفاده از فناوری‌های نوین می تواند به پایداری و ارتقای تولید و در نتیجه خودکفایی گندم و حتی صادرات آن منجر شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به مدیریت شایسته ترویج زراعی در بخش کشاورزی و ارائه توصیه‌های مروجان به زارعان در بحث آبیاری، سمپاشی، کودپاشی، نوع شخم، تنظیم ماشین‌آلات و... اشاره کرد و گفت: افزایش دانش، مهارت و ارتقای توان تولیدی در این حوزه می‌تواند راهکاری اساسی باشد.

اژدری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است تا افزایش بهره‌وری را با توجه به زیرساخت‌های فراهم شده مهیا کنیم و در این زمینه کشاورزی حفاظتی و جلوگیری از فرسایش خاک از مسائل و موضوعات اساسی است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: با مکانیزه کردن اراضی و اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها انتظار می‌رود در واحد سطح برداشت محصول ارتقا یافته و وضعیت مطلوبی را نسبت به سال‌های گذشته در تولید و ایجاد امنیت غذایی در این بخش شاهد باشیم.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • ۴۱ مرکز خرید گندم در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ۱۵۰۰ تخت تا پایان دولت سیزدهم به تخت‌های استان افزوده می‌شود
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • دیدار ۴۶ کارگر استان گیلان با رهبر انقلاب
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • راه‌اندازی دو نیروگاه با ظرفیت ۱۲ مگاوات تولید برق