Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد بیان این‌که به زودی سه دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی در مناطق حاشیه‌نشین یزد افتتاح می‌شود، از شکل‌گیری پنج پایگاه مدیرت برنامه‌های فرهنگی اجتماعی در مناطق حاشیه‌نشین یزد و میبد خبر داد.

به گزارش ایسنا، «فخرالسادات خامسی‌هامانه» با تأکید بر اجرای برنامه‌های فوق‌العاده و جدید در استان به ویژه در مناطق حاشیه‌نشین، اظهار کرد: با جذب بودجه از سوی سازمان اجتماعی کشور، با متولی‌گری سازمان تبلیغات استان و نظارت دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری، پنج پایگاه مدیریت برنامه‌های اجتماعی فرهنگی طرح‌ریزی و اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتبار یکسال این پایگاه‌ها را ۵۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این کار با هدف استفاده از فرهنگ دینی در برنامه‌های فرهنگی اجتماعی مناطق حاشیه‌نشین با محوریت روحانیت کلید خورده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد، گفت: در نظر است برنامه‌های فرهنگی اجتماعی اعم از جشن‌ها، نشست‌ها و کارگاه‌های مهارت‌های زندگی و نیز اقدامات مربوط به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و آگاه‌سازی مردم محلی از طریق این پایگاه‌ها و روحانیون مستقر در آنجا انجام شود.

خامسی تفاوت رویکرد این پایگاه‌ها و دیگر دفاتر و پایگاه‌ها را ورود فرهنگ دینی و مذهبی به مباحث اجتماعی عنوان و تصریح کرد: معتقدیم برای توسعۀ مناطق حاشیه‌نشین و کاهش آسیب‌های اجتماعی در این مناطق باید همۀ ابعاد اعم از مباحث علمی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و دینی را در کنار هم دید.

این مسئول ادامه داد: طبق اهداف سازمان امور اجتماعی کشور، این پایگاه‌ها با محوریت فرهنگ دینی به ابعاد مختلف رشد جوامع اعم از بعد آموزشی، علمی، فرهنگی، نشاط و ورزشی خواهند پرداخت.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد تصریح کرد: پایگاه‌های مدیریت برنامه‌های فرهنگی اجتماعی، همراهی و همگرایی تشکل‌های مردم‌نهاد محله و نیز استفاده از جوانان، نخبگان و معتمدان محلات با رویکرد دخالت دادن جوانان در برنامه‌های اجتماعی، جذب جوانان به مسجد و استفاده از برنامه‌های محله‌محور سمن‌ها را می‌طلبد.

خامسی خاطرنشان کرد: اقدامات حوزه اجتماعی کشور و استان یزد در شورایی که مقام معظم رهبری به طور مستقیم اطلاعات، گزارش و صورتجلسه آن را می‌خواهند، ارائه می‌شود.

مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری یزد خاطرنشان کرد: شورای اجتماعی کشور تنها شورایی است که مقام معظم رهبری به طور مستقیم گزارش آن را خواستار است و طبق فرموده ایشان، برنامه‌های حوزه اجتماعی کشور باید بر انجام کار فوق العاده و جدید در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی اهتمام ورزد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیریت فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سرمایه اجتماعی و اعتماد سازی عمومی رکن اساسی در تحقق شعار سال است

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام بهنام دلریش در اولین جلسه شورای فرهنگی سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری، اظهارکرد: حمله دلاورانه و غیورانه پهپادی و موشکی به اهداف رژیم اشغالگر قدس را که پاسخ به تجاوزات وجنایات آن رژیم در غزه و کنسولگری ایران در سوریه بود را تبریک عرض می‌کنم.
حجت الاسلام دلریش افزود: این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، سعی خواهد کرد با استفاده از جنگ نرم اقتصادی و فضای مجازی سطح عملیات دلاور مردان سپاه و ارتش را در دید عموم مردم کم رنگ جلوه دهد و مشکلات اقتصادی را بزرگ نمایی کند که مردم باید در این زمینه بیشتر از گذشته هوشیار و آگاه‌تر باشند.
 وی تاکید کرد: در راستای تحقق شعار سال نیازمند گفتمان سازی، تحقق اقتصاد مقاومتی، شناخت دقیق ظرفیت‌های موجود، تحلیل نقش موانع خارجی، بازخوانی الگو‌ها و تجربه‌های موفق اقتصادی، جهاد تبیین با افزایش مشارکت مردم هستیم. 
 این مسئول بیان کرد: جهاد کشاورزی به عنوان تامین کننده امنیت غدایی مردم نقش اصلی در زمینه جهش تولید و رونق اقتصادی دارد.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در راستای تحقق شعار سال، فرمودند که برای جهش تولید اقتصاد باید مردمی شود و پای مردم به عرصه تولید باز شده و موانع حضور را برطرف کنیم که در این خصوص باید منویات مقام معظم رهبری در اولویت کار‌های اجرایی در سال جاری قرار گیرد. 
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد:در اردیبهشت ماه نیز اجرای برنامه‌های فرهنگی از قبیل برنامه‌های گرامیداشت دهه کرامت، برگزاری نشست‌های بصیرت افزایی و توجه جدی به رعایت عفاف و حجاب و شئونات اسلامی در محیط اداری، نگاه جدی به ستاد عتبات عالیات در سازمان و توسعه فعالیت‌های آن و .. برنامه ریزی شده است که در پایان سال تمامی معاونت‌ها و مدیریت‌ها در خصوص اجرای برنامه‌های فرهنگی ارزیابی می‌شوند.
در ادامه سایر اعضای جلسه راهکار‌ها و پیشنهادات عملیاتی خود را در راستای تحقق شعار سال ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • برنامه زیست عفیفانه برای کارمندان/ارایه تسهیلات برای زنان
  • ضرورت هماهنگی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات زنان سرپرست خانوار
  • تامین سرمایه اجتماعی و اعتماد سازی عمومی رکن اساسی در تحقق شعار سال است
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • بررسی مسائل و مشکلات کوی امام علی(ع) اراک
  • تکریم و معارفه سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم
  • وجود ۳۷۰ هزار دانش‌آموز در استان کرمانشاه
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • نقش مهم کانون پرورش فکری در مناسبت‌های فرهنگی