Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@19:29:23 GMT

مهلت شورای توسعه فرهنگ قرآنی رو به پایان است

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۵۹۴۱۳

مهلت شورای توسعه فرهنگ قرآنی رو به پایان است

به گزارش ایکنا؛ اواخر خردادماه و طی نشستی دو روزه بود که بیش از 200 نفر مدیران عامل اتحادیه‌های استانی و فعالان قرآنی و نمایندگان مؤسسات و تشکل‌های قرآنی سراسر کشور به دلیل تشکیل نخستین مجمع عمومی عادی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کشور در جوار حرم امام خمینی(ره) گردهم آمدند.
تجمعی که علت اصلی آن علاوه بر تجدید میثاق با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، بهره‌گیری از آموزه‌ها و خط مشی امام خمینی(ره) در عمل و فعل بود چیزی که طی مدت حدود دو سال از جریان عملیاتی شدن اتحادیه مدغم از سوی مسئولان و مدیران و افرادی که خود پای کار بودند و جلسات مشترکی را برای آن برپا کردند و صورتجلسه‌ها را امضا کردند، شاهد نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این تجمع به منظور پایان دادن به بگو مگوها و شبهات مسئولان و افراد ذی‌نفع در جریان ادغام اتحادیه‌های قرآنی کشور بود افرادی که در تشکیل مجمع عمومی اتحادیه‌های مدغم استانی به عنوان ناظر حضور داشتند و مهر تأیید بر انتخابات آنها زدند اما حالا بیش از یک سال از ادغام آخرین استان می‌گذرد اما مهر تأییدی بر ادغام اتحادیه کشوری نیست.
مهر تأییدی که اجازه برپایی مجمع عمومی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآنی کشور را در اواخر آذرماه 97 از سوی شورای توسعه داده شد اما در این فرآیند بازهم دو جانبه کاری و یا بهتر بگوییم محتاط کاری آنها موجب شده است که بوی دیگری از حرف‌هایشان بر آید تا نمایندگان مؤسسات قرآنی 31 استان را به تهران بکشاند تا برای حق از دست رفته‌شان و برای اینکه اثبات کنند مرد باید پای حرفش بایستد به تحصن در صحن شورای فرهنگی انقلاب اسلامی نیز دست بزنند.
طی تحصنی که در حاشیه مجمع عمومی اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های فرهنگی ـ مردمی قرآن و عترت کشور در ساختمان شواری عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، پس از شنیدن مطالبات آنها از سوی نماینده رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی، خواسته‌های افراد در چهار بند اعلام شد و مقرر شد تا طی دو هفته آینده، تصمیم نهایی شورا مبنی بر ادغام به مراجع رسمی و دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط اعلام شود.
اما اندک اندک به پایان مهلت دوهفته‌ای شورای توسعه نزدیک می‌شویم و امیدست که اینبار به مصداق « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ أَوْفُواْ بِالْعُقُود» قرآنی عملی کنند چون انتظاری جز عمل به آموزه‌های قرآنی از جامعه قرآنی بر نمی‌آید تا پیگیر مطالبات این جمع باشند.
طی این جلسه قول‌هایی داده شد که به شرح ذیل است؛
اجرایی شدن مصوبه شورای توسعه فرهنگ قرآنی مبنی بر ادغام اتحادیه مؤسسات و اتحادشه تشکل‌های قرآنی طی مدت زمان دو هفته وابلاغ آن به دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط کشور
عضویت نمایندگان معرفی شده از سوی اتحادیه ادغام شده(مدغم) به عنوان اعضای مردمی شورای توسعه
اجرابی کردن مصوبه شورای توسعه مبنی بر اختصاص 50 درصد بودجه قرآنی کشور به بخش مردمی و اختصاص آن از طریق اتحادیه مدغم
منحل کردن اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور به دلیل عدم وجاهت قانونی فعالیت پس از تشکیل مجمع عمومی به منظور ادغام اتحادیه کشوری و انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرسی
عدم تخصیص اعتبارات به اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت که قانونی نیست
رأی گیری مجدد صاحب‌نظران قرآنی ـ مردمی همزمان با عضویت نمایندگان مردمی در شورای توسعه
امیدست این بار مسئولان اهتمام لازم را بکارگیرند تا شاید مؤسسات قرآنی که طی مدت دو ساله با بی‌توجهی و بی‌برنامگی مسئولان به بخش مردمی، نیمه فعال و بعضا تعطیل شده‌اند، دوباره احیا شوند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی شورای توسعه فرهنگ قرآن اتحادیه مدغم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۵۹۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است

مریم جلالی در جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام در شهر دژکرد شهرستان اقلید با اشاره به نام‌گذار‌ی امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: این مهم سرلوحه کار ما قرار دارد، چرا که معتقدیم صنایع دستی و گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است که همه اقشار می‌توانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

او گفت: هنر زنان و خانواده‌های ایرانی این بوده که زندگی را نگه‌دارند و تولید عشق و عاطفه با محبت، تولید اخلاق و امنیت با تربیت، تولید مثل برای جوانی جمعیت، تربیت سربازان امام زمان (عج) و خلق ثروت کنند.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: هر منظره‌ای که مشاهده می‌شود، هر شکوفه‌ای که بر درخت می‌نشیند، هر نخی که بر تاری و هر کیسه‌ای که بافته می‌شود و هر هنری که خانواده ایرانی از مواد اولیه در دسترس آن استفاده به هنر تبدیل کرده و رنگ آفریده، در واقع حکمت ایرانی اسلامی و سبک زندگی را رقم زده است.

جلالی با تصریح اینکه این خانواده ایرانی است که همیشه سربلند، عزت‌آفرین و عزت‌ساز بوده است، گفت: قدردان شور و شعور اهالی شهر دژکرد هستم، دژی که هم طبیعت و هم زیبایی و فرهنگ با شاهنامه‌خوانی دارد و هم موسیقی، قصه، رنگ و طعم دارد و یک رویکرد کامل برای فرهنگ ما محسوب می‌شود.

او با تاکید بر اینکه فرهنگ ما مثابه یک گنج است و ما باید بتوانیم از این فرهنگ استفاده کنیم، گفت: برای حفظ این فرهنگ باید رنج ببریم، اما پشت هر رنجی، گنجی است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ادامه داد: اگه نوای شاهنامه خوانان، اگر پینه دست زنان در حاجیم و فرش و کیسه و اگر عرق و پینه دست مردان در باغداری وجود داشته، همه برای حفظ ایران بزرگ و برای سربلندی فرزندانی است که در آینده بگویند ما در ایران اسلامی زندگی کردیم.

او با تاکید بر اینکه ایرانی با فرهنگ، غیرت، ایمان و آموزه‌های دینی خود نشان داده که همیشه وجود دارد، با مثبت ارزیابی کردن برگزاری جشنواره مردمی شکوفه‌های بادام اشاره و ابراز امیدواری کرد که به سرسختی دنا و به سختی بادام و طراوات و سرسبزی شکوفه‌های بادام این جشنواره همیشه برقرار باشد و بتوانیم لبخند را بر لب خانواده ایرانی بیاوریم ومعیشت عزت آفرین با دست‌ها، زمین و درختان بیافرینم.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش پایانی سخنانش افزود: ایرانی همیشه خوش سلیقه بوده و از هر بهانه‌ای برای حفظ فرهنگ استفاده کرده است. 

جلالی بیان کرد: رویداد‌هایی اینچنینی که پیوند دهنده طبیعت، فرهنگ و اقتصاد است کمک می‌کند تا اهالی یک روستا و شهر یک هویت منسجم پیدا کنند و این نشان دهنده خوش سلیقگی فرهنگ ایرانی است که با هنر، غذا، طبیعت و موسیقی سعی در انسجام ملی دارد.

او یادآور شد: جشن شکوفه‌های بادام بهانه زیبا برای عرض اردات انسان به طبیعت و پاسداری از فرهنگ غنی است که درشهر دژکرد وجود دارد و با رونق گردشگری این شهر، اقتصاد هویت بنیان ایجاد می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث‌فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی در پایان گفت: این رویداد‌ها به پیوند نسلی و آشنایی کودکان و نوجوان با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما کمک می‌کند و از طرفی رویکرد اقتصادی و اجتماعی هم دارد و حتی می‌تواند اقتدار ایران را تضمین کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی
  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • نشست مشترک شورای همکاری خلیج فارس و اتحادیه اروپا با بررسی تحولات غزه