Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار ایوب سلیمانی، چهارشنبه در نشست خبری در شیراز در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص مباحث طرح شده درباره سن اعتیاد و اقدامات این نهاد برای افزایش رصد توزیع مواد مخدر در بین دانش آموزان، افزود: هفته گذشته مطالبی در این باره از قول من در رسانه ها مطرح شد که بعضاً اشتباهی در انعکاس آن صورت گرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کف سن اعتیاد در کشور ۱۶ سال است، اظهار داشت: این موضوع بدین معنا نیست که کف سن اعتیاد قبلاً ۱۸ سال بوده و ظرف مدت کوتاهی کاهش چشمگیری داشته است، در سالهای اخیر از سرعت کاهش میانگین سنی و کف سن اعتیاد کاسته شده و با کاهش چشمگیری در خصوص سن اعتیاد مواجه نبوده‌ایم.

وی به اقدامات پلیس برای آگاهی بخشی به دانش آموزان و دانشجویان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته پلیس بصورت مستقیم و چهره به چهره برای یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از دانش آموزان و والدین آنها برنامه‌های آموزشی برای مواجهه با مواد مخدر و آگاهی بخشی در این خصوص برگزار کرده که بسیار در این حوزه تاثیرگذار بوده که این کار در سال جاری هم دنبال شده است.

سلیمانی اظهار داشت: پلیس تمام مدارس در معرض آسیب موادمخدر را در کشور شناسایی و تحت کنترل قرار داده است که این مساله در جلوگیری از اعتیاد نوجوانان و جوانان بسیار موثر بوده است.

وی با بیان اینکه مجموعه پلیس مبارزه با موادمخدر، به تمام تجهیزات سنگین، نیمه سنگین و سبک اعم از پهباد، بالگرد، دوربین‌های برد بلند و....مجهز است، افزود: نظارت و کنترل در مرزها، با استفاده از سیستم‌های پیشرفته الکترونیکی توسط نیروی انتظامی مهوری اسلامی انجام می شود.

وی با بیان اینکه ناجا مدعی به صفر رساندن فعالیت شبکه‌های مواد مخدر را ندارد، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد موادمخدر جهان در همسایگی کشور ما تولید و از طرفی دیگر نیز ۷۵ درصد از کل کشفیات موادمخدر جهان توسط پلیس جمهوری اسلامی انجام می شود.

سلیمانی با پیش بینی افزایش تولید موادمخدر در افغانستان طی سال جاری گفت: با توجه به بارش های اخیر پیش بینی تولید موادمخدر در کشور افغانستان تا بیش از ۱۰ هزارتن دور از ذهن نیست و این درحالی است که این میزان در سال گذشته ۹ هزار تن بوده است.

وی به جانفشانی های نیروهای انتظامی و نظامی ایران در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و افزود: ایران نه تنها مدعی مبارزه بی امان با موادمخدر بوده بلکه بیشترین سهم را در کشفیات بین نیروهای پلیس جهان در اختیار دارد.

وی اضافه کرد: طی ۱۷ سال حضور آمریکا در افغانستان، تولیدات موادمخدر در این کشور بیش از ۴۵ برابر افزایش داشته و اغلب تولیدات موادمخدر افغانستان در مناطقی است که نیروهای آمریکایی حضور دارند.

جانشین فرمانده ناجا از افزایش چهار درصدی کشفیات مواد مخدر در سه ماهه اول امسال خبرداد.

وی گفت: ۸۰۰ تن موادمخدر در سال گذشته در کشور کشف شده که این عدد ۷۵ درصد کل کشفیات موادمخدر در جهان را شامل می شود و همچنین از ابتدای امسال تا پایان خرداد ماه به نسبت مدت مشابه سال گذشته، چهار درصد کشفیات مواد مخدر افزایش داشته است.

۹۸۷۳ / ۲۰۲۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مبارزه با موادمخدر پلیس فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه «ارائه توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه نیازهای فناورانه ستاد مبارزه با مواد مخدر» با حضور علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسؤولان و نیز شماری از شرکت‌های دانش بنیان امروز در مجموعه فرهنگی شقایق برگزار شد.

کاظمی در این برنامه بیان داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر رویکرد مردمی سازی را در پیش دارد که این رویکرد در کانون توجه برنامه‌های ستاد است.

وی افزود: حوزه فرهنگی و پیشگیری، درمان و مبارزه را با رویکرد مردمی سازی پیش می‌بریم و این مهم‌ترین رویکرد ما است.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: بحث توسعه مشارکت‌های مردمی حائز اهمیت است که این برنامه در قالب مجمع خیرین و یاری گران در سطح استان‌ها شکل گرفته است.

وی ادامه داد: توسعه برنامه یاری گران زندگی با کمک بخش‌های مردمی مثل یاری گران زندگی در محلات، روستاها، مدارس و دانشگاه‌ها که همه اینها با رویکرد مردمی اداره می‌شود مد نظر است و به عبارتی این کانون‌ها مردم پایه هستند و با مردم اداره می‌شوند.

کاظمی گفت: اولویت دیگر که در نمایشگاه قابل مشاهده است، به روز رسانی برنامه‌های ستاد مواد مخدر با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان است که این نیز به نوع خود یک رویکرد مردمی سازی به حساب می‌آید.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در واقع شرکت‌های دانش بنیان نمونه‌هایی از گروه‌های مردمی هستند که می‌توانند شتاب دهنده باشند و با تولیدات و محصولات خود می‌توانند در به روز آوری روش‌های پیشگیری و درمان اعتیاد کمک کنند.

وی افزود: این موارد به موازات فعالیت‌هایی همچون ساماندهی معتادین متجاهر و درمان آسیب دیدگان این حوزه که در سال گذشته در کشور دنبال شد، است و همچنین ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان و سوداگران مرگ در کشور از اولویت‌های ما است البته تاکید بر پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی داریم.

کد خبر 6080521

دیگر خبرها

  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در مازندران
  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر
  • بیش از ۱۳ کیلو مواد مخدر در رشت کشف شد
  • دستگیری ۲ خرده فروش مواد مخدر / کشف بیش از یک تن شکلات قاچاق 
  • فوت ۹۱ نفر بخاطر مواد مخدر در مازندران
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • هدف گذاری اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی پیشگیری باشد
  • هدف گذاری ستاد مبارزه با مواد مخدر باید پیشگیری باشد
  • چهره شهر تهران از اعتیاد و توزیع مواد مخدر پاک شده است
  • کشف بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم موادمخدر در استان قم در سال گذشته