Web Analytics Made Easy - Statcounter

به کزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ تارنمای آمریکایی «هیل»، دادگاه استیناف حوزه نهم ایالات متحده آمریکا دیروز از درخواست دولت ترامپ برای توقف موقت حکم دادگاه بدوی (منطقه‌ای) آمریکا در جلوگیری از اختصاص بودجه نظامی برای ساخت دیوار در مرز این کشور با مکزیک سرباز زد.

قضات دادگاه فدرال در حکم صادر شده در این زمینه نوشتند، به این نتیجه رسیده‌اند که «استفاده از این بودجه نقض شروط قانون اساسی است که دستگاه اجرایی کشور را از استفاده از بودجه در صورت فقدان تخصیص بودجه از سوی کنگره منع می‌کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حکم شامل برخی از بودجه‌های نظامی است که ترامپ قصد دارد برای ساخت دیوار در مرز جنوبی این کشور با مکزیک از آنها استفاده کند.

«ریچارد کلیفتون» قاضی دادگاه فدرال که در دولت «جورج دبلیو بوش» رئیس جمهوری اسبق آمریکا منصوب شده بود و قاضی «میشل فریلند» منصوب شده از سوی «باراک اوباما» رئیس جمهوری پیشین در حکم خود نوشتند که بر این باور هستند که بعید است دولت بتواند موفق به استیناف از حکم دادگاه بدوی شود.

دولت ترامپ با درخواست اضطراری از دادگاه استیناف حوزه نهم خواسته بود، دستور دادگاه بدوی را لغو کند.

قضات دادگاه حوزه نهم ضمن مخالفت با این درخواست دولت آمریکا، عنوان کردند که مقام‌ها به غلط بودجه‌ای را بر اساس بخش ۸۰۰۵ قانون وزارت دفاع سال ۲۰۱۹، اختصاص داده‌اند که امکان تخصیص دوباره بودجه برای الزامات نظامی «پیش بینی نشده» را فراهم می‌کند.

این قضات همچنین بیان کردند که «بسیار محتمل است» گروه‌هایی که استفاده از بودجه نظامی برای ساخت دیوار را به چالش کشیده‌اند، از جمله «اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا» و «سازمان دفاع از محیط زیست آمریکا» موسوم به «باشگاه سیرا» در تلاش‌های خود موفق شوند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا به دنبال دستور قضات در بیانیه‌ای اعلام کرد که وقتش رسیده ترامپ در جهت پیروی از دستور دادگاه اقدام کند. این اتحادیه اعلام کرده که این حکم دادگاه بر اساس این مفهوم اولیه است که «فقط کنگره می‌تواند در تخصیص بودجه نقش داشته باشد».

هیل نوشت: حکم دادگاه فدرال ضربه حقوقی دیگری به دولت ترامپ است. رئیس جمهوری آمریکا ژانویه گذشته بعد از بن بست در دستیابی به توافقی با کنگره برای اختصاص بودجه جهت ساخت دیوار در مرز با مکزیک وضعیت فوق العاده را اعلام کرد.

دستور جدید این دادگاه همچنین طرح شکایات متعددی را در پی داشته است، از جمله شکایت دیروز از سوی اتحادیه آزادی‌های مدنی و شکایت‌های دیگری است که توسط دمکرات‌های کنگره و گروهی از ایالت‌ها مطرح شده است.

هیل پیش بینی کرد که این پرونده هنوز بسته نشده، زیرا مقام‌های دولت ترامپ همچنین تلاش‌ها برای مخالفت با ساخت دیواری که وی وعده آن را داده است، به چالش خواهند کشید.

ترامپ از زمان کمپین انتخابات سال ۲۰۱۶ وعده داده بود جلوی ورود مهاجران را که «متجاوز» توصیف کرده بود، خواهد گرفت. وی ابتدا گفته بود هزینه ساخت این دیوار را از مکزیک خواهد گرفت، اما به دنبال مقاومت مقام‌های مکزیکی با این درخواست، به کنگره متوسل شد تا با تصویب بودجه، هزینه ساخت این دیوار را تقبل کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات بودجه دولت مکزیک وزارت دفاع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟

نشریه نیویورک تایمز گزارش داد دیوید پکر به عنوان نخستین شاهد پرونده ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم‌های غیراخلاقی معرفی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه نیویورک تایمز گزارش داد دیوید پکر ناشر مجله نشنال انکویرر، به عنوان نخستین شاهد پرونده ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی معرفی شد.

وی به اجرای یک طرح «بگیر و بکش» به منظور کمک به ترامپ برای پیروز شدن در انتخابات سال 2016، اعتراف کرده است. این طرح شامل عمل غیراخلاقی پرداخت پول برای نگفتن داستان های منفی درباره یک موضوع است که در این پرونده ترامپ است.

بر این اساس، شرکت رسانه‌ای پکر مبلغ 150 هزار دلار را به کارن مک دوگال که او نیز مدعی ارتباط با ترامپ است، در همان زمانی پرداخت کرده که به استورمی دنیلز پرداخت کرده است. این شرکت سپس به صورت تعمدی داستان مک دوگال را تا پس از انتخابات 2016، پنهان کرده است.

نشریه تایمز با استناد به منبعی آگاه افزود: انتظار می رود شهادت پکر در مرکز توجه مکالمات وی با ترامپ درباره پرداخت حق السکوت باشد.

انتظار می رود دیگر شاهدان قابل توجه در این پرونده، مایکل کوهن وکیل سابق شخصی ترامپ باشد که حق السکوت را به دنیلز پرداخت کرده است، خود دنیلز و هوپ هیکس مشاور دنیلز باشند.

دادگاه رسیدگی به اتهامات دونالد ترامپ درباره پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیر اخلاقی از هفته پیش در حال برگزاری است. براساس این گزارش یک هیئت منصفه 12 نفره برای بررسی اتهامات ترامپ تعیین شده است.

دقایقی بعد از تعیین هیئت منصفه دادگاهی که قرار است به پرونده دونالد ترامپ، در خصوص پرداخت حق‌السکوت به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن رسیدگی کند، فردی در مقابل این دادگاه خودش را به آتش کشید.

براساس پرونده حق السکوت ترامپ، دادستان‌های نیویورک اعلام کردند که ترامپ پیش از انتخابات سال 2016، از مایکل کوهن وکیل سابق خود خواسته تا 130 هزار دلار را به عنوان حق السکوت در ازای رابطه جنسی وی با استورمی دنیلز پرداخت کند و سپس با جعل اسناد پرداختی آن، این رقم را به عنوان هزینه‌های قانونی نشان دهد.

این در حالی است که ترامپ هر گونه رابطه با دنیلز را رد کرده است. نام واقعی این بازیگر، استفانی کلیفورد است.

ترامپ در جریان یک مصاحبه در محوطه بیرونی دادگاه، بار دیگر قاضی این پرونده را فردی شیاد و پرونده را توطئه‌ای برای کنار گذاشتن او از رقابت های انتخاباتی پیش رو دانست.

هنوز مشخص نیست که آیا رئیس جمهورسابق برای دفاع از خود در این دادگاه در جایگاه شهود قرار می گیرد.

انتظار می رود این دادگاه حدود 6 هفته به طول بیانجامد.

در حال حاضر دونالد ترامپ نامزد پیشتاز جمهوری خواهان با اتهامات کیفری متعددی روبروست: تلاش برای ابطال نتایج انتخابات 2020 و حمله طرفدارانش به ساختمان کنگره در ژانویه 2021، نگه داری اسناد طبقه بندی شده در ویلای شخصی اش در فلوریدا پس از ترک کاخ سفید، پرداخت حق السکوت به یک بازیگر فیلم های غیراخلاقی، و تلاش برای تغییر نتایج انتخابات در ایالت جورجیا. وی همچنین درگیر پرونده کلاهبرداری و اتهامات مالی است. علاوه بر این رئیس جمهور سابق آمریکا با پرونده پرداخت خسارت به یک نویسنده که او را به تجاوز جنسی متهم کرده بود، روبروست.

اما ترامپ انجام هر اقدام نادرست در این پرونده ها را رد و طرح این اتهامات را تنها با انگیزه سیاسی و با هدف کنار گذاشتن او از رقابت‌های انتخاباتی 2024 می‌داند.

اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، می تواند برای هر گونه اتهام فدرال علیه خود درخواست عفو بدهد.

این در حالی است که در اوایل ماه مارس جو بایدن و دونالد ترامپ موفق به کسب نامزدی دموکرات ها و جمهوری خواهان برای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا شدند تا نخستین رویارویی دوباره دو نامزد انتخاباتی در حدود 70 سال اخیر در تاریخ این کشور رقم بخورد.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در پنجم نوامبر سال 2024 برگزار می شود. نتایج نظرسنجی های جدید نشان می دهد رقابت دوباره بین دونالد ترامپ و جو بایدن در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر فشرده و تنگاتنگ است و ترامپ با حدود 2 درصد در تازه ترین نظرسنجی های ملی نسبت به بایدن پیشتاز است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیخودسوزی یک فرد مقابل دادگاه ترامپ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران حکم دادگاه کیفری فدرال آرژانتین درباره پرونده آمیا را محکوم کرد
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویان مخالف اسرائیل را به شدت سرکوب کند
  • ترامپ: پلیس باید دانشجویانی که مخالف (نسل‌کشی) اسرائیل در غزه هستند را به شدت سرکوب کند
  • اعلام جنگ علیه ترامپ!
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • دیدنی های امروز؛ از دادگاه ترامپ تا تولد لنین
  • مجلس با ارجاع گزارش کمبود دارو به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • نخستین شاهد پرونده ترامپ کیست؟