Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی گفت: تقویت و عرضه هنر فرش دست بافت ایرانی در دنیا حمایت از اقتصاد بدون نفت است ۱۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۹ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیده حمیده زرآبادی بعد از ظهر امروز در جلسه نخستین کارگروه فرش دستبافت استان قزوین که با حضور فرشته دستپاک رئیس مرکز ملی فرش ایران، عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین، سعید نبیل رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین و جمعی از مسئولین استانی برگزار شد، اظهار داشت: فرش دستباف ایران از گذشته دارای طرفداران زیادی در سراسر دنیا بوده است و همیشه به عنوان یک محصول صادراتی سودآور و پر خریدار مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شرایطی که کاهش اتکا به درآمدهای نفتی به یک استراتژی اصلی در کشور تبدیل شده است حمایت از تولید فرش دستبافت میتواند حمایت از اقتصاد غیرنفتی در کشور باشد.

نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استان قزوین نیز در گذشته از برترین های تولید فرش دستبافت در کشور بوده است و فرش سنتی دستبافت قزوین بیش از 100 سال قدمت دارد اما با این وجود در سال های گذشته از این ظرفیت هنری، گردشگری و اقتصادی بزرگ در استان قزوین غلفت شده است.

پانزدهمین نمایشگاه تخصصی فرش دستباف در همدان برپا می‌شودصادرات بی رویه پشم خام، صنعت فرش را به مشکل انداختهمدان| نهاوند میزبان همایش ملی فرش می‌شود‌

زرآبادی عنوان داشت: احیاء تولید فرش دستبافت میتواند برای کشور اشتغال پایدار ایجاد کند، چرا که محصول فرش دستبافت ایرانی از جایگاه خوبی در بازارهای جهانی برخوردار است و به عنوان یک هنر خاص میتواند تامین کننده درآمدهای بالای صادراتی برای استان باشد.

وی تاکید کرد: فرش دستبافت سنتی قزوین ثبت جهانی شده است و اکنون از جایگاه خوبی در کشور برخوردار است اما برای احیاء و گسترش این هنر و ایجاد بازارهایی برای عرضه آن به حمایت مرکز ملی فرش ایران نیاز داریم.

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند موجود در تولید فرش دستبافت گفت: امروز سیاست های کلی در زمینه تولید فرش دستبافت در کشور مشخص نیست، گویا نیاز است تا مرکز ملی فرش ایران با تدوین و انتخاب استراتژی های جدید به یک مرکز واحدهای برای فرماندهی در این زمینه در کشور تبدیل شود.

زرآبادی همچنین از اعلام آمادگی مسئولان استانی از حمایت از احیاء فرش دستبافت در قزوین خبر داد و گفت: ما آمادگی داریم تا به عنوان پایلوت احیاء فرش دستبافت در قزوین یا دریافت طرح های حمایتی زنجیره تولید فرش در استان را احیاء و حمایت کنیم.

انتهای پیام/ح

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد

آقای حمید رواسی کاشانی، فعال اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصاد کلان خبرگزاری صدا و سیما، گفت: قبل از هر چیزی باید به این درک برسیم که جهش تولید به چه معناست و آیا رونق هر تولیدی منجر به جهش تولید و در نهایت، رشد اقتصادی می شود؟ به نظر بنده اینطور نیست و معتقدم باید بر اساس نیاز بازارهای بین المللی و نیاز جامعه جهانی به صنایع و تولیدات بها داده شود و تولید آن ها گسترش یابد.

این کارآفرین با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته، دولت‌ها تنها با چند صنعت به روش سنتی قصد داشتند که اقتصاد را رشد دهند، گفت: نفت و گاز و تولیدات مانند قالی و مشتقات آن، به تنهایی نمی‌تواند اقتصاد کشور را رشد دهد. رشدی که اقتصاد ایران به آن نیاز دارد باید در شاخه‌های مختلفی از فعالیت اقتصادی باشد. در دنیا گردش مالی صنعت فرش ۲ میلیارد دلار است، اما اگر بتوانیم وارد صنعت نیمه هادی‌ها شویم این صنعت در دنیا گردش مالی ۸ تریلیون دلاری را تجربه کرده است.  

آقای وارسی کاشانی ادامه داد: نیمه هادی ها یا همان ریز تراشه هایی که به عنوان سخت افزارها استفاده می شوند، به علت اهمیت بالایشان به موضوع جنگ اقتصادی بین آمریکا و چین تبدیل شده است. اما در ایران هنوز به این موضوع توجهی نشده است. مسئولان دولتی باید علاوه بر حمایت تولید سیمان، فولاد و نفت و گاز به سمت حمایت از این نوع صنایع نیز بروند. ساخت کارگاه های کوچک برای این تولید کنندگان منجر می شود تا هر کدام از این ها برای کشور درآمد زایی کرده و خود نیز شاغل شوند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

این کارآفرین با اشاره به یک تجربه موفق مشارکت مردمی در ایران گفت: ۸ سال دفاع مقدس را می‌توان به عنوان یک بسیج همگانی در نظر گرفت که سراسر کشور درگیر آن شدند. هر کس با حرفه خود و هر فرد با توانایی خود وارد میدان شد. مردم خود دسته بندی و خود وارد عملیات و میدان شدند. ما اگر بتوانیم تجربه این ۸ سال را برای اقتصاد هم اجرا کنیم، قطعا توانمندی‌های زیادی رونمایی می‌شود. چرا که در کشور استعداد بخش خصوصی از توانایی‌های گروه‌های دولتی بسیار بیشتر است.

او ادامه داد: کشورهایی مانند چین که دارای منابعی مانند نفت و گاز نیستند برای پیشرفت کشور به استعدادهای مردمی رجوع کرده اند تا بتوانند با بهره گیری از آن جمعیت، با کسب و کارهای خرد تا کلان اقتصاد را به پیش ببرند. 

آقای وارسی کاشانی با انتقاد به تداوم خام فروشی ها در کشور، گفت: به جای اینکه سیمان یا فولاد یا هر ماده صنعتی را برای صادرات تولید کنیم، باید با آن ها کارخنجات تولیدی ساخت و خط تولید اقلامی که در اقتصاد جهانی بازارهای خوبی دارند را گسترش دهیم. قطعا در این مورد سوددهی بیشتر و بازدهی اقتصادی بالاتری وجود خواهد داشت. نباید نقدینگی ها در بانک های کشور منجمد شوند و یکی از ابزارهای لازم برای حرکت نقدینگی به سمت تولید، جذابیت این بخش و حمایت های به موقع دولت هاست.

او ادامه داد:  باید نقدینگی به تولیدات خرد و کلان در حوزه های مختلف اقتصادی پرداخت شود. همچنین برخی از واردات در دولت ها جلوی تولیدات و افزایش کیفیت تولیدات داخلی را گرفته است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


###

دیگر خبرها

  • ۲۴۵ نماینده در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راهی خانه ملت می‌شوند
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • راه‌اندازی واحد احیاء فولاد بافت کرمان با نانوکاتالیست‌های پیشرفته ایرانی  
  • سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرزهای ایران می‌شود
  • قانون مالیات بر سوداگری منجر به تشویق بخش واقعی اقتصاد می‌شود
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • اقتصاد اسلامی بدون وضو!
  • باید بسترهای مشارکت مردم در امر رونق اقتصاد و جهش تولید را فراهم آوریم/ از بازدید نماینده‌های مجلس از زندان‌ها استقبال می‌کنیم
  • زیرساخت‌های جزیره خارگ تقویت می‌شود