Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@12:19:54 GMT

۸۰ درصد کفش کشور در قم تولید می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۸۵۵۹۰

۸۰ درصد کفش کشور در قم تولید می‌شود

ابوالفضل فراهانی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، نقش قم در صنعت کفش را مورد توجه قرار داد و افزود: قطب اصلی صنعت کفش کشور قم بوده و بخش مهمی از نیاز کشور به این محصول در این استان تولید می‌شود.
وی با اشاره به احداث شهرک کفش و دمپایی ماشینی استان، بیان کرد: این شهرک تخصصی همگن‌سازی و تأمین زنجیره تولید صنعت کفش استان را بسترسازی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فراهانی ادامه داد: بازارچه فروش مدرن کفش در این شهرک تخصصی دایر می‌شود همچنین با بهره‌برداری از شهرک تخصصی کفش و دمپایی ماشینی استان زمینه جذب سرمایه‌گذاران خارجی نیز فراهم خواهد شد.
وی مشکل اصلی صنعت کفش استان را مدنظر قرار داد و گفت: تأمین مواد اولیه مهم‌ترین مشکل این صنعت در قم است، نوسانات ناگهانی و توزیع اشتباه مواد اولیه صنعت کفش مشکل و معضل اصلی واحدهای تولیدکننده کفش می باشد.
وی تصریح کرد: درصورتی‌که مشکل مواد اولیه واحدهای تولیدکننده کفش استان حل شود، مشکلات جانبی دیگر مانند بیمه و مالیات در روند مطلوب‌تری قابل پیگیری خواهد بود.
فراهانی با اشاره به مشکل اصلی کمبود مواد اولیه گفت: مواد اولیه صنعت کفش به‌صورت عمده در داخل کشور تولید می‌شود اما توزیع نامناسب آن در بورس و افزایش قیمت ۱۰۰ درصدی آن در این بستر، مهم‌ترین معضل مواد اولیه صنعت کفش استان است.
وی همچنین ابراز کرد: ۱۰ درصد از واحدهای تولیدکننده کفش قم در وضعیت رکود قرار داشته و ۳۰ درصد نیز وضعیت نیمه فعالی دارند اما بقیه این واحدها با ظرفیت قابل‌توجهی مشغول فعالیت و تولید هستند.
وی در ادامه مشکل واحدهای غیرمجاز فعال در صنعت کفش استان را موردتوجه قرار داد و بیان کرد: روند شناسایی و صدور پروانه کسب به واحدهای غیرمجاز به‌صورت مستمر با همکاری سازمان صمت استان در حال پیگیری است.

۷۴۰۳/‏‬ ۶۱۳۳/‏

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۵۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمود سیجانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران امروز در نشست خبری اظهار کرد: در حوزه صادرات سال گذشته ۱.۵ میلیارد دلار صادرات داشتیم که پیش‌بینی امسال ۲ میلیارد دلار از محل گمرکات تهران است ضمن اینکه کالاهای این استان از سایر مرزهای استان نیز صادر می‌شود. همچنین ۱۷ درصد صادرات کشور برای صادرات تهران است.

سیجانی در مورد احیای واحدهای راکد گفت: سال گذشته ۲۰۰ واحد راکد در استان تهران احیا شد که با احیای این تعداد واحد، به صورت میانگین ۵ تا ۲۰۰ نفر نیروی کار در هر کارخانه مشغول به کار شدند. برای امسال هم ۲۰۰ واحد دیگر پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: ۴۰۰ واحد راکد دیگر در استان تهران داریم که به خاطر قدیمی بودن تجهیزات و سایر موارد است ضمن اینکه تعدادی از خود واحدهای اقتصادی و سرمایه‌گذار تمایلی به احیای واحدهای اقتصادی ندارند که وضعیت این گونه واحدها تعیین تکلیف می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره به افزایش واحدهای تولیدی در استان تهران، گفت: تأمین نقدینگی و حمایت‌های مالی، بازارسازی و تأمین مواد اولیه در دستور کار قرار گرفته است. همچنین برای واحدهایی که توان تولید دارند و صاحبان برند هماهنگی ایجاد می‌شود تا با استفاده از ظرفیت‌های یکدیگر تولید افزایش پیدا کند در همین زمینه مجوز گواهی تولید کارخانه صادر می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: در حوزه معدن نیز احیای واحدهای معدنی در دستور کار است؛ این امر در راستای افزایش راندمان معادن است.

مدیرکل صمت استان تهران تاکید کرد: در حوزه تجارت خارجی افزایش صادرات را سیاست‌گذاری کرده‌ایم و به دنبال ایجاد بازار جدید هستیم که این امر ضمن تقویت ارزآوری و نشانگر قدرت تولید و کیفیت کشورمان در عرصه جهانی است.

وی در ادامه با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش بنیان، گفت: یکی از هدف‌گذاری‌ها توسعه شرکت‌های دانش بنیانی و تبدیل شرکت‌های دانش بنیان کوچک به تولیدی است. ۱۰۷ کارخانه مجوز دانش بنیانی گرفتند؛ همچنین افزایش ظرفیت اسمی ۵۶۸ واحد را شاهد هستیم.

سیجانی با بیان اینکه صنعت به بخش خودتامین برق رفته است، گفت: آمادگی مشارکت با واحدهای تولیدی و صنعتی داریم دنبال منابع انرژی‌های جدید هستیم مشوق‌هایی در تولید برق و جلب سرمایه‌گذاری‌ها بخش خصوصی داریم ضمن اینکه خانواده‌های کارگران آماده هستند که توازن در مصرف انرژی ایجاد و با تولید همراهی کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران خاطرنشان کرد: تقاضای ما این است که بخش‌های دیگر در مدیریت مصرف انرژی و بهینه‌سازی آن همراهی کنند.

سیجانی تصریح کرد: عمده مصرف انرژی کشور در بخش‌های مسکونی و تجاری است. تقاضای ما این است که این بخش‌ها هم بهینه مصرف کنند زیرا اگر تولید آسیب ببیند اشتغال و صادرات هم آسیب خواهد دید.

وی با اشاره به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: آسیب‌ها و چالش‌ها در بخش صنعت بررسی می‌شود همچنین به پیشنهادها و نقش مشارکت‌های مردمی نیز پرداخته می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: شورای مشورتی بخش خصوصی با حضور انجمن‌ها، اتحادیه‌ها، کارآفرینان برتر و مدیران اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل داده‌ایم تا از ظرفیت سرمایه و ایده مردم بهره ببریم.

کد خبر 6086427 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است
  • تراز تجاری صنعت شوینده ایران ۱۸۰ میلیون دلار مثبت شد
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود
  • صنایع برنامه‌محور خراسان رضوی حمایت ویژه می‌شوند
  • نمایش توانمندی ایران در تولید مواد دارویی
  • ساماندهی و نظارت بر دکه‌های سطح شهر ضروری است