Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتظار می‌رود مسئولان چکمه‌ها و بارانی‌های خود را در شب وقوع سیل به تن نکنند و در مقابل دوربین‌های عکاسی خبرنگاران حاضر نشوند بلکه از همین امروز به فکر حل اتفاقات ناگواری باشند که ممکن است در پاییز سال جاری رخ دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، طبق آمارهای هواشناسی و ارزیابی های بارشی، شهرستان رامسر جز پربارش‌ترین شهرهای کشور محسوب می‌شود و از این رو همه ساله دچار برخی مشکلات زیرساختی در حوزه مدیریت شهری و روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اگرچه بارش های باران یک نعمت الهی برای همگان است و این بارش ها موجبات زیبایی، سرسبزی، حیات گردشگری و زیستی و ابعاد مختلف زندگی در شهرستان رامسر را متاثر می کند اما با توجه به عدم برنامه ریزی درست در مدیریت آبراه های شهری و روستایی و همچنین ساخت و سازهای گسترده در سطح شهر باعث ایجاد ضرر و زیان هایی نیز شده است.

سیلاب های مخرب در بستر رودخانه های بزرگ شهری و تخریب باغات و منازل حاشیه رودخانه ها، آبگرفتگی معابر و کوچه های سطح شهر و روستا از جمله آسیب هایی هستند که به علت بارش های شدید باران در رامسر رخ می دهد.

آسیب هایی که در بسیاری از مواقع زندگی اجتماعی را مختل می‌کند و در فصول پر بارشی همچون پاییز خسارات زیادی را برای اموال دولتی و مردمی به بار می آورد.

مثال این خسارت ها را می توان به سیل پاییز ۹۷ اشاره کرد که ضمن خسارت های متعدد به اموال مردم در حوزه های کشاورزی و مسکونی به بسیاری از اموال دولتی همچون پل های ارتباطی نیز آسیب های جدی وارد شد.

حال با توجه به فرصت ۳ ماهه مانده تا پاییز ۹۸ مسئولان ستاد مدیریت بحران شهرستان رامسر باید از همین روزها جلسات کارشناسی خود را آغاز کنند و در راستای اقدامات موثر گام های جدی بردارند.

لایروبی رودخانه های بزرگ و کوچک، دیواربندی حاشیه رودخانه های شهری و روستایی، شناسایی و آماربرداری از منازل و باغات کشاورزی حاشیه رودخانه ها، ترمیم و بازسازی پل های تخریب شده در سیل های گذشته و تجهیز لجستیکی شهرداری‌ها و دهیاری ها در جهت رفع مشکلات پیش بینی شده از جمله مباحث مهمی است که باید مسئولان ارشد شهرستان به آن توجه کنند.

انتظار می رود مسئولان چکمه ها و بارانی های خود را در شب وقوع سیل به تن نکنند و در مقابل دوربین های عکاسی خبرنگاران حاضر نشوند بلکه از همین امروز به فکر حل اتفاقات ناگواری باشند که ممکن است در پاییز سال جاری رخ دهد.

ضرورت دارد به طور خاص فرماندار، شهرداران و روسای دستگاه‌های مربوطه در رامسر هر چه سریعتر به فکر حل موانع و مشکلاتی باشند که به وقوع سیلاب ها و آبگرفتگی خیابان ها منجر می شوند.

در پایان ورود دغدغه مندانه رسانه های شهرستانی در جهت معرفی و اطلاع رسانی مشکلات زیرساختی مناطق مختلف برای کمک به مسئولان و مردم می تواند جز اثربخش‌ترین امور در این حوزه باشد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۸۸۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع سیلاب و بارش تگرگ در چند شهرستان استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بارش شدید باران باعث جاری شدن سیلاب و روان آب در روستای صالح اباد شهرستان نطنز شد و خساراتی به باغات، معابر راه‌های ارتباطی و شبکه آب آشامیدنی این روستا زد.
منصور شیشه فروش افزود: عوامل مدیریت بحران شهرستان و دهیاری در محل روستا حضور دارند و مقرر شد اداره راهداری، بنیاد مسکن، اداره جهاد کشاورزی و برق برای ایمن سازی شبکه‌ها و ارزیابی خسارات و رفع اضطراری آسیب‌ها اقدام کنند.


وی ادامه داد: همچنین به علت شدت بارش‌ها آبگرفتگی در محور قدیم جاده نطنز- کاشان و نیز برخی ازمحور‌های جاده‌ای در شهرستان اردستان و نیز معابر روستایی و شهری در برخی نقاط کاشان گزارش شد که عوامل امدادی در سطح مناطق شرق و شمال برای امداد رسانی مستقر هستند.
بارش‌های همرفتی تا صبح روز چهارشنبه در سطح استان تداوم دارد.
انتظار می‌رود شدت بارش‌ها در نیمه غربی و شمالی استان بیشتر باشد.
در ادامه ببینید تصاویری از جاری شدن سیل در روستای کهیاز در بخش زواره، روستای نهوج بخش مرکزی اردستان، روستای خرمدشت و چاه اسعد نایین و بارش تگرگ در جاده ظفرقند به نایین و گردنه ملااحمد نایین:

دیگر خبرها

  • کاشانی‌ها از تردد در مسیر رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هواشناسی ایران / احتمال وقوع سیلاب در ۶ استان کشور
  • وقوع سیلاب و بارش تگرگ در چند شهرستان استان اصفهان
  • تشدید بارش در ۶ استان/ احتمال وقوع سیلاب
  • لزوم اصلاح سازه‌های تقاطعی فاقد آبگذری در سمنان
  • چرا مردم هشدار‌های سیل را جدی نمی‌گیرند؟
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • هشدار‌های سیل را جدی بگیرید
  • هشدار وقوع سیلاب در مازندران
  • هشدار وقوع سیلاب و آبگرفتگی معابر درمازندران