Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@10:13:29 GMT

واکنش کارگردان «گاندو» به صحبت های ظریف

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۰۱۷۰

کارگردان سریال گاندو گفت: هنوز سکانس مربوط به وزیر امور خارجه ایران هنوز پخش نشده و اصلا شخصیت ایشان در سریال "گاندو" منفی نیست.


به گزارش شریان نیوز،جواد افشار کارگردان مجموعه تلویزیونی سریال "گاندو" در واکنش به صحبت‌های روز گذشته محمدجواد ظریف درباره این سریال، گفت: محمدجواد ظریف از شخصیت های مورد علاقه من است و گفتگویی که به نقل از ایشان پخش شده است را نشان از ذکاوت و درایت ایشان دانسته و او را تحسین می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط در نکته ای که ایشان گفته اند من اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم، باید بگویم که این نوعی تکرار بی مهری نسبت به صدا وسیماست.. چراکه صدا و سیما متعلق به همه ملت ایران است و اگر کسانی خودشان را از آن جدا می دانند، مقصر خودشان هستند. در همین تلویزیون صدای مخالف و موافق شنیده می‌شود.

وی افزود: سوال و پرسش آن خبرنگار قطعا از روی شیطنت بوده و هدف دیگری را دنبال می کرده و نقش ظریف در سریال "گاندو" را نقش منفی توصیف کرده است. اولا هنوز سکانس مربوط به ایشان پخش نشده و دوم اینکه اصلا شخصیت ایشان در سریال "گاندو" منفی نیست.

افشار افزود: سکانس ظریف مربوط به جلسه ای است که ایشان فقط حضور دارند و تحلیل مسئول امنیتی کشور(در سریال کاراکتر عبدی) در مورد مایکل هاشمیان را می شنوند؛ حال اینکه چرا چنین مطلبی از سوی خبرنگار مطرح شده و منفی بودن کاراکتر ایشان را به دروغ بیان کرده اند جای بررسی و واکاوی دارد.

افشار اضافه کرد: در سریال "گاندو" نه تنها شخصیت‌های ارشد دولت به شدت مورد احترام هستند بلکه ما سعی در شفاف کردن سوء استفاده هایی که برخی از منسوبین در حاشیه این عزیزان کرده اند را به تصویر کشیده ایم و ابدا قصد تخریب و تضعیف دولت را نداشته و نداریم. 

کارگردان سریال "گاندو" تاکید کرد: من در ابتدای پخش سریال "گاندو"  بارها از طریق رسانه ها اعلام کردم که همگی اجازه دهند سریال، مسیر صحیح خودش را طی کند که چنین حواشی و اتهام هایی به وجود نیاید، چه بسا هستند کسانی که در این شرایط با سوء برداشت از سریال و برای تضعیف اقتدار نظام سعی در شکاف بین شخصیت‌ها و دیدگاه‌های مختلف نظام و دولت را دنبال می کنند که نمونه واکنش هایی مانند جواد ظریف می تواند خنثی کننده جوی باشد که برخی کج اندیشان به وجود آورده و می آورند.

تسنیم نوشت، افشار در پایان افزود: محمد فرزانه بازیگری است که کاراکتر محمدجواد ظریف را در قسمتهای آینده سریال گاندو ایفا میکند. سکانس مربوط به وزیر امور خارجه ایران با جلسه ای آغاز می‌شود که موضوع مایکل هاشمیان(جیسون رضاییان) از سوی مقامات اطلاعاتی مورد بررسی قرار میگیرد. گفته اند شخصیت محمدجواد ظریف ضد قهرمان است اما نه تنها منفی نیست بلکه همراهی ایشان را با مقامات اطلاعاتی و امنیتی به نمایش می گذارد.

دسته بندیویژه های سیاسی

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟

به گزارش مبلغ پایگاه مسلمنا در مورد سریال پرطرفدار حشاشین که این روزها در کشورهای عربی پرمخاطب شده است، نوشت:

با این که نیمه ماه مبارک رمضان است، خیابان‌های قاهره ناگهان خلوت شد. خدای من!!! انگار سریال حشاشین شروع شده است.

در هفته‌های گذشته توصیفاتی چنینی در کنار محتواهای شبکه‌های اجتماعی، خبر از فراگیری سریالی تاریخی- مذهبی در جهان عرب می‌دهد. فراتر از تحلیل‌های تکراری حول و حوش کیفیت بالای این سریال، از نگاهی دیگر اقبال به آن را باید در پدیده‌ «اسطوره‌طلبی دیرینه عربی» جست. بسیاری از افرادی که تجربه سفر اربعین را داشته‌اند، از حجم انبوه تصاویر شخصیت‌ها بر در و دیوار و خصوصاً سر درب موکب‌ها شگفت‌زده شده‌اند. از وفور شمایل حضرت عباس (ع) تا آیت‌الله صدر و فریبرز عرب‌نیا در نقش مختار در راهپیمایی اربعین.

این پدیده البته نه محدود به عراق و شیعیان است، نه محدود به این سال‌ها. پژوهش‌های مختلفی نشان داده‌اند که سه تمدن‌ کهن عربی (مصر، عراق و شامات) میل بیشتری به داشتن اسطوره و پیوند با آن را دارند و سریع‌تر از دیگران، یک شخصیت را در موضع اسطوره ای قرار می‌دهند. فراوانند نظریاتی که این اسطوره‌طلبی را به عنوان بخشی از فرهنگ عربی پذیرفته‌اند. این نظریات البته بیان می‌کنند که میل به داشتن/ساختن اسطوره در ادواری که ملت‌ها تحت ظلم و ناپایداری قرار می‌گیرند، بیشتر شده است.حالا به خیابان‌های خلوت قاهره برمی‌گردیم و مردمانی که سفره افطار را جمع نکرده اند، که شبکه المتحده آنها را پای سریال رمضانی حشاشین میخکوب کرده است. (گمشده مصر و جهان عرب)

در چهار دگرگونی سیاسی مصر در پانزده سال اخیر، هیچ یک از منتخبین سیاسی، آرای اکثریت را به همراه نداشته‌اند. در این بی‌ثباتی سیاسی و ناامیدی از منجی‌های حکمرانی، تماشای مردی که مقتدرانه تصمیم می‌گیرد، مخالفان را با هوشمندی شکست می‌دهد و با سپاهی نه چندان پرتعداد، هویتی شکست‌ناپذیر و البته کاریزماتیک برای خود می‌سازد؛ شاید سیمای همان اسطوره‌ای باشد که ملت مصر این روزها آن را کم دارند و از تماشای آن در دل تاریخ لذت می‌برند. (گمشده مصر و جهان عرب)

این سریال، حتی با وجود خطاهای فاحش تاریخی بسیار، با چنین رویکردی در کنار خلق شخصیت‌های باورپذیر خاکستری، پرداخت عجیب به جزئیات و البته ارائه داستانی گیرا، پر رمز و راز و احساسی، توانسته‌ کاری کند که دگربار همگان متوجه قدرت رسانه در ساختن روایت‌های تاریخی در قاب تلویزیون شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898389

دیگر خبرها

  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • شوخی داریم، بی‌احترامی نه!
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • چرا سریال رمضانی حشاشین، جهان عرب را درنوردید؟
  • یک قصه خیالی به روایت فراری
  • چرا تندروها ظریف را ترسو، واداده، وسط باز، سازشکار و فریب خورده نامیدند؟/ ایرانیان چه زندگی را انتخاب کرده اند؟ / آیا عهدنامه ترکمانچای منفی بود؟
  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما
  • قیصر امین‌پور نمی‌خواست برای شعرش به او کلیه بدهند
  • سوژه‌‎های فوتبالی در قاب تصویر
  • قیصر امین‌پور نمی خواست برای شعرش به او کلیه بدهند