Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول فضای سبز شهرداری یاسوج:اخیراً افرادی در این زمین ها می خواستند فعالیت کنند که ما هم جلوی آنها را گرفتیم و به آن ها گفتیم که این مسئله باید مراحل قانونی خود را طی کند و در شورا با احراز شرایط آن بررسی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس برخی از ساکنین امامت های 23 و 22 شهر یاسوج  نسبت به تغییر کاربری فضای سبز این منطقه و ساخت و ساز در آن گلایه هایی داشتند و درخواست پیگیری این موضوع را از این پایگاه خبری اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول فضای سبز شهرداری یاسوج در گفتگو با صبح زاگرس بیان کرد: در آن جا پارک محله ای کوی شهرداری ایجاد شده است و در آن بحث تکه زمینی برای سلامت خانواده مطرح بود که شبکه بهداشت حدود سه سال پیش تصمیم گرفت  تعدادی زمین در پارک های محله ای در نظر بگیرد و برای هر محله مرکز بهداشتی احداث شود.

فرشاد صادقی اظهار کرد: در زمان شهردار سابق این تصمیم گرفته شد و شهرداری نیز در قبال آن کاری انجام نداد تا اینکه اخیراً افرادی در این زمین ها می خواستند فعالیت کنند که ما هم جلوی آنها را گرفتیم و به آن ها گفتیم که این مسئله باید مراحل قانونی خود را طی کند و در شورا با احراز شرایط آن بررسی شود.

صادقی تصریح کرد: یک قطعه زمین در این پارک معوض است که مسئولیت واگذاری آن با املاک شهرداری است که در جریان این موضوعات است.

وی در پایان افزود: در حدود یک ماه پیش به ما گزارشی مبنی بر تخریب فضای سبز رسیده است که ما به آنجا رفتیم و این اقدام را متوقف کردیم و به شهرداری گزارش دادیم شهردار هم دستور داد که چنین کاری باید متوقف شود و ساخت و ساز صورت نگیرد در چند روز اخیر نیز گزارشی مبنی بر اینکه در  این منطقه ساخت و سازی صورت گرفته باشد به دست ما نرسیده است در آخرین بار ما نیز آن را متوقف کرده‌ایم و نگذاشتیم که سبب تخریب این چمن این پارک محله ای شوند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۸۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی فناورانه ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بنا بر اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، با سراسری شدن خدمات سامانه پنجره واحد زمین به ۱۶ استان باقیمانده کشور، هزاران هکتار از اراضی کشور با استفاده از هوش مصنوعی مورد پایش قرار گرفت.

بر اساس این اعلام، سامانه پایش اراضی که یکی از دو زیرسامانه پنجره واحد زمین است و نیز وظیفه پردازش و مقایسه تصاویر ماهواره‌ای قبل و بعد از تغییر کاربری در بازه‌های زمانی مختلف و با تکیه بر هوش مصنوعی را به عهده دارد، موفق به شناسایی بیش از ۴۰ هزار تغییر کاربری شد که این تصاویر حفاظت ۲۰ هزار هکتار از اراضی سراسر کشور را در پی داشته است.

در همین راستا، استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی در پردازش تصاویر ماهواره‌ای زمین که توسط دو شرکت دانش بنیان انجام شد باعث بهبود ۴۵ درصدی در دقت شناسایی تخلفات نسبت به ابتدای سال جاری شده است.

زیرسامانه درگاه متقاضیان مردمی که به صدور مجوزهای زمین محور می‌پردازد نیز با اتصال حدود ۲۴ دستگاه از ۴۷ دستگاه اجرایی و با کاهش محسوس زمان انتظار برای متقاضیان دریافت مجوز و بدون نیاز به مراجعه حضوری، نسبت به صدور مجوزهای مختلف می‌پردازد به طوری که تا کنون بیش از ۴۹۰ هزار درخواست، توسط بیش از ۳۷۸ هزار متقاضی دریافت خدمت و مجوز در پلتفرم زمین ثبت شده است. پاسخگویی به این درخواست‌ها که پیش از این ماه‌ها به طول می‌انجامید، با استفاده از خدمات سامانه زمین در مقایسه با قبل به ۵۰ درصد کاهش یافته است و در حال حاضر در بسیاری موارد در کمتر از ۹۰ روز، مجوز درخواستی متقاضیان صادر می‌شود. مجوزهایی که توسط سکوی زمین صادر می‌شود، نیازمند تبادل استعلام‌های متعددی در میان دستگاه‌های متولی است که همگی رایگان و بعضاً بلادرنگ پاسخ داده می‌شوند. پیش از این که سامانه زمین فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کند، برخی دستگاه‌ها به طور غیرقانونی برای پاسخگویی به استعلامات، اقدام به اخذ وجه از مردم می‌کردند که با آنها برخورد شد.

بنا بر این گزارش، سامانه پنجره واحد زمین توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران و با همکاری دبیرخانه ستاد هماهنگی و مبارزه با مفاسد اقتصادی راه‌اندازی شده و بهره‌بردار این سامانه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است. سامانه پنجره واحد زمین به نشانی iraneland.ir هم اکنون آماده ارائه خدمات به متقاضیان است.

دیگر خبرها

  • شناسایی فناورانه ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز
  • شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین
  • شناسایی ۴۰ هزار تغییر کاربری غیرمجاز توسط سامانه پنجره واحد زمین
  • نقره داغ شدن متخلفان زمین‌خوار در محمودآباد
  • کاهش پرونده‌های حوزه زمین با سنددار شدن اراضی کشاورزی
  • شوری ۶.۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی و چالش بهره‌وری در تولید
  • پایش بیش از ۵ هزار و ۲۸۰ کیلومترمربع از اراضی لرستان
  • طرح ساخت مسجد در پارک قیطریه تایید شد
  • پیشرفت ۳۰ درصدی پروژه باززنده‌سازی کارون
  • پیشرفت۳۰ درصدی پروژه باز زنده‌سازی کارون