Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-23@21:52:56 GMT

کارگاه ساخت سازهای سنتی در موزه هفت‌چنار

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۹۸۱۹۹

کارگاه ساخت سازهای سنتی در موزه هفت‌چنار

در این برنامه شاد و مفرح که برای معرفی جاذبه‌های گردشگری منطقه به هنرمندان و چهره‌های شاخص هنری دنیای موسیقی برگزار شد، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای‌شهر تهران، شهردار منطقه ۱۰، مدیرعامل خانه موسیقی و جمعی از هنرمندان سرشناس موسیقی سنتی حضور داشتند.  
«محمدجواد حق‌شناس» رئیس کمیسیون فرهنگی شورای‌شهر تهران، از تلاش و حمایت شهردار منطقه برای حفظ هنر و فرهنگ فاخر ایرانی تشکر کرد و در ادامه گفت: «موزه هفت‌چنار با واقع شدن در یکی از محله‌های قدیمی تهران، فضا و موقعیت مناسبی برای پیوند مردم با ادبیات و هنر غنی سرزمین‌مان ایجاد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع برگزاری چنین برنامه‌های فرهنگی و هنری فرصتی برای ارتقا، توسعه هنر و فرهنگ در این منطقه است.» در ادامه برنامه «حسین بحیرایی» شهردار منطقه ۱۰ با تشکر از حضور مهمانان، در سخنان کوتاهی توجه به ارتقای کیفی زندگی شهروندان این محدوده را از اولویت‌های برنامه‌ مجموعه مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: «نقش هنر در ارتقای فرهنگی جامعه، برجسته و غیرقابل انکار است و باید قدر هنر و فرهیختگان این عرصه را دانست. در تلاشیم با مشارکت و حضور هنرمندان در عرصه‌های مختلف برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان منطقه، با اجرای برنامه فرهنگی هدفمند قدم‌های بیشتری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی برداریم.» اجرای برنامه موسیقی زنده سنتی در ۳ بخش توسط هادی منتظری (کمانچه) و مسعود حبیبی (دف)، محسن میکائیلی (دهل) و حامد پیرا (سرنا) و گروه موسیقی «سوچلا» به سرپرستی مجید عزیزی از برنامه جانبی این مراسم افتتاحیه بود.

همچنین «حمیدرضا نوربخش» مدیرعامل خانه موسیقی از دیگر سخنرانان مراسم با قدردانی از حضور محمدجواد حق‌شناس و قدردانی از حمایت شهردار منطقه ۱۰ ازموسیقی اصیل ایرانی گفت: «راه‌اندازی کارگاه ساخت ادوات موسیقی در این موزه قدیمی و تاریخی، فرصت خوبی برای حضور هنرمندان موسیقی است تا با اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری فرصتی برای ارتقا در زمینه توسعه هنر و فرهنگ در این منطقه فراهم شود.» درپایان این برنامه مفرح علاوه برافتتاح کارگاه ساخت ساز موسیقی سنتی برای تعدادی از هنرمندان متولد تابستان جشن تولدی برپا و با اهدای تندیس خانه موزه امیرجاهد از آنها تقدیر شد.

کد خبر 446629

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۱۰ همشهری محله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۹۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • راز و رمزهای موسیقی سنتی خراسان: پیوندی فرامرزی از اعماق تاریخ
  • دهمین آیین تک چراغ در مراسم میثاق با هنرمندان در مشهد برگزار شد
  • اعطای درجه به هنرمندان صنایع دستی و هنر‌های سنتی با رویکرد تخصصی
  • ابلاغ آیین‌نامه شورای ارزشیابی هنرمندان صنایع‌دستی، هنر‌های سنتی و میراث‌داران تمدنی
  • موزه موسیقی با اعتبار مستقل آغاز به کار می‌کند/ راه‌اندازی موزه تئاتر به منظور تحقق شعار سال
  • آیین‌نامه شورای ارزشیابی هنرمندان صنایع‌دستی، هنر‌های سنتی و میراث­‌داران تمدنی