Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، عبدالهاشم حسن‌نیا در بازدید از محور داورزن به مزینان استان خراسان‌رضوی با بیان این مطلب اظهار داشت: مجموع ماشین‌آلات راهداری، ۹ هزار دستگاه است که تقریباً عمر بالای ۲۵ سال دارند، از این رو باتوجه به اینکه بیشتر این ماشین‌آلات تولید خارج هستند و تأمین قطعات آنها دشوار است، بنابراین به دنبال نوسازی ناوگان با استفاده از کارخانه‌های داخلی بوده که قطعاً رونق اشتغال هم در پی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: براساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته در صورتی که ظرف ۲ الی ۳ سال آینده امکان خرید ۳۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات فراهم گردد، تا ۱۰ سال آینده از نظر ماشین‌آلات، مشکلی نخواهیم داشت.

حسن نیا با بیان اینکه بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار در زمینه نگهداری راه‌های کشور مورد نیاز است، افزود: در حال حاضر حدود ۳,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تأمین شده است که با داشتن بالغ بر ۲۲۰ هزار کیلومتر طول راه‌ها و ۴۰۰ هزار دستگاه پل و ابنیه فنی، قطعاً با چالش‌های زیادی مواجه هستیم، اما تلاش می کنیم با اولویت بندی بخشی از چالش ها را مرتفع کنیم.

حسن‌نیا یکی دیگر از چالش‌های سال‌جاری را تأمین قیر مورد نیاز جاده‌ها بیان کرد و افزود: باتوجه به قانون بودجه سال ۹۸ مشکلاتی را در فرایند تأمین و جذب قیر ایجاد کرده است، در صورتی که ۲۰ درصد راه‌های شریانی کشور، خرابی شدید داشته و نیاز به روکش آسفالت دارند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، یادآور شد: سالانه بالغ بر ۷۰۰ الی ۸۰۰ هزار تن قیر مورد نیاز است تا سطح جاده‌ها به سطح قابل قبولی برسد.

کد خبر 4659384

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۲۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در دل روستا‌/ تولید ۶ هزار تن لوله و ۵ هزار ماشین آلات در روستای کوچک

رحمان فرزادی فر کارآفرین برتر دارای مدرک دکترای باغبانی در سال ۱۳۹۷ نیز موفق به تاسیس کارخانه تولید ماشین آلات کشاورزی شد و هم اکنون در این کارخانه برای ۸ نفر به صورت مستقیم و ۱۰ نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است که همگی اهل همین روستا هستند.   در این کارگاه تولیدی انواع سمپاش، پمپ آب، موتور برق، تریلر باغی، اره موتوری، علف زن و سایر محصولات کشاورزی عرضه و تولید می‌شود.   فرزادی مبلغ سرمایه گذاری این طرح صنعتی را ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: هم اکنون ظرفیت تولید ۵ هزار دستگاه سمپاش، پمپ آب، موتور برق، تریلر باغی، اره موتوری، علف زن در این کارگاه فراهم شده است.   در این کارخانه صنعتی که در امیرآباد دشت روم شهرستان بویراحمد واقع شده ماشین آلات کشاورزی مورد نیاز کشاورزان استان و استان‌های همجوار تولید می‌شود. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • اضافه شدن ۲۰۰۰ باکس زباله در سطح شهر گرگان
  • ستاد مدیریت بحران شهرداری یزد تشکیل جلسه داد
  • برگزاری یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران
  • یازدهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال ایران برگزار می‌شود
  • جهش تولید در دل روستا‌/ تولید ۶ هزار تن لوله و ۵ هزار ماشین آلات در روستای کوچک