Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: حسینعلی حاجی دلیگانی بعد از ظهر امروز در هم‌اندیشی صنعت پوشاک و نساجی استان اصفهان اظهار کرد: ما در مجلس آماده حمایت از صنعت نساجی در حوزه‌های مختلف قانون‌گذاری و نظارت هستیم و اعتقاد داریم که اقتصاد مقاومتی می‌تواند از این مسیر هم پیش برود.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی افزود: گذشته درخشان این صنعت پر افتخار در مرکز شهر اصفهان کامل واضح است و قسمتی از این صنعت هم در شهرستان‌های اطراف اصفهان از جمله حوزه‌های انتخابیه این‌جانب بود که در زمان جنگ تحمیلی فعالیت بالایی داشت و کارخانه‌های نساجی استان اصفهان در آن زمان در حوزه‌های پشتیبانی انسانی و مالی جبهه‌ها بسیار فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تصریح کرد: بعد از جنگ تحمیلی نیز شاهد بودیم که این واحدها مثل کارخانه‌های بارش، قدس، بهریس، پارس فاستون و... به دلایل متعددی از بین رفتند و به هر دلیلی که عمده آن عدم حمایت و عدم واگذاری صحیح بود تعطیل شده و زمین‌های آن‌ها برای ساخت‌وساز تفکیک شد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: با این حال، عمر این صنعت به پایان نرسیده و حتی در شرایط فعلی نیز در بخشی از صنعت پوشاک و نساجی شاهد فعالیت‌های بروزی برای این صنعت هستیم.

وی یادآور شد: مدتی پیش جرقه‌ای زده شد و یک کاری هم راه‌اندازی شد تا با انجام آن، استان اصفهان دارای شهرک پوشاک شود و تلاش شد تا در احداث این شهرک، مسأله دسترسی اصفهان و شهرستان‌های شمالی در اولویت قرار گیرد و با جانمایی صورت گرفته در محور آزادگان تلاش شده تا این شهرک به مترو و ایستگاه اتوبوس نیز نزدیک باشد.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار یادآور شد: با بازاری که در منطقه وجود دارد و با ظرفیت‌های صنعت نساجی و پوشاک اصفهان، چشم‌انداز خوبی برای فعالیت این شهرک مهیا شده است.

وی در بخش دیگر صحبت‌های خود به مسائل رونق تولید پرداخت و گفت: اساسی‌ترین معضل ما در کشور، افزایش روز به روز نقدینگی است و این به دلیل خلق پول بانک‌هاست.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: بانک‌ها 260 هزار میلیارد تومان سالانه سود سپرده می‌دهند در حالی که از محل وام‌های اعطایی، 60 هزار میلیارد درآمد دارند و 70 درصد سپرده‌ها توسط یک درصد جامعه سپرده شده است. اگر جلوی این خلق نقدینگی گرفته نشود به تورم شدید می‌انجامد.

وی همچنین اعلام داشت: در سال 1354، میزان نقدینگی کشور 85 میلیارد بوده و الان به هزار و 800 هزار میلیارد تومان رسیده که یعنی 34 هزار برابر شده اما در مقابل آن، تولید ناخالص داخلی 2.2 برابر شده است.

حاجی دلیگانی متذکر شد: 842 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان و آشکار در کشور پرداخت می‌شود که بالای 800 هزار میلیارد تومان آن ناعادلانه تقسیم می‌شود و باید فکری به حال این مسائل اساسی در اقتصاد کشور کرد.

اخبار داغ فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم دانلود قسمت نهم 9 سریال هیولا مهران مدیری مهران مدیری در تدارک ساخت یک برنامه جدید در دبی؟ +عکس پروژه چادری‌هایِ سیگاری برای تخریب محجبه‌ها؟! +عکس برخورد تحقیر آمیز ترامپ با ولیعهد سعودی +فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: حاجی دلیگانی بانک ها ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۴۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه باید بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند، گفت: غالباً اختلاس‌ها از مسیر بانک‌ها می‌گذرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این مرجع تقلید، آیت‌الله جوادی آملی در دیدار ابوالفضل نجارزاده، مدیر عامل بانک ملی ایران گفت: اصل اول اینکه؛ مال و ثروت در مملکت پس از مسائل عقاید دینی، حرف اول را می‌زند. یک بیان نورانی حضرت امیر(سلام الله علیه) دارد که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»؛ هیچ تازیانه‌ای بدتر از فقر نیست.

وی افزود: اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می‌خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی‌بندد. حواستان جمع باشد. آن اولی را حضرت امیر فرمود که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»، هیچ تازیانه‌ای دردناک‌تر از فقر نیست. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می‌کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: در جریان شعب ابی‌طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، یک دعایی را مرحوم کلینی از وجود مبارک پیغمبر نقل می‌کند که پیغمبر به خدا عرض می‌کند که خدایا ما امتحان خودمان را در شعب دادیم: «اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏»؛  خدایا، بین ما و نان ما جدایی نینداز! یعنی اقتصاد. بعد عرض می‌کند که خدایا، اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری مردم نیست: «فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‏».

وی عنوان کرد: کار علمی این است که در اقتصاد هم بفهمید و هم بفهمانید که چگونه می‌شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک اندازه نگه داشت؟ لذا باید بدانیم که ما چه داریم، چه نیازی داریم، چگونه این را به خواست، تبدیل بکنیم و چگونه تولید داشته باشیم تا با رونق اقتصاد، به بیگانه نیاز نداشته باشیم.

مرجع تقلید شیعیان با بیان اینکه باید بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند، گفت: غالباً اختلاس‌ها از راه بانک‌ها می‌گذرد، و لذا شما باید بیش از پیش نسبت به این امر حساسیت داشته باشید تا جلوی کسانی که می خواهند سوء استفاده کنند، گرفته شود، البته کسی که دین داشته باشد اختلاس و از این کارها نمی‌کند.

وی افزود: اگر اقتصاد نتواند رضایت مردم را تأمین کند و مردم گرفتار فقر بشوند، دین نیز از بین خواهد رفت، این دعای پیغمبر است که عرض کرد خدایا، اگر اقتصاد ما ضعیف باشد دینداری سخت است؛ لذا بانکداری اولین وظیفه اش باسواد شدن است که ما چه نیازی داریم، چه چیزی داریم و چگونه مسائل را باید حل بکنیم.

آیت‌الله جوادی آملی گفت: خطر ربا هم باید از بانک‌ها گرفته بشود. بانک باید این غیرت را داشته باشد که اقتصاد مملکت را حفظ بکند. بانک انباردار نیست و لذا با سفارش هم حل نمی‌شود، بلکه آنجا فکر و دقت و بررسی و برنامه ریزی باید انجام گیرد، تلاش شود تا اقتصاد و تولید رونق بگیرد و مسائل حل شود، این برنامه علمی می خواهد که که چه داریم، چقدر مصرف داریم و چه کار باید بکنیم که این نیازها تأمین بشود؛ اینها می‌شود اقتصاد.

وی تصریح کرد: اساس و وظیفه همه مسئولان این است که آبروی این مملکت را حفظ کنند، هیچ کسی با دست خالی به خانه‌اش نرود و این به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • مذاکرات ایران برای خرید شرکت خودروسازی «روور» انگلستان
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • جلوی اختلاس را بگیرید
  • آیت‌الله جوادی آملی: اگر مردم گرفتار فقر بشوند، دین از بین خواهد رفت
  • افزایش ۳۰ درصدی سرمایه گذاری در صنعت نساجی و پوشاک
  • آیت‌الله جوادی آملی: بانک‌ها جلوی اختلاس‌ها را بگیرند