Web Analytics Made Easy - Statcounter

استعمار پیر با تحریک و پشتگرمی آمریکا و البته دیدن برخی ضعف‌های داخلی، شرایط را فراهم دیده تا به اصطلاح «شمشیر را برای جمهوری اسلامی ایران از رو ببندد.» به گزارش بلاغ، درحالی‌که رئیس‌جمهور روز چهارشنبه (12 تیر)، در سخنانی قاطع به بی‌عملی و انفعال اروپایی‌ها واکنش نشان داد و تمجید و تحسین همگان را بابت این مواضع به دنبال داشت، در زیرپوست کشور ظاهراً تحولات دیگری در جریان است که در آن خبری از «قاطعیت» و «اقتدار» دولت جمهوری اسلامی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخی رسانه‌ها در روز 6 تیرماه گزارش دادند که سفیر بلژیک در ایران، خانم «ورونیک پتی»، با حضور در استان قزوین دیدارهایی با فعالان حوزه زنان در حوزه‌های مدیریتی، سیاسی، فرهنگی اجتماعی و اقتصادی داشته (و محوریت سخنان مداخله‌جویانه وی مسائلی مانند زنان، قانون، حقوق بشر، و زمینه‌های مختلفی همچون ورزش و کارآفرینی بوده است)
جدای از این‌که این سخنان مداخله‌جویانه چه ربطی به شرح وظایف دیپلماتیک سفیر بلژیک در ایران دارد، مسئله اینجاست که چه کسانی و با چه هدفی زمینه ارتباط‌گیری سفیر یک کشور بیگانه را با زنان استان قزوین فراهم کرده‌اند؟.

دیدار معصومه ابتکار با هلنا سانگلاند، سفیر سوئد
معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در دو سال گذشته در چند نوبت با سفیر سوئد در ایران، خانم هلنا سانگلاند، دیدار کرد و حتی سفری دو روزه به سوئد داشت که محور مذاکرات او با سوئدی‌ها، همکاری آنها در بحث «توانمندسازی زنان» بوده، که مشرق در گزارشی تفصیلی به آن پرداخته بود. همچنین یکی از سرفصل‌های کاری محمدجواد آذری جهرمی در وزارت ارتباطات، بحث «توانمندسازی» زنان است که ازقضا معصومه ابتکار همکاری تنگاتنگی با وزارت ارتباطات در این زمینه دارد.

دیدار پروانه سلحشوری
با الریکا انگستروم
همچنین در ۲۳ آبان ۹۶، پروانه سلحشوری، نماینده تهران از فراکسیون امید و رئیس فراکسیون بانوان مجلس شورای اسلامی، در دیدار با خانم الریکا انگستروم، مسئول برنامه‌های آموزش و تربیت مدیر و کارآفرینی بخش روابط بین‌الملل سازمان فرهنگی سوئد، گفت: «ما از هرگونه فعالیت در راستای توسعه و گسترش مراودات فرهنگی و اقتصادی و انتقال تجربیات در حوزه زنان با کشور سوئد استقبال و حمایت می‌کنیم.»
بسیاری ازکارشناسان این حوزه، تحرکات چهره‌هایی چون ابتکار و مولاوردی و همچنین وزارت ارتباطات را در زمینه اجرایی‌سازی برخی از اهداف سند استعماری 2030 می‌دانند.

برگزاری مهمانی‌های مختلط شبانه در تهران
از سوی دیگر، از تحریکات و تحرکات سفارتخانه روباه پیر استعمار، انگلیس خبیث، در هفته‌های اخیر برای تاثیرگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی کشورمان نباید غافل شد.
روز 20 خرداد، حجت‌الاسلام سلیمی، نماینده محلات در مجلس، در تذکری در واکنش با برگزاری مهمانی‌های مختلط شبانه در تهران و دستگیری چندین دیپلمات انگلیسی در این مهمانی‌ها، گفت: «متأسفانه در کشور ما برخی سفارتخانه‌های خارجی مهمانی‌های مختلط برگزار کرده و در ماه مبارک رمضان مشروب سرو کردند و در این میان هنرمندنماها نیز در این مراسم‌ها شرکت می‌کنند که این مسئله جای تعجب دارد.»

«افطاری» سفارت انگلیس
نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «انگلیسی‌ها در شرایط کنونی از هر ابزاری برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کنند از این رو یک روز مراسم افطاری برگزار کرده و یک روز مهمانی‌های مختلط می‌گیرند بنابراین وزارت امور خارجه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید جلوی اینگونه هنجارشکنی‌ها را بگیرند.»
راب مک‌ایر، سفیر بریتانیا در ایران در توئیتر خود نوشت: باعث افتخار بود که شب گذشته میزبان تعدادی از همکاران دولت، بخش خصوصی و دیگر دیپلمات‌ها برای صرف افطار در سفارت بودیم.
وی در پاسخ به انتقادات از ضیافت افطاری در سفارت این کشور در توییتر نوشت: ما تعدادی میهمان که شامل دیپلمات‌ها و‌اشخاص ایرانی بودند را دعوت کردیم و با هدف به‌اشتراک گذاشتن و شفافیت در مورد آن توییت کردیم. من خبرنگاران منتقد را به یک مراسم افطار دعوت می‌کنم تا نظرات‌شان را با ما در میان بگذارند.

جشن تولد ملکه انگلیس
در تهران
همچنین روز چهارشنبه (12 تیر)، خبرگزاری فارس گزارش داد که در متنی که خطاب به رسانه‌های کشورمان درباره برگزاری نشست مطبوعاتی راب مَکِ‌ایر، سفیر انگلیس ارسال شده، شروطی بسیار عجیب و توهین‌آمیز گنجانده شده است. در این متن آمده است: «از شما دعوت می‌شود تا در جلسه توجیهی و غیرقابل نقل قول سفیر بریتانیا در ایران، آقای راب مک‌ایر درباره اینستکس شرکت‌نمایید. این نشست در ساعت ۱۱: ۱۵ فردا پنجشنبه (۱۳ تیر ۱۳۹۸)‌ در سفارت بریتانیا برگزار خواهد شد.»
در ادامه این اطلاعیه توهین‌آمیز، آمده است که سفیر انگلیس، تنها یک بیانیه به زبان انگلیسی و بدون امکان ترجمه و بدون حضور مترجم همزمان سفارت، قرائت خواهد کرد؛ هیچ خبرنگاری اجازه همراه داشتن ضبط صوت نخواهد داشت؛ هیچ عکاسی اجازه حضور در برنامه را ندارد و خبرنگاران هم اجازه پارک خودرو در مجموعه سفارت را نخواهند داشت.
همچنین مسئولان رسانه‌ای سفارت انگلیس نیز در تماس با رسانه‌ها اعلام کرده‌اند که سفیر به هیچ عنوان به هیچ سؤالی پاسخ نخواهد داد مگر اینکه متن سؤال، قبلاً برای سفارت ارسال شده باشد تا جواب آن پیشاپیش آماده شود.

توقیف نفتکش ایرانی
در ادامه کنار رفتن پرده‌های «دیپلماتیک» از چهره استعمارگران سابق و آشکار شدن ماهیت ضد ملت مستقل ایران، روز 13 تیرماه، یک نفتکش حامل نفت ایران در سواحل تنگه جبل الطارق توسط نیروی دریایی انگلستان توقیف شد.
ظاهرا استعمار پیر با تحریک و پشتگرمی آمریکا و البته دیدن برخی ضعف‌های داخلی، شرایط را فراهم دیده تا به اصطلاح «شمشیر را برای جمهوری اسلامی ایران از رو ببندد». در این شرایط، تنها راه مقابله این است که هر حرکت این‌چنینی را با قاطعیت و استحکام پاسخ دهند تا این پیام یکدست و صریح به طرف‌های پیمان‌شکن فرستاده شود که «عصر استعمار و استثمار علیه ملت ایران، سال‌هاست که به سر آمده است».

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۴۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران

محمدحسین واحدی؛ اخیرا بعد از اینکه اسرائیل (رژیم) به سفارت ایران حمله کرد و باعث تخریب کل سفارت ایران شد. تمام کشور‌های مطرح دنیا در سازمان ملل و شورای امنیت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. اما به سبب اینکه یهودیان در جهان و سازمان‌های بین المللی نفوذ زیادی دارند این امر راه به جایی نبرد. حتی کشور‌های غربی به ناحق طرف اسرائیل را گرفتند با این حال مشکلات ایران صرفا در حوزه‌های سیاست خارجی نیست.

در داخل ایران نیز افراد و جریان‌های به ظاهر روشنفکر منتقد هرگونه پاسخ ایران بودند؛ که با حمله‌ی مستقیم ایران به اسرائیل (رژیم) که دستاورد‌های زیادی داشت به شدت مخالفت کردند و حتی تا جایی پیش رفتند که قدرت نظامی ایران را به دروغ ضعیف شمردند؛ و جمهوری اسلامی تا آمد به حق با برخی از این افراد طبق قانونی و تشکیل دادگاه برخورد کند برخی از مردم و جریان‌هایی که حامی اسرائیل (رژیم) هستند. از آن‌ها دفاع کردند مانند اپوزیسیون و اعراب خود فروخته و تنها منطق نامعقول شان این است که، چون جمهوری اسلامی دشمن شان می‌پندارند باید از این رژیم حمایت کنند.

هرچه که می‌اندیشم می‌بینم که جامعه ایران چقدر به قهقرا رفته که دشمن خود را دوست خود قلمداد می‌کند؛ و اینجا من این مجوز را به جمهوری اسلامی می‌دهم که با این افراد و جریانات به شدت برخورد کند. زیرا که ما همان طور که در غزه شاهد بودیم اسرائیل هیچ‌ملاحظه‌ای را نمی‌کند و تا کنون به اندازه سه بمب هسته‌ای بر سر مردم غزه بمب ریخته است. چه برسد به ایران که این حکومت آن را دشمن اصلی خود می‌داند و اگر به ایران حمله ور شود چه کار‌ها که نمی‌کند.

زمانی که ایران مستقیم به اسرائیل(رژیم) حمله کرد مردم فلسطین خوشحال بودند و می‌گفتند اولین روزی است که هیچ جنگنده اسرائیلی بر آسمان ما مشاهده نمی‌شود. شما عمق ماجرا را نگاه کنید حالا این جماعت به ظاهر اصلاح طلب و روشنفکر با هر گونه اقدام بازدارنده که مخالفت می‌کنند. در حمله اکتبر نیز می‌گفتند حماس نباید حمله می‌کرد به اسرائیل در صورتی که اگر این عملیات صورت نمی‌گرفت. تمام کشور‌های عربی با اسرائیل عادی سازی می‌کردند که در این صورت ملت فلسطین تنها می‌ماند اگر بخواهیم ایران را فاکتور بگیریم.

این جماعت لیبرال و طرفدار مکتب سازه انگاری طوری صحبت می‌کنند انگار در دنیا روابط بر اساس قدرت نیست و بر اساس روابط حسنه جریان دارد. به فرض مثال اگر بتوان  طبق این نظریه به طور سازنده با دیگر کشور‌های  دنیا تعامل کرد. اما در مورد اسرائیل که یک حکومتی مبتنی بر زور است که هیچ توجهی به قواعد بین المللی ندارد چگونه می‌توانند عمل کنند.

حمله اخیر ایران بزرگترین حمله موشکی و پهپادی در دنیا بود که نظیر نداشت و به نوعی مقابل به مثل ایران بود. صبر استراتژیک ایران نیز  با حمله اسرائیل به سفارت ایران و با به شهادت رسیدند هفت سردار ایرانی به سر رسید؛ و ما شاهد دوران جدیدی از تقابل ایران و اسرائیل (رژیم) پس از عملیات ۷ اکتبر هستیم؛ و این دستاورد غیرقابل انکاری است که برخی‌ها قصد کوچک شمردن آن را دارند.

دیگر خبرها

  • چشم‌پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله‌کننده به بخش کنسولی
  • چشم پوشی سفارت ایران در پاریس از پیگیری قضایی فرد حمله کننده
  • نقش پررنگ علم و فناوری در دیپلماسی ایران
  • انقلاب اسلامی ایران بر جریان‌های استعماری دنیا مسلط شد
  • تکذیب دیرهنگام احضار سفیر سوئیس به سپاه پاسداران | فیلم
  • حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران
  • (ویدئو) ماجرای احضار سفیر سوئیس به سپاه چه بود؟
  • احضار سفیر سوئیس به سپاه؟ | پاسخ سخنگوی وزارت خارجه
  • استقبال سفارت از ورود اولین عمره‌گزاران ایرانی به مدینه
  • شروع کار سفارت در هتل و مذاکرات سفیر برای خرید جنگنده از اتیوپی