Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن علیمردانی (نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی) با اشاره به برخی مشکلات سازمان تامین اجتماعی گفت: برای حل مشکلات، سازمان نیاز به حامیانی همچون کارگران و بازنشستگان دایم.

وی با تاکید بر اینکه هر جا کارگران و بازنشستگان ورود کرده‌اند، مشکلات تامین اجتماعی کاهش داشته است، گفت: اگر تامین اجتماعی امروز مشکلات و چالش‌های بسیاری دارد به دلیل آن است که کارگران و بازنشستگان در زمینه این مشکلات ورود نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده زنجان در مجلس نهم با پذیرفتن انتقاد نمایندگان بازنشستگان مبنی بر سیاسی کاری گفت: متاسفانه این اشکال وجود دارد که بسیاری از تصمیمات نامناسب برای تامین اجتماعی به دلیل تفکرات سیاسی بوده و اگر نگاه بیشتر نمایندگان مجلس؛ صنفی با رویکرد حمایت از کارگران و بازنشستگان بود؛ شاید اکنون وضعیت تامین اجتماعی بهتر از این بود.

وی با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان نمی‌دانند سازمان تامین اجتماعی بیت‌المال نیست بلکه حق‌الناس است، گفت: این به دلیل اعتماد کارگران و بازنشستگان هنگام انتخابات به کسانی است که دغدغه کارگران و بازنشستگان را ندارند.

علیمردانی منفعت‌طلبی را مشکل امروز تامین اجتماعی دانسته و گفت: برای مجلس بعدی دنبال کسانی بروید که به خاطر منافع کارگران و بازنشستگان از نفع شخصی بگذرند.

وی بیشترین عامل بی‌اعتمادی مردم به مسئولان را افزایش فساد در میان آنها دانسته و گفت: کارگران و بازنشستگان که اقشار آسیب‌پذیر جامعه را تشکیل می‌دهند و درآمدهای ناچیزی دارند، وقتی رقم‌های کلان سوءاستفاده و اختلاس به گوش‌شان می‌رسد، دچار یاس و ناامیدی می‌شوند.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کدام کشوری را سراغ دارید که فاصله حقوق مدیران با کارگران و بازنشستگان بدین اندازه باشد، گفت: جامعه امروز به کسانی نیاز دارد که عاشق خدمت باشند و از اموال دولت و سازمان‌هایی مانند تامین اجتماعی که حق‌الناس هستند، برای خودشان کیسه ندوخته باشند.

وی با بیان اینکه عده‌ای برای به دست آوردن جایگاه و مقام، شعار حمایت از کارگران و بازنشستگان را سر می‌دهند، گفت: این افراد با شعارهای فریبنده رای کارگران و بازنشستگان را می‌گیرند و هنگامی که بر صندلی ریاست و مجلس تکیه زدند، همه را فراموش می‌کنند. بنابراین کارگران باید در انتخابتان هوشیار باشند.

عضو هیات مدیره تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی با ابراز تاسف از اینکه بخش‌های بسیاری از تامین اجتماعی به حیات خلوت سیاسیون تبدیل شده است، گفت: متاسفانه بخش‌های اقتصادی تامین اجتماعی از تعرض مصون نمانده که یکی از آنها شرکت‌های شستاست، به نوعی که بارها آقازاده‌ها از هیات مدیره شستا سردرآورده‌اند و افراد سفارش شده بدون داشتن تخصص؛ حکم مدیریتی گرفته‌اند که این روال باید اصلاح شود.

وی با انتقاد از اینکه عده‌ای به دنبال جداکردن شستا از بدنه تامین اجتماعی هستند، گفت: این همه اعتراض کردیم، فریاد زدیم و در تفحص‌ها از رانت و فساد خبردادیم اما با کمال تاسف سازمان روز به روز دچار عقب افتادگی و بحران می‌شود.

علیمردانی با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم تا سازمان تامین اجتماعی سرپا بماند، گفت: آنچه سازمان تامین اجتماعی بیش از همه نیاز دارد، شفاف‌سازی است و کارگران و بازنشستگان به عنوان صاحبان اصلی تامین اجتماعی باید در جریان مسایل این سازمان قرار بگیرند.

وی با پذیرفتن اینکه وزارت بهداشت به دنبال بخش درمان تامین اجتماعی و الحاق آن به بیمه سلامت بود، گفت: بسیار تلاش کردیم تا توانستیم بخش درمان را در کمیسیون تلفیق برای تامین اجتماعی حفظ کنیم. شاید برخی‌ بگویند ادغام درمان تامین اجتماعی با دیگر صندوق‌ها در بیمه سلامت علمی است اما آنها معنای حق‌الناس را درک نمی‌کنند و اگر می‌دانستند هرگز از ادغام سخن نمی‌گویند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از بدهی کلان دولت به سازمان ابراز تاسف کرد و گفت: دولت بهره مرکب را بهانه کرده و می‌خواهد بخش قابل توجهی از بدهی خودش را به تامین اجتماعی نپردازد. اما بهره مرکب به نفع دولت است زیرا بر اساس قانون تامین اجتماعی، طلب سازمان باید به‌روزرسانی شود که در این صورت مبلغ بدهی دولت به سازمان بسیار بیشتر از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان خواهد شد.

وی بر سه‌جانبه‌گرایی تاکید کرد و گفت: سه‌جانبه‌گرایی حق کارگران و بازنشستگان است و تنها راهکار رسیدن به این حق، اصلاح ساختار تامین اجتماعی است. بنابراین اکنون که طرح اصلاح ساختار تامین اجتماعی در مجلس مطرح است، کارگران باید رایزنی خود را با نمایندگانی که حامی واقعی کارگران هستند افزایش دهند تا بتوانند این مصوبه را از مجلس بگیرند.

علیمردانی با ابراز تاسف از اینکه امروز به جای ۹ درصد؛ ۱۴ درصد برای درمان تامین اجتماعی هزینه می‌کنیم، گفت: افزایش هزینه درمان فاجعه است و بدتر این است که برای طرح تحول سلامت هم از جیب کارگران هزینه می‌کنیم.

وی با انتقاد از عدم اجرای قانون گفت: در لایحه بودجه توانستیم مصوبه ۵۰ هزار میلیارد تومانی برای پرداخت بخشی از بدهی دولت به سازمان را بگیریم اما چه کار کنیم که دولت اجرا نمی‌کند. این وظیفه کارگران و بازنشستگان است که از نمایندگان مجلس بخواهند در قالب اجرای نقش نظارتی خودشان؛ پیگیر اجرای قانون و دریافت ۵۰ هزار میلیارد تومان باشند.

نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی بهترین زمان برای اصلاح ساختار و سه‌جانبه‌گرایی را در همین ماه‌های پایانی مجلس دهم دانست و گفت: اکنون انتخابات نزدیک است و نمایندگان به رای کارگران و بازنشستگان نیاز دارند و کارگران نیز می‌توانند مدعیان واقعی حمایت از کارگر را شناسایی کنند. بنابراین اگر نماینده‌ای به اصلاح ساختار تامین اجتماعی و تحقق سه‌جانبه‌گرایی که حق کارگران و بازنشستگان است رای ندادند، تکلیفشان روشن است.

وی در پایان گفت: مشکلات تامین اجتماعی را می‌دانیم و با هزار زحمت ورایزنی از نمایندگان مجلس مصوبه آن را می‌گیریم اما اجرا نمی‌شود. بنابراین از کارگران و بازنشستگان می‌خواهیم به عنوان مالکان واقعی تامین اجتماعی، پیگیر مصوبات و اجرای آنها باشند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بازنشستگان علیمردانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد

رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون، توضیحاتی درباره آخرین وضعیت همسان‌سازی حقوق بازنشستگان داد.

به گزارش مهر، ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون عنوان کرد: نشست امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) کمیسیون اجتماعی با محوریت و موضوع بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور، معاونان این سازمان و رئیس کانون بازنشستگان کارگران برگزار شد.

وی ادامه داد: در جریان این نشست بحث مختلفی درباره وضعیت و شرایط اعمال افزایش حقوق بازنشستگان در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه انجام شد؛ با توجه به اینکه هنوز برنامه هفتم توسعه ابلاغ نشده است، مسؤولان سازمان تأمین اجتماعی منتظر ابلاغ رسمی این قانون هستند تا بر اساس آن بتوانند حکم‌ها را اجرا کنند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: البته بر اساس قانون، احکام برنامه هفتم توسعه از ابتدای سال ۱۴۰۳ لازم‌الاجرا است، بنابراین هر زمان که قانون ابلاغ شد، معوقات ماه (های) گذشته بازنشستگان هم پرداخت خواهد شد؛ اما از آنجا که تا به الان حکمی ابلاغ نشده، هنوز مشخص نیست که این مناسبات و تنظیمات و متناسب‌سازی حقوق بر چه اساسی خواهد بود.

اسماعیلی در ادامه گفت: در جریان این نشست بحث مفصلی پیرامون این موضوع صورت گرفت که کمک حال بازنشستگان تأمین اجتماعی باشیم. قرار بر این شد که اگر در این یک ماه زمان باقی‌مانده مجلس یازدهم احکام ابلاغ و متناسب‌سازی اعمال شود، مجدداً جلسه‌ای برگزار کنیم و وضعیت و شرایط احکام را بررسی کنیم.

دیگر خبرها

  • زمان اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • اعطای وام ضروری به بازنشستگان + شرایط پرداخت
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • افزایش مستمری بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ چه شد؟
  • دومین جلسه برای بررسی افزایش حقوق بازنشستگان کارگری
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!
  • نماینده کارگران ساختمانی : بیمه ۴۰۰ هزار نفر در دولت رئیسی قطع شد
  • تغییر رقم افزایش حقوق بازنشستگان کلید خورد/ سورپرایز ویژه سازمان بازرسی برای بازنشستگان