Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش در پی مصاحبه یکی از مربیان جامعة‌القرآن استان همدان با خبرگزاری ایکنا مبنی بر «ممانعت برخی مدارس از ورود دانش‌آموزان قرآنی به کلاس» مطالبی مبنی بر بحث‌وجدل تعدادی از معلمان قرآن و حتی مدیران مدارس با دانش‌آموزان و یا والدین آنان جهت تبعیت از معلم در قرائت قرآن به زبان فارسی و در موارد بدتر ممانعت برخی مدارس از ورود دانش‌آموزان قرآنی به کلاس منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش‌وپرورش در پاسخ به پیگیری‌های ایکنا مبنی بر ممانعت برخی مدارس نسبت به ورود دانش‌آموزان قرآنی در کلاس‌های قرآن گفت: این موضوع عمومیت ندارد.

محمد پورداود، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف این مجموعه، توسعه و ترویج تعالیم قرآن و عترت میان دانش‌آموزان است.

وی ادامه داد: برگزاری محافل انس با قرآن در طول سال تحصیلی در مدارس، برگزاری دوره‌های توانمندسازی آموزش قرآن ویژه معلمان ابتدایی، آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در سطح دارالقرآن‌ها از دیگر برنامه‌های این مجموعه در حوزه قرآن است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان همدان افزود: اجرای طرح نهضت ملی حفظ قرآن کریم، اجرای طرح فجر قرآن، نهضت ملی حفظ جز 30 قرآن کریم و تقویت برنامه‌های آموزشی قرآن در معاونت ابتدایی ازجمله برنامه‌های آموزش‌وپرورش در راستای تقویت و ترویج آموزش عمومی قرآن کریم است.

پورداود اشاره‌ای به برنامه‌های آموزش‌وپرورش در حوزه نماز کرد و گفت: برگزاری مراسم جشن تکلیف دانش‌آموزان در آستانه سن تکلیف به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز، هماهنگی و برنامه‌ریزی برای برگزاری نماز جماعت در سطح مدارس و شرکت دانش‌آموزان در نماز جمعه از برنامه‌های این مجموعه در حوزه نماز است.

کمبود نیرو در دارالقرآن‌های وابسته به آموزش‌وپرورش
وی ادامه داد: حضور مسئولان و امامان جماعت در مدارس، برگزاری دوره‌های آموزش عملی نماز ویژه پایه دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی، اجرای «زنگ نماز» در تمام مدارس و حضور 400 ائمه جماعت روحانی و هزار پیش‌نماز فرهنگی در مدارس از دیگر برنامه‌های آموزش‌وپرورش در حوزه ترویج نماز ‌میان دانش‌آموزان است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گفت: اجرای طرح مصباح‌الهدی «امام‌شناسی» در سطح آموزشگاه‌های استان، اجرای طرح «احلی من العسل»، برگزاری گفتمان‌های دینی و هماهنگی و اجرای طرح عطر انتظار «مهدویت» در سطح مدارس از جمله اقدامات مجموعه آموزش‌وپرورش استان در حوزه عترت است.

پور داود گفت: برگزاری مناسبت‌های ولایی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز در سطح مدارس، تشکیل هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی و فرهنگی در مدارس، برگزاری مسابقات نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه و مداحی در سطح آموزشگاهی، منطقه‌ای، استانی و کشوری از دیگر برنامه‌های این مجموعه در راستای ترویج تعالیم و سیره اهل‌بیت(ع) ‌میان دانش‌آموزان است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان با اشاره به اینکه متأسفانه در دارالقرآن‌های وابسته به آموزش‌وپرورش با کمبود نیرو روبه‌رو هستیم، یادآور شد: 9 دارالقرآن تخصصی در سطح استان فعال است که 4 هزار دانش‌آموز در این مراکز مشغول به آموزش قرآن هستند.

وی با اشاره به اینکه با کمبود معلم قرآن در آموزش‌وپرورش روبرو هستیم، بیان کرد: آموزش‌وپرورش تلاش دارد سواد تخصصی معلمان قرآن خود را ارتقا دهد که در این راستا هرساله اقدام به برگزاری دوره‌های توانمندسازی و دوره‌های ضمن خدمت ویژه فرهنگیان می‌کند.

آموزش عمومی و تخصصی قرآن در آموزش‌وپرورش
پورداود در پاسخ به دیدگاه خود درخصوص فعالیت‌های جامعة‌القرآن بیان کرد: فعالیت جامعة‌القرآن تنها کار حفظ است این در حالی است که آموزش‌وپرورش با آموزش عمومی قرآن از یک‌سو و آموزش‌های تخصصی قرآن همراه با تفسیر در دارالقرآن‌های خود از سوی دیگر به آموزش ابعاد مختلف قرآن می‌پردازد.

وی بیان کرد: جامعة‌القرآن به دلیل عدم همسویی با فعالیت‌های قرآنی وزارت آموزش‌وپرورش و عدم پیگیری آموزش‌های تخصصی قرآن و توجه صرف به امر «حفظ» نتوانسته ارتباط خوبی با این مجموعه برقرار و همسو و کمک‌دهنده مناسبی به آموزش‌وپرورش باشد.

وی با اشاره به اینکه این مجموعه معلمان قرآن را با روش‌های نوین، آموزش می‌دهد، گفت: مهرماه سال 97، تمامی معلمان قرآن استان همدان دعوت و نسبت به‌ضرورت آموزش قرآن به دانش آموزان با صوت و لحن عربی توجیه شدند.

از آنجا که طبق گفته مدیرکل آموزش و پرورش همدان اهتمام این سازمان آموزشی در زمینه روخوانی و روانخوانی قرآن کریم بر رعایت قرائت صحیح و لحن عربی است با مدیران و یا معلمانی که از ورود دانش‌آموزان به کلاس درس قرآن امتناع ورزیده‌اند، برخورد می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان جامعةالقرآن آموزش و پرورش دارالقرآن قرائت قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: ارزیابان آزمون استخدامی معلمان باید ضمن ایجاد فضایی آرام، دلگرم‌کننده و دوستانه از هرگونه سوگیری شخصی در بررسی آزمون داوطلبان بپرهیزند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، نقی سیاهکالی مرادی امروز -یکشنبه دوم اردیبهشت- در جمع مدیران و رؤسای نواحی و مناطق چهارده گانه آموزش و پرورش استان به تشریح برنامه‌های هفته معلم پرداخت و اظهار کرد: با توجه به اهمیت هفته بزرگداشت مقام معلم، برنامه‌های این هفته به صورت ویژه پیگیری شود و کمیته‌های مربوط به ستاد بزرگداشت مقام معلم تشکیل شود.

وی افزود: در این راستا باید از ظرفیت تمام نهادهای فرهنگی به ویژه شهرداری‌ها و شورای آموزش و پرورش شهرستان و منطقه استفاده شود، از دیگر ظرفیت‌های موجود در نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان هستند که می‌توانند کمک بزرگی در زمینه‌های مختلف داشته باشند.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان قزوین از برپایی نمایشگاه دستاوردهای دانش‌آموزی در هفته معلم خبر داد و خاطرنشان کرد: ساخت سرود و نمایش، طراحی پوستر، فضاسازی، تهیه و انتشار اخبار و مجری گری برنامه‌ها از جمله توانمندی‌های دانش‌آموزان است که باید به‌کارگیری شود.

سیاهکالی مرادی با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های شاد و متنوع با توجه به توان و ظرفیت هر منطقه مورد انتظار و تأکید است، ادامه داد: ارسال پیام تبریک برای تمامی معلمان هر منطقه، دیدار با خانواده معزز شهدای فرهنگی، برگزاری اردوی تفریحی برای معلمان نمونه، برگزاری مسابقه کتابخوانی از آثار استاد مطهری، حضور معلمان و دانش آموزان در نماز جمعه از دیگر برنامه‌های مورد انتظار است.

وی تأکید کرد: با توجه به تأکیدات وزارت آموزش و پرورش تمامی برنامه‌های هفته معلم در اماکن متعلق به آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

لزوم جذب معلمان متخصص و دلسوز

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین به تبیین اهمیت جذب نیروی انسانی پرداخت و گفت: مهمترین سرمایه آموزش و پرورش نیروی انسانی است؛ بنابراین ارزیابان آزمون استخدامی باید تلاش کنند افرادی که جذب می‌شوند، افراد متخصص، متعهد و دلسوز باشند.

سیاهکالی مرادی ادامه داد: در فرآیند جذب شاخص‌های ارائه‌شده توسط مقام معظم رهبری مدنظر قرار گیرد و کسانی وارد نظام تعلیم و تربیت شوند که هویت ایرانی-اسلامی را در دانش‌آموزان تقویت کنند. اگر نیروهای خوب وارد آموزش و پرورش شود، چند نسل از نظر علمی و اعتقادی بیمه خواهند شد و این امر ضامن دوام و بقای انقلاب و توسعه و پیشرفت کشور خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت استفاده از تجربیات سال گذشته در ارزیابی آزمون استخدامی معلمان تصریح کرد: ارزیابان آزمون استخدامی باید ضمن ایجاد فضایی آرام، دلگرم‌کننده و دوستانه، رعایت عدالت و تقوا را در سرلوحه کار قرار دهند و از هرگونه سوگیری شخصی در بررسی آزمون استخدامی داوطلبان معلمی بپرهیزند.

کد خبر 746580

دیگر خبرها

  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • بیست‌وچهارمین دوره حفظ تخصصی مؤسسه جامعه القرآن‌ برگزار می‌شود
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس کهگیلویه وبویراحمد
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • زنگ سلامت در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته شد
  • ارزیابان آزمون استخدامی معلمان از سوگیری شخصی پرهیز کنند