Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، حسینعلی حاجی دلیگانی بعد از ظهر امروز در هم‌اندیشی صنعت پوشاک و نساجی استان اصفهان اظهار کرد: ما در مجلس آماده حمایت از صنعت نساجی در حوزه‌های مختلف قانون‌گذاری و نظارت هستیم و اعتقاد داریم که اقتصاد مقاومتی می‌تواند از این مسیر هم پیش برود.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی افزود: گذشته درخشان این صنعت پر افتخار در مرکز شهر اصفهان کامل واضح است و قسمتی از این صنعت هم در شهرستان‌های اطراف اصفهان از جمله حوزه‌های انتخابیه این‌جانب بود که در زمان جنگ تحمیلی فعالیت بالایی داشت و کارخانه‌های نساجی استان اصفهان در آن زمان در حوزه‌های پشتیبانی انسانی و مالی جبهه‌ها بسیار فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین تصریح کرد: بعد از جنگ تحمیلی نیز شاهد بودیم که این واحدها مثل کارخانه‌های بارش، قدس، بهریس، پارس فاستون و... به دلایل متعددی از بین رفتند و به هر دلیلی که عمده آن عدم حمایت و عدم واگذاری صحیح بود تعطیل شده و زمین‌های آن‌ها برای ساخت‌وساز تفکیک شد.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: با این حال، عمر این صنعت به پایان نرسیده و حتی در شرایط فعلی نیز در بخشی از صنعت پوشاک و نساجی شاهد فعالیت‌های بروزی برای این صنعت هستیم.

وی یادآور شد: مدتی پیش جرقه‌ای زده شد و یک کاری هم راه‌اندازی شد تا با انجام آن، استان اصفهان دارای شهرک پوشاک شود و تلاش شد تا در احداث این شهرک، مسأله دسترسی اصفهان و شهرستان‌های شمالی در اولویت قرار گیرد و با جانمایی صورت گرفته در محور آزادگان تلاش شده تا این شهرک به مترو و ایستگاه اتوبوس نیز نزدیک باشد.

نماینده مردم شاهین‌شهر، میمه و برخوار یادآور شد: با بازاری که در منطقه وجود دارد و با ظرفیت‌های صنعت نساجی و پوشاک اصفهان، چشم‌انداز خوبی برای فعالیت این شهرک مهیا شده است.
وی در بخش دیگر صحبت‌های خود به مسائل رونق تولید پرداخت و گفت: اساسی‌ترین معضل ما در کشور، افزایش روز به روز نقدینگی است و این به دلیل خلق پول بانک‌هاست.

حاجی دلیگانی تأکید کرد: بانک‌ها 260 هزار میلیارد تومان سالانه سود سپرده می‌دهند در حالی که از محل وام‌های اعطایی، 60 هزار میلیارد درآمد دارند و 70 درصد سپرده‌ها توسط یک درصد جامعه سپرده شده است. اگر جلوی این خلق نقدینگی گرفته نشود به تورم شدید می‌انجامد.

وی همچنین اعلام داشت: در سال 1354، میزان نقدینگی کشور 85 میلیارد بوده و الان به هزار و 800 هزار میلیارد تومان رسیده که یعنی 34 هزار برابر شده اما در مقابل آن، تولید ناخالص داخلی 2.2 برابر شده است.

حاجی دلیگانی متذکر شد: 842 هزار میلیارد تومان یارانه پنهان و آشکار در کشور پرداخت می‌شود که بالای 800 هزار میلیارد تومان آن ناعادلانه تقسیم می‌شود و باید فکری به حال این مسائل اساسی در اقتصاد کشور کرد.

منبع: فارس کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۶۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم

مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

دانلود (15MB)

دیگر خبرها

  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • وزیر ورزش: ۵ درصد باقی مانده سهام استقلال و پرسپولیس در اختیار ماست که متعلق به پیشکسوتان است / فیلم
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل