Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-20@02:31:26 GMT

زنان 80 درصد تماس‌گیرندگان با «خط ملی اعتیاد»

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۰۱۵۶

به گزارش ایسنا، ماریت قازاریان همزمان با بازدید سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر از مرکز «خط ملی اعتیاد» با بیان اینکه برخی روزها میزان تماس با این خط به ۷ هزار تماس می‌رسد، افزود: با این حال در برخی روزها تماس‌ها فقط در برخی ساعات بیشتر است اما میانگین ماهانه تعداد تماس‌ها به ۳۰ تا ۳۵ هزار تماس می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه در طی سال بیش از ۴۵۰ هزار تماس گیرنده از سراسر کشور با خط ملی اعتیاد تماس می‌گیرند، اظهار کرد: تماس گیرندگان هم افرادی هستند که خودشان مصرف کننده هستند و برای درمان راهکار یا آدرس مراکز درمانی را می‌گیرند و هم افرادی هستند که خودشان مصرف کننده نیستند اما درباره فردی که مصرف کننده است سوال می‌پرسند. یا اینکه ممکن است هیچ فرد مصرف کننده‌ای نداشته باشند اما نگرانی و ابهام دارند و بیشتر می‌خواهند اطلاعات بگیرند.
رئیس گروه پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه تماس گیرندگان زن با این خط بیشتر هستند، تصریح کرد: زنان به طور میانگین ۸۰ درصد تماس گیرندگان را تشکیل می‌دهند و بیشتر هم مادران و همسران افراد معتاد هستند که تماس می‌گیرند و به دنبال راهکار درمان اعتیادند این درحالیست که مردانی که با این خط تماس می‌گیرند بیشتر خودشان مصرف کننده هستند.
قازاریان درباره نوع سوالات مطرح شده از سوی تماس گیرندگان نیز گفت: این سوالات در سه بخش تقسیم بندی می‌شوند. بخش اول در خصوص پیشگیری از اعتیاد است برای مثال درباره ماده، نوع ماده، شکل ظاهری آن یا پیشگیری از ابتلای فرزندشان می‌پرسند. دسته دوم ممکن است درباره نوع درمان یا مراکز سوالاتی داشته باشند و سوالات دسته سوم نیز درباره کاهش آسیب برای مثال در معتادان تزریقی است.
به گفته وی ساعت کار مرکز از ۸ صبح تا ۸ شب است و حتی روزهای جمعه و تعطیلات رسمی هم همکاران خط ملی اعتیاد پاسخگوی تماس گیرندگان هستند و بیشترین تماس‌ها نیز در حال حاضر در مورد ماده شیشه و گل است. سوالات در مورد ماده مخدر گل نیز طی چند ماه اخیر افزایش یافته است.         

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۰۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان

برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (یوان‌دی‌پی) اعلام کرده است که به‌رغم چالش‌های بزرگ و محدودیت‌ها در برابر کار زنان در افغانستان، اما تجارت‌های زیر مالکیت و اداره آن‌ها در کشور به‌عنوان پایه‌های اساسی ثبات اقتصادی عمل می‌کند.

این تحقیق فعالیت زنان افغان در بخش تجارت را طی سه سال گذشته مورد ارزیابی قرار داده است.

کانی ویگناراجا، مدیر منطقه‌ای برنامه انکشافی سازمان ملل برای آسیا و اقیانوسیه در این مورد گفته است: زنان کارآفرین در سخت‌ترین شرایط، جسارت و تدبیر باورنکردنی از خود نشان داده‌اند.

براساس این گزارش، تبعیض و محدودیت‌های کاری فرا راه زنان کارآفرین افغان و همچنان سیستم مالی به‌شدت ضعیف، ۴۱ درصد از بیش از سه هزار زن مورد بررسی را مجبور به بدهکاری کرده است.

حدود سه چهارم پاسخ‌دهندگان هم گفته‌اند که با محدودیت‌های شدید حرکتی، از جمله عدم امکان سفر حتی به بازارهای محلی بدون محرم روبه‌رو هستند.

بربنیاد تحقیق یوان‌دی‌پی، تنها پنج درصد از زنان کارآفرین در افغانستان از طریق بانک‌ها یا موسسات مالی کوچک وام دریافت کرده‌اند.

طبق یافته‌های این تحقیق، در مجموع ۱۵.۸ میلیون افغان در ناامنی غذایی قرار دارند و نرخ اشتغال زنان نیز به شش درصد رسیده است.

به گفته یوان‌دی‌پی، این نهاد در همکاری با شرکای خود از ۷۵ هزار کسب‌وکار کوچک در افغاستان حمایت و در مجموع برای ۹۰۰ هزار تن فرصت‌های شغلی ایجاد کرده است.

استفان رودریکس، نماینده یوان‌دی‌پی در افغانستان گفته است: زنان مدت‌هاست که نیروی محرک رفاه خانواده‌ها در افغانستان بوده و نقش مهمی در حفظ اقتصاد محلی بازی می‌کنند.

وی تاکید کرده است که این نهاد سرمایه‌گذاری روی زنان را افزایش خواهد داد.

گفتنی است که پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان، این گروه زنان را از کار در دفاتر دولتی و خصوصی و نیز کار با موسسات بین‌المللی ممنوع کرده است.

این اقدام طالبان زنانی را که نان‌آور خانواده‌های‌شان هستند، با چالش‌ روبه‌رو کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کنترل خوب فشارخون می تواند از فیبروم رحمی جلوگیری کند
  • کاهش وزن در این دوره خطر مرگ زودرس دارد؟
  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر در مازندران
  • مرگ ۹۱ نفر بر اثر مصرف مواد مخدر
  • دلیل کیفیت خواب پایین تر زنان نسبت به مردان مشخص شد
  • تغییر محل نشستن مردان و زنان در اتوبوس‌های بی.آر.تی/ علت: به زنان در قسمت جلو بیشتر آسیب وارد می‌شد
  • فواید یک ویتامین برای زنان
  • مشکلات اقتصادی فراروی اشتغال زنان در افغانستان
  • زنان کمتر می‌خوابند و استرس بیشتری دارند
  • چرا سود سهام عدالت سه مرحله‌ای شد؟ برای دریافت سود به سایتی مراجعه نکنید | سهامداران برای آگاهی بیشتر با این شماره تماس بگیرند