Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-28@17:05:57 GMT

مشکل زاینده رود با عصای جادویی حل نمی شود

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۱۲۵۵

مشکل زاینده رود با عصای جادویی حل نمی شود

 به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، ایرج حشمتی امروز (یکشنبه) به منظور امضای سند اقدام مشترک زیست محیطی با شهرداری و شورای اسلامی شهر اصفهان در هشتاد و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان حضور یافت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: باید توجه داشت که با عصای جادویی نمی‌توان مشکلات زاینده رود را حل کرد و با توجه به اعتبارات موجود نمی‌توانیم نگاه بلند مدت داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلیاردها تومان از عوارض آلایندگی صنایع به حساب شهرداری‌های شهرستان‌های استان واریز می‌شود، ما نمی‌گوییم که این اعتبار را به ما بدهند بلکه انتظار داریم که شهرداری‌ها حس تعلق محیط زیستی را در شهروندان ایجاد کنند.

 وی در این جلسه با اشاره به اینکه حفظ محیط زیست عین توسعه پایدار است و همه باید به آن توجه داشته باشند،گفت: در استان اصفهان ۱۰ هزار صنعت وجود دارد. جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر است و این استان دو میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار منطقه حفاظت شده دارد.

حشمتی با بیان اینکه تفاهمنامه اقدام مشترک زیست محیطی با شهرداری اصفهان آغازی برای اجرای برنامه‌‌های عملی بین شهرداری، شورای شهر و حفاظت محیط زیست اصفهان خواهد بود،افزود:   با همکاری شورای شهر و شهرداری اصفهان می توان کیفیت زندگی را برای شهروندان اصفهان ارتقا داد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان ادامه داد: من ۲۷ سال سابقه  در سازمان محیط زیست دارم. اصفهان را استانی برخوردار می‌دانستم و از زمانی که به عنوان مدیرکل محیط زیست این استان منصوب شدم شرایط واقعی اصفهان را درک کردم. من به مردم اصفهان خیانت نمی‌کنم،  اما با اعتبارات و امکانات موجود، خدمت هم نمی‌توانم بکنم.

وی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار صنعت  اصفهان یک شبه ایجاد نشده است،گفت: برای مدیریت و پایش و نظارت این صنایع تنها ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار داریم و در واقع برای هر صنعت ۲۵ هزار تومان اختصاص یافته است.

حشمتی با بیان اینکه از ۱۸ میلیارد تومان اعتبار محیط زیست ۱۱ میلیارد تومان متعلق به حقوق کارکنان است،گفت: کمبود بودجه در این بخش ملموس است و البته در کل کشور این مشکل وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان اصفهان حفاظت محیط زیست حقوق مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده اصفهان: فرونشست به مرحله خطرناکی رسیده/ اگر چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم

به گزارش جماران؛ به نقل از خبرآنلاین، نماینده اصفهان در مجلس گفت: خشکی زاینده رود و فرونشست ناشی از آن، تمدن اصفهان را مورد مخاطره جدی قرار داده است، این خطر به اندازه‌ای جدی است که اگر تا چند سال آینده فکری برای آن نشود، همه ما باید اصفهان را ترک کنیم.

مهدی طغیانی اظهار کرد: خود را نماینده همه مردم می‌دانم و با تخریب و توهین به مردم و به خصوص جوانان و به طور کلی هیچ نوع تخریب شخصیتی موافق نیستم.

وی اضافه کرد: اگر نماینده در هر حوزه‌ای تخریب شود، سودی عاید کسی نخواهد شد، اما اگر همه با هم همدل و یکرای باشیم خواهیم توانست گره‌ای از مشکلات مردم را باز کنیم.

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مشکلات اصفهان تنها با همدلی همه نمایندگان مردم رفع می‌شود، گفت: نمایندگان اصفهان باید ید واحد باشند تا مشکلات رفع شود، بر این اساس از همه می‌خواهم اگر در رفتار‌های بنده ضعف‌هایی هست به شخص خودم انتقال دهید و تخریب نکنید، به هیچ کس توهین نشود تا با یکرنگی مشکلات اصفهان را رفع کنیم.

 

 

فرونشست به مرحله خطرناکی رسیده است

وی با اشاره به اینکه هم اکنون عدم احیای زاینده رود که موجب خالی شدن آبخوان‌های دشت اصفهان شده است، مهم‌ترین مشکلات اقتصادی اجتماعی و محیط زیستی را برای اصفهان به همراه داشته است، تاکید کرد: اکنون فرونشست در اصفهان به مرحله‌ای بسیار خطرناک رسیده است به نوعی که اگر در طول هفت یا هشت سال آینده نتوانیم کاری برای احیای آبخوان‌های اصفهان انجام بدهیم، این تمدن باقی نخواد ماند.

طغیانی ادامه داد: در حقیقت همه ما باید در چنین شرایطی اصفهان را ترک کنیم و این شهر دیگر قابل سکونت نخواهد بود.

خشکی زاینده رود فقط مشکل کشاورزان و شرق اصفهان نیست

وی با بیان اینکه مشکل زاینده رود تنها مسئله شرق اصفهان و کشاورزان نیست بلکه کل دشت اصفهان به خاطر خشکی رودخانه فلات مرکزی ایران در خطر فرونشست قرار دارد، تاکید کرد: در دوره قبلی مجلس تلاش کردم تا فریاد زاینده رود ومردم عزیز و کشاورزان این استان باشم، و در این دوره نیز، نمایندگان اصفهان باید همدل و هم رای باشند تا مشکلات به ویژه خشکی زاینده رود رفع شود.

دیگر خبرها

  • تقسیم استان اصفهان به ۲۱۲ بلوک انتظامی / ارتقای امنیت حاشیه زاینده‌رود
  • نماینده اصفهان: فرونشست به مرحله خطرناکی رسیده/ اگر چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • اصفهان تخلیه می‌شود؛ تنها ۸ سال فرصت داریم
  • طغیانی: برای فرونشست چاره ای نشود، باید اصفهان را ترک کنیم!
  • (تصاویر) جشنواره خالکوبی جادویی
  • مدت بازگشایی آب در زاینده‌رود ۱۲ روز است/ قرار نیست توسعه صنایع آب‌بر را داشته باشیم
  • ورود بیش از ۳۰۰ فلامینگو به تالاب بین المللی گاوخونی
  • «چهارباغ عباسی» رویای شیرین مهمانان نوروزی در اصفهان
  • میهمانی ۳۰۰فلامینگو در گاوخونی/ نخستین کلونی‌های جوجه‌آوری ثبت شد