Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، حسین صمیمی رییس پژوهشگاه فضایی ایران در گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های حوزه فضایی گفت: برگزاری این رویداد مهم و حضور این متخصصان فرصت مغتنمی برای توسعه کسب و کارهای فضاپایه است.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران تصریح کرد: بدون شک این رویداد سه روزه و برگزاری نشست‌های تبادل فناوری و نوآوری بستری مناسب برای شناخت بازیگران زنجیره ارزش صنعت فضایی کشور، شناخت توانمندی‌ها و ایده‌های خلاقانه آنان و نیز عرصه نیازمندی‌های کشور در حوزه فضایی است و گامی مهم برای توسعه صنعت فضایی کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صمیمی در بخشی از سخنان خود درباره رشد اقتصاد فضاپایه در جهان، گفت: این رویداد در حالی برگزار می‌شود که آمار و ارقام جهانی حکایت از رشد روز افزون اقتصاد فضاپایه در جهان دارد و شرکت‌های نوآور با ارائه سرویس‌های جدید مبتنی بر داده‌های فضایی، نقش مهمی در رشد و توسعه این اقتصاد نوظهور دارند.
وی افزود: سوال مهمی که در این رویداد باید به دنبال پاسخ آن باشیم این است که بازیگران بخش فضایی، به خصوص آنهایی که نقش حاکمیتی دارند، چه نقشی در حمایت از کسب و کارهای فضا پایه و رونق بخشیدن به صنعت فضایی کشور برعهده دارند؟
صمیمی تاکید کرد: پژوهشگاه فضایی ایران با تجربیاتی در حوزه طراحی و ساخت ماهواره‌های مخابراتی و سنجشی و نیز برخورداری از زیرساخت‌های آزمایشگاهی پیشرفته، می‌تواند حمایت‌های قوی از شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ در حوزه فناوری فضایی به‌عمل آورد.
وی افزود: تاکنون در انجام پروژه‌های طراحی و ساخت ماهواره، پژوهشگاه با بکارگیری رویکرد مدیریت تحقیقات، با بیش از ۵۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه مشاوره در طراحی و ساخت به ارزش ۲۵ میلیارد تومان همکاری داشته و با ۲۰ دانشگاه معتبر کشور در حوزه توسعه دانش فضایی و همچنین مشاوره در حوزه طراحی و توسعه همکاری، قراردادهایی به ارزش حدود ۲۰ میلیارد تومان داشته است.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به تعاملات نزدیک این پژوهشگاه با سازمان ها و مراکز مختلف، گفت: پژوهشگاه فضایی ایران با دارا بودن تعاملات نزدیک با دستگاه‌های اجرایی نظیر وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه، شناخت خوبی از نیازمندی‌های این دستگاه‌های اجرایی در حوزه پایش محصولات راهبردی نظیر گندم ، برنج و سیب‌زمینی، پایش منابع آبی و آمایش سرزمین دارد که قطع یقین می‌تواند کمک شایانی به شرکت‌های استارتاپ حوزه خدمات برای ورود به بازار کند.
وی در خصوص خدمات فضاپایه پژوهشگاه فضایی ایران، افزود: در طول سال گذشته پژوهشگاه فعالیت‌های منسجمی برای معرفی خدمات فضاپایه به دستگاه‌های اجرایی مختلف انجام داده است که از بارزترین آنها می توان به ارائه نقشه‌های کاربردی از روند گسترش سیل و هشدار تشدید سیل در جریان بحران سیل فروردین ۹۸ اشاره کرد.
صمیمی تصریح کرد: در بحث ارزیابی خسارت سیل به کشاورزان، نقشه‌ها و آمارهای تولیدی پژوهشگاه مبنای پرداخت خسارت توسط وزارت کشور قرار داده شده است.
رییس پژوهشگاه فضایی ایران در بخشی از سخنانش به برنامه ها و اقدامات آینده پژوهشگاه فضایی نیز اشاره کرده و گفت: پژوهشگاه فضایی ایران تصمیم گرفته در منطقه نوآوری اطراف دانشگاه شریف، ساختمانی را برای استقرار شرکت‌های استارتاپ فارغ التحصیل و آماده ورود به بازار تخصیص دهد که در کنار سایر شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری مستقر در منطقه به حمایت از کسب و کارهای فضاپایه بپردازد.
وی افزود: پژوهشگاه فضایی در شهر اصفهان و در نزدیکی دانشگاه صنعتی اصفهان فضای مناسبی را برای تاسیس کارخانه نوآوری حوزه فضایی در نظر گرفته که به‌عنوان یک هاب مرکزی در این منطقه به حمایت از کسب و کارهای نوپا بپردازد.
بر اساس این گزارش، گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌های حوزه فضایی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، پژوهشگاه فضایی ایران و سازمان فضایی ایران از روز یکشنبه مورخ ١٦ تیر سال جاری شروع به کار کرده و تا ١٨ تیر ادامه دارد.

انتهای پیام/

169 / 156 استارت آپ دانش بنیان سازمان فضایی کسب و کار اقتصاد فناوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: استارت آپ دانش بنیان سازمان فضایی کسب و کار اقتصاد فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۲۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو

گردهمایی دوروزه مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاه‌ها و ‌پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی‌ در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) آغاز شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، گردهمایی دوروزه مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاه‌ها و ‌پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور به همت دفتر توسعه زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری معاونت علمی‌، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در محل کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدبوم (امیدینو) آغاز شد.

 این گردهمایی با حضور 70 تن از مدیران مراکز نوآوری مستقر در دانشگاه‌ها و ‌پارک‌های علم و فناوری سراسر کشور برگزار شد.

محمدعلی بخشی‌زاده؛ مدیرعامل شرکت امیدبوم طی سخنانی در این مراسم، بانک‌ها را عهده‌دار مدیریت و هدایت عملیات مالی دانست و اظهار کرد: با ظهور فناوری هوش مصنوعی همه بانک‌ها محکوم هستند که از فناوری‌های تولیدشده در شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده کنند.

مشکل "کارخانه نوآوری آزادی" حل می‌شود/ تجاری‌سازی مهم‌ترین برنامه ستاد نانو است

بخشی‌زاده با اشاره به وضعیت خدمات بانکی هوشمند با تاکید بر اینکه استفاده از فناوری صرف نیاز مشتریان را برآورده نمی‌کند، اظهار کرد: با توجه به اینکه مشتریان در کنار خدمات بانکی نیازهای دیگری در حوزه‌هایی چون بیمه، لیزینگ، صرافی و غیره دارند، بنابراین لازم است که اکوسیستم مالی ایجاد شود که فرد زمانی که وارد این اکوسیستم می‌شود، همه خدمات را دریافت کند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد اکوسیستم مالی دانش‌بنیان، گفت: ما به عنوان ویترین کسب و کارهای دیجیتالی در تلاش برای ایجاد سوپرمارکت مالی هستیم و سعی داریم زنجیره ارزش مشتریان را کامل کنیم.

به گفته وی، نئوبانک از دیگر محصولات این شرکت است و بر اساس آن وقتی فرد وارد پلتفرم خود می‌شود، تمام خدمات بانکی و غیر بانکی را دریافت می‌کند.

وی افزود: ما در حال ایجاد نئوبانک در حوزه‌های صنعتی پتروشیمی و حمل و نقل هستیم.

بخشی‌زاده به همکاری این مجموعه با اداره امور مهاجرین و اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: در این همکاری کارت‌هایی برای ارائه تمام خدمات برای اتباع خارجی صادر شده است.

امیرحسین بهروز، مدیر کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدینو در ادامه، افزود: عملیات راه اندازی کارخانه طی تفاهم نامه همکاری فی مابین بانک سپه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در تاریخ 20 مرداد 1401 آغاز شد.

وی تأکید کرد: این مجموعه در زیست بوم علم و فناوری کشور تلاش دارد تا در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و در جهت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور، افزایش سهم دانش در زنجیره ارزش فعالیت‌های شرکت‌های بزرگ و ارتقای زیست بوم نوآوری و کارآفرینی، پاسخ به نیازهای فناورانه و اولویت‌های حوزه هوشمندسازی کشور به اتکای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور، حمایت از شکل‌گیری و توسعه کسب و کارهای جدید، نوآورانه و فناورانه دارای پتانسیل ملی و بین‌المللی و در نهایت ایجاد هاب نوآوری حوزه هوشمندسازی و ارتباط هدفمند با فعالین داخلی و بین‌المللی این حوزه به منظور اشتراک دانش و تجربه گام بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتب درسی دانش‌آموزان
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران از پایان نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • زیرساخت‌های حمل‌ونقل کشور در مسیر پیشرفت