Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام و المسلمین عباس دانشی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، امروز ۱۶ تیرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به منظور تشریح جزییات برگزاری ششمین جشنواره استانی مد و لباس و برنامه‌های دهه کرامت برگزار شد گفت: امسال ششمین جشنواره استانی و ۹۹امین جشنواره کشوری مد و لباس در هفته عفاف و حجاب برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که فراخوان جشنواره در خرداد‌ماه اعلام و مورد استقبال قرار گرفت، اظهار کرد: طراحان لباس از اعلام فراخوان استقبال کرده و ۲۰۶ اثر از هنرمندان استان مرکزی، قم و تهران به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، با توجه به فاخر بودن آثار طراحان بخش تخصصی نیز برگزار می‌شود.

دانشی تصریح کرد: پس از داوری اولیه ۱۵۰ اثر انتخاب شد و در داوری نهایی ۲۸ اثر منتخب داوران بود، برگزیدگان نهایی لوح تقدیر، تندیس و جایزه نقدی دریافت می‌کنند. اعطای کد«شیما» به منتخبان از دیگر مزایای جشنواره است، چرا که در شرایط عادی دریافت این کد دارای پروسه طولانی است اما جشنواره راه میان‌بری است که طراحان می‌توانند برای تولیدات انبوه به دست آورند.

وی با بیان اینکه مانتو اجتماع، پوشاک اجتماع آقایان، مانتو مجلسی، مانتو مشاغل، لباس عاشورایی، چادر اجتماع، پارچه‌سازی و طراحی روی پارچه عناوین جشنواره مد و لباس است، ادامه ‌داد: این جشنواره در سطح کلان کشوری توانسته است در طول ۱۰۰ دوره نقش خوبی را در پیوند هنر، تولید و صنعت ایجاد کند که قطعا این امر به رشد و توسعه صنعت تولید کمک می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زمان برپایی جشنواره مد و لباس را ۱۷ تیرماه هم‌زمان با برپایی نمایشگاه صنایع دستی اعلام کرد و افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که عموم مردم بتوانند از جشنواره بازدید کنند، این جشنواره از تاریخ یاد شده تا ۲۱ همین ماه در سالن اختصاصی در محل نمایشگاه‌های دائمی برپاست.

وی عنوان کرد: ۷۰ اثر در نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می‌گیرد، از صاحبان صنایع نیز برای مراسم افتتاحیه دعوت به عمل می‌آید، سال گذشته ۱۰۰ اثر به جشنواره ارسال شد که خوشبختانه امسال شاهد رشد دوبرابری هستیم، برای انتخاب طرح‌ها باید ذائقه مصرف‌کنندگان در نظر گرفته شود، امروز ارائه طرح‌ها با سطح طراحان فاصله دارد که باید این فاصله را به حداقل رسانده تا ذائقه مخاطب با طرح‌ها هماهنگ باشد.

حجت‌الاسلام دانشی ادامه داد: اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب در کشور مؤثر بوده است، ولی سطح فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی، فرهنگی و هنری در حوزه عفاف و حجاب متناسب با نیاز این عرصه نیست و ما در حوزه عفاف و حجاب سیر رو به رشد نداشته‌ایم.
وی در مورد پیامدهای بی‌حجابی هم گفت: بی حجابی و نداشتن عفت عمومی هم به آقایان و هم به بانوان اختصاص دارد، اگر عفاف و حجاب در جامعه‌ای وجود نداشته باشد بنیان‌های ارزشی جامعه فرو‌ریخته و کانون خانواده آسیب می‌بیند و تعلیم و تربیت با ناکارآمدی رو به رو می‌شود. اگر به فلسفه عفاف و حجاب توجه داشته باشیم قطعا رشد و تعالی در جامعه نمود بیشتری خواهد داشت، شارع مقدس برای اینکه مسیر زنان و مردان با ترقی همراه باشد آنان را به پوشش توصیه کرده است، سرگرم شدن به بی‌حجابی انسان را از رشد و تعالی باز می‌دارد.
دانشی به بانوان بزرگ دین یهود، زرتشت و مسیحیت نیز اشاره کرد و افزود: تمام بانوان بزرگ ادیان الهی دارای پوشش کامل هستند و افرادی که در دنیا باعث بروز مشکلات برخی جوامع می‌شوند از پوشش خوبی برخوردار نیستند. حجاب، عفت و حیا محدود به بانوان مسلمان نیست و همه جوامع بشری را در بر گرفته و زمینه رشد اخلاقی، معنوی، روحی و فرهنگی بشریت را فراهم می‌کند.
این مقام مسئول افزود: ریشه بدحجابی کاستی‌های ما در حوزه تعلیم و تربیت خانواده و نظام آموزشی است، علی‌رغم اینکه اموزش و پرورش تلاش بسیاری در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی دارد اما نوع تربیت و شیوه‌های آموزشی ما در نظام آموزشی با سمت و سوی حجاب فاصله دارد. البته عفاف و حجاب متولی خاصی ندارد و همه دستگاه‌های دولتی و غیر‌دولتی، خصوصی و عمومی، همه مراکز دانشگاهی و حوزه‌های علمیه باید گام‌هایی در این راستا برداریم. همه زیرساخت‌های عفاف و حجاب در منابع دینی و فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی ما موجود است فقط باید استخراج شده با هنر آمیخته شده و به منصه ظهور برسد لذا یکی از رسالت‌های خبرنگاران این است که در حوزه عفاف و حجاب قلم‌فرسایی کنند.
حجت‌الاسلام دانشی تجلیل از هنرمندان محجبه، همکاری در برگزاری کارگاه‌های عفاف و حجاب، نشست راهکارهای توسعه فرهنگ دینی در خانواده، نمایشگاه عکس جلوه‌های عفاف و حجاب، دیدار با هنرمندان و سوق دادن آنان به سمت پرداختن به موضوع عفاف و حجاب، حمایت از هنرمندان فعال هنرهای تجسمی در عرصه عفاف و حجاب، برگزاری مسابقات کتابخوانی در حوزه عفاف و حجاب، تقدیر از بانوان محجبه، تشکیل اتاق مشورتی در حوزه حجاب، برپایی جشنواره کشوری «نامه‌ای به دخترم» شامل دلنوشته‌های والدین به دختران در حوزه حجاب از برنامه‌های اجرایی هفته عفاف و حجاب است.
وی اضافه کرد: فضا‌سازی و تبلیغات محیطی با استفاده از ابزار نوین، مسابقات فرهنگی، برگزاری نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی و نمایشگاه مد و لباس، برگزاری همایش و نشست با رویکرد عفاف و حجاب، تبیین واقعی گوهرشاد و نمازهای جمعه و مساجد منتخب، هماهنگی برای حضور کارکنان در اجتماعات مردمی از جمله برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی استان در هفته عفاف و حجاب است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنای مرکزی ایکنا مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۴۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم درمی‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد، دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ماست؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، حجت‌الاسلام پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی‌عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • اصناف یکی از کانون‌های اصلی حفظ و ارتقاء امنیت جامعه هستند
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • خدشه‌ دار شدن عرصه فرهنگ‌ منجر به خرابی سایر بخش‌ها خواهد شد
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند