Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@16:13:39 GMT

میزان بارندگی‌ها در استان زنجان رشد دارد

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۱۴۹۷۱

میزان بارندگی‌ها در استان زنجان رشد دارد

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف رضاپور ظهر یکشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان که در سالن امام علی (ع) استانداری زنجان برگزار شد، با اشاره به وضعیت بارندگی‌ها در استان از مهر ماه سال گذشته تا به امروز، افزود: با توجه به داده‌هایی که از ۹ ایستگاه باران‌سنجی حاصل شده، میزان بارندگی‌ها در این مدت نسبت به مدت مشابه پارسال و میانگین بلندمدت با رشد ۲۹ و ۳۷ درصدی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آمار حاکی از آن است که میزان پرشدگی مخازن سد استان در حال حاضر ۴۱ درصد برآورده شده است، تصریح کرد: همچنین میزان ذخیره آبی استان در برهه کنونی معادل ۲۸۵ میلیون مترمکعب است.

رضاپور یکی از دغدغه‌های امروز را استفاده بیش از حد مجاز برق در بخش کشاورزی عنوان کرد و با یادآوری اینکه تا به امروز ۷۰۹ حلقه چاه احصا شده است که این تعداد ۱۳ برابر حد مجاز برق مصرف می‌کند، ادامه داد: مشکل دیگر در این زمینه آن است که صاحبان این تعداد حلقه چاه با این میزان مصرف برق، بهای برق مصرفی خود را بر اساس تعرفه تجاری پرداخت نمی‌کنند، این در حالی است که باید این‌گونه پرداخت شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه نمی توانیم بهای برق مصرفی کشاورزان را تجاری محاسبه کنیم، افزود: اما می‌توان کشاورزانی را که بیش از قدرت مجاز از چاه خود استفاده می‌کنند را ملزم به پرداخت ۲.۵ برابر بیشتر از تعرفه کشاورزی کرد.

علیرضا علیزاده با اشاره به اینکه تا به امروز با توجه به استعلام‌هایی که از وزارت نیرو داشتیم، ممنوعیت و محدودیتی در خصوص کشت برنج در استان دریافت نکرده‌ایم، ادامه داد: مشترکان کشاورز باید این موضوع را مدنظر داشته باشند که اگر اعتبار پروانه آن‌ها منقضی شود، بهای برق مصرفی با ضریب ۱.۲ محاسبه خواهد شد.

وی از جایگزینی کنتورهای هوشمند در قالب طرح فهام خبر داد و خاطرنشان کرد: تا به امروز از ۶۴۳۱ حلقه چاه کشاورزی موجود در استان، تعداد ۲۰۱۰ حلقه چاه کشاورزی در قالب طرح فهام به کنتور هوشمند مجهز شده و پیش‌بینی می‌کنیم سایر چاه‌ها نیز به این کنتورها مجهز شود.

کد خبر 4660308

منبع: مهر

کلیدواژه: آب منطقه ای زنجان رضا علیزاده برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۴۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲

تین نیوز

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان اعلام کرد:‌ تعداد مسافر جابه جا شده (با صورت وضعیت) در سال ۱۴۰۲ به میزان یک میلیون ۳۶۵ هزار و ۷۷۱ نفر به ثبت رسیده است که در مقایسه با سال پیش از آن، ۳۶ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تین نیوز  به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان، غلامرضا کرمی، معاون حمل‌ونقل این اداره کل عنوان کرد: با بررسی جابه‌جایی مسافر طی سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مشخص می‌شود که میزان جابه‌جایی مسافر در سال ۱۴۰۲ به تعداد یک میلیون و ۳۶۵ هزار و ۷۷۱ نفر با ۲۰۲ هزار و ۷۲۶ سفر توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان به مناطق مختلف کشور جابه‌جا شدند که نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد ۳۶ درصدی روبرو بوده است.

این مسئول ادامه داد: تعداد ناوگان اتوبوسی ۱۲۹، مینی‌بوس۴۵۲ و سواری ۵۱۵ و وی آی پی ۸۵ دستگاه است.

به گفته وی، یک هزار و ۵۰۶ راننده کار جابه‌جایی مسافران را در استان انجام می‌دهند که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ رشد ۴.۶ درصدی داشته است.

رشد ۱۳ درصدی حمل بار

حسن محمدی، رئیس اداره کالای راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان نیز عنوان کرد: بار حمل شده با بارنامه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۱۸۴۳ هزار تن بود که در مقایسه با سال پیش از آن (۱۰۵۱۸ هزار تن) حدود ۱۳ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی، بیشترین میزان حمل بار به مقصد استان‌های خوزستان، تهران و قزوین و کمترین آن مربوط به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و لرستان بوده است.

همچنین از میزان ۱۱۸۴۳ هزار تن کالای جابه‌جا شده، ۵۱۷۰ هزار تن محمولات معدنی و ساختمانی (۴۳ درصد)، ۲۴۲۸ هزار تن محمولات فلزی (۲۰درصد)، ۹۹۰ هزار تن مواد شیمیایی (۸درصد) و ۹۴۹ هزار تن محصولات کشاورزی (۸درصد) است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جلوی ورود سیلاب به شهر راور گرفته شد
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲
  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌وبختیاری اعلام شد
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌و بختیاری اعلام شد
  • خسارت سیل به بیش از ۶۰۰ حلقه چاه کشاورزی در زرآباد
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است