Web Analytics Made Easy - Statcounter

با یک تست نمی‌توان کل شخصیت یک نفر را بررسی کرد با این حال این موضوع همیشه برای مردم سرگرم کننده بوده است.


به گزارش شریان نیوز،احتمالا تستی وجود نداشته باشد که تمامی جنبه‌های شخصیت شما را نشان دهد، ولی این تست‌ها به شما میگویند شما خودتان را چه طور می‌بینید … به شما برای تبدیل شدن به شخصیتی که دوست دارید، توصیه‌هایی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آیا من خوشگلم؟
من خوشگلم؟ تا امروز بار‌ها و بار‌ها در خصوص شخصیت و جنبه‌های مختلف آن حرف زده ایم و بار‌ها گفته ایم که با یک تست نمی‌توان کل شخصیت یک نفر را بررسی کرد بلکه هر تست میتواند یک یا ۲ جنبه از شخصیت را بسنجد، مگر این که خود تست هم بسیار کامل بوده و تعداد سوالات آن خیلی زیاد باشد تا بتواند خصوصیات مختلف را ارزیابی کند.

در این صفحه تستی داریم که روش تفکر شما در خصوص بدن و اندام تان را می‌سنجد، این که حس شما در خصوص بدن تان چیست؟ مسلما دیدگاه مثبت یا منفی شما نسبت به بدن خود، میتواند در عزت نفس شما تأثیر به سزایی بگذارد.

با این سوالات می‌خواهیم صرفا یک جنبه شخصیت را بسنجیم آن هم حس شما نسبت به ظاهر فیزیکی تان و نه کل خصوصیات شخصی شما را! سوالات را به دقت بخوانید و پاسخ‌های صادقانه بدهید و همان احساسی را که واقعا دارید، بصورت آری یا خیر بیان کنید. چنانچه نمی‌توانید پاسخ قطعی بدهید، علامت سؤال را انتخاب کنید.

تفسیر نمرات

چنانچه به سؤال‌های ۱- ۲- ۴- ۵- ۹- ۱۰- ۱۴- ۱۶- ۱۹- ۲۰- ۲۱- ۲۴، جواب آری داده اید ۲ امتیاز بخود بدهید، به جواب‌های خیر امتیازی نداده و به علامت؟ یک امتیاز بدهید.

 

چنانچه به سؤال‌های ۳- ۶- ۷- ۸- ۱۱- ۱۲- ۱۳- ۱۵- ۱۷- ۱۸- ۲۲- ۲۳- ۲۵، جواب خیر داده اید ۲ امتیاز بخود بدهید، به پاسخ‌های آری امتیازی ندهید و به علامت؟ یک امتیاز بدهید.

امتیاز شما بین ۵۰- ۳۴ است

تبریک می‌گوییم! شما واقعا با خود کنار آمده اید و از بدن و اندام خود احساس رضایت می‌کنید. این که فیزیک و صورت تان را دوست دارید در افزایش اعتماد به نفس تان بسیار مؤثر است.

امتیاز شما بین ۳۳- ۱۷ است

شما هنوز در مورد خود به اطمینان نرسیده اید، گاهی از بدن خود بسیار راضی هستید و گاهی با کوچک‌ترین حرف یا انتقادی از طرف سایرین، در مورد خود دچار شک و تردید می‌شوید. تلاش کنید بیش‌تر به خودتان اعتماد داشته باشید، بخود بباورانید که هر آنچه هستید خوب است.

امتیاز شما زیر ۱۶ است

به نظر میرسد که بسیار نسبت به بدن خود ناامید هستید. بلند شوید! دست از بدبینی نسبت به اندام تان بردارید؛ با بدن تان بامحبت‌تر باشید! فراموش نکنید که هر کسی با شکل و بدن مختلفی خلق شده و ظاهر ما چیزی است که به ما داده شده است. بهتر نیست که واقعیت را بپذیرید و بخود اجازه زندگی کردن بدهید؟!

چند نصیحت دوستانه

نظرسنجی‌ها نشان میدهد بسیاری از شما، به خصوص خانم‌ها، موقع قضاوت در مورد قیافه تان چندان منصف نیستید. حدود یک سوم از شما از قیافه تان ناراضی هستید و نیمی از شما دست کم در خصوص یک جنبه از قیافه خود ناراضی هستید.

یکی از جذاب‌ترین یافته‌ها در خصوص زنان این است که تصور ذهنی شان از بدن هیچ رابطه‌ای با حقیقت ندارد! برای زنان وزن بزرگترین منبع نگرانی است و جامعه هم با تبلیغ معیار‌های سخت در مورد بدن ایده‌ال شرایط را دشوارتر کرده است. حس مردان درباره قیافه شان با حقیقت بیرونی هماهنگ‌تر است.

چنانچه مردی از قیافه خود راضی باشد، سایرین هم احتمالا وی را به همان میزان زیبا خواهند یافت. چنانچه تصور شما در خصوص بدن خود مطلوب باشد، با بالا رفتن سن نسبت به خودتان بامحبت‌تر می‌شوید.

تلاش کنید بخود با دید مثبت بنگرید و نکات مثبت صورت و اندام تان را پیدا کنید. اطمینان داشته باشید، چنانچه دیدتان را مثبت کنید، جنبه‌های زیبایی از بدن تان را پیدا خواهید کرد که تابحال از آن بازمانده اید.

برای خودتان و بدن تان ارزش قائل شوید و بخود برسید. نظری به ظاهر و لباس پوشیدن تان بیندازید، چنانچه سایرین هم مثل شما لباس بپوشند در موردشان چه فکری می‌کنید؟ خود را با سایرین مقایسه نکنید! بلند شوید، ورزش کنید، بخود برسید، آن وقت خودتان را با قبل تان مقایسه کنید. به یاد داشته باشید که زیبایی نسبی است و در هر فرهنگ، جامعه و حتی خانواده تعریف و عقیده متفاوتی از بدن و قیافه ایده‌ال وجود دارد.

خوب به خودتان در آیینه نظر کنید، آن قدر‌ها هم که فکر می‌کنید بد نیستید. فراموش نکنید که تصویر بدنی یک پدیده روان شناختی است و لزوما بیانگر نظر سایرین به شما نیست.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۱۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر علیرضا موحدی درباره جراحی‌های لوزه، دلایل، عوارض و راه‌های پیشگیری از آن مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به نقش لوزه در بدن اظهار کرد: لوزه‌ها بخش لنفاوی دفاعی بدن است که دفاع موضعی بخشی از بدن را برعهده دارند.

 این استاد دانشگاه با بیان اینکه تمام بخش سیستم دفاعی بدن را لوزه‌ها انجام نمی‌دهند و صرفا دفاع منطقه‌ای و موضعی کار لوزه است، توضیح داد: در مواردی پیش می‌آید که لوزه‌ها متورم می‌شوند، شایع‌ترین علت این مسئله عفونت‌های مکرر و محیط مناسب لوزه‌ها برای رشد میکروب باکتری است.

وی با بیان اینکه عوامل آلرژیک، استفاده از برخی غذاها، دارو‌ها و شرایط ایمنی بدن، می‌تواند منجر به بزرگ شدن لوزه‌ها شود اضافه کرد: البته در تمامی افراد بزرگ شدن لوزه‌ها مشکل‌آفرین نمی‌شود، ممکن است لوزه‌های فردی از حد معمول بزرگتر شده باشد، ولی هیچ مشکلی هم ایجاد نکند.

چه کسانی کاندید جراحی برداشتن لوزه هستند

دکتر موحدی ادامه داد: چنانچه تورم لوزه‌ها اختلالاتی در خواب ایجاد کند به این معنی که فرد نتواند به راحتی نفس بکشد، خرخر شبانه داشته باشد یا اینکه گلودرد مکرر داشته باشد یا در سال بیشتر از سه بار دچار عفونت چرکی و میکروبی ناحیه گلو شود که هر سه بار هم نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک باشد یا دچار گوش درد‌های مکرر شود، نیاز به بررسی توسط متخصص دارد.

متخصص گوش، حلق و بینی با بیان اینکه معمولا لوزه‌های متورم با لوزه سوم همراه است ادامه داد: محل لوزه‌های بزرگ در حفره دهانی و حلق است، ولی لوزه سوم کف جمجمه و پشت بینی قرار دارد، بنابراین این موضوع می‌تواند مشکلات تنفسی در ناحیه گوش برای بیمار ایجاد کند. 

وی یادآور شد: ایجاد مشکلات جدی در ناحیه گوش، حلق و گلو، عفونت‌های مکرر گوش و اختلال خواب از جمله مواردی است که باید توسط پزشک متخصص بررسی شود.

ردپای لوزه‌های بزرگ در روند رشد

دکتر موحدی اختلال در روند رشد را یکی دیگر از عوارض بزرگ شدن لوزه‌ها دانست و توضیح داد: فردی که نتواند از بینی نفس بکشد معمولا دچار کم اشتهایی هم می‌شود، یعنی تنفس از راه دهان، تنفس خشکی است که منجر به کاهش اشتها می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه بزرگ شدن لوزه، همیشه نیاز به مداخلات جراحی ندارد خاطرنشان کرد: در برخی موارد با دارو درمانی، عفونت، نحوه نفس کشیدن، روند خواب کنترل و یا درمان می‌شود و نیاز به جراحی نیست، به شرط اینکه تنفس فرد، از راه بینی باشد و بیمار در طول شب راحت بخوابد، در این شرایط نیازی به جراحی نیست.

وی تاکید کرد: عفونت‌های مکرر، بدخوابی، خرخر شبانه و نهایتا اختلال رشد از مهمترین دلایلی است که فرد را کاندید جراحی برداشتن لوزه می‌کند.

سن مناسب برداشتن لوزه‌ها تا پنج سالگی است

دکتر موحدی درباره سن مناسب جراحی لوزه نیز توضیح داد: اگر فردی با دهان باز می‌خوابد، خرخر شبانه دارد و یا بیشتر از معمول دچار عفونت گلو می‌شود، چنانچه جراحی برداشتن لوزه‌ها دراو قبل از شکل‌گیری فک بالا و در سنین پایین یعنی حدود پنج سال باشد به مراتب بهتر است، چرا که با اختلالات دندانی و فکی مواجه نخواهد شد، ولی بعد از ۱۰ سالگی، ضایعات و عوارض دهانی و فکی و همچنین اختلال رشد متوجه فرد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با برداشتن لوزه‌ها با عارضه‌هایی همراه است یا خیر؟ توضیح داد: تا زمانی که فرد با مشکلاتی که به آن اشاره شد مواجه نشده باشد، جراحی برداشتن لوزه برای او انجام نمی‌شود، بنابراین برداشتن لوزه صرفا با هدف درمان و همچنین پیشگیری از ایجاد مشکلات بعدی انجام می‌شود.

متخصص گوش، حلق و بینی دانشگاه تاکید کرد: لوزه سوم تا سن ۱۰ سالگی آرام آرام تحلیل می‌رود و به عبارتی کوچکتر می‌شود، اما در صورت نادیده گرفتن آن تا سنین بالاتر از ۱۰ سال خصوصا در مواردی که تفس را دچار مشکل کرده، قطعا اختلالات رشدی و فک به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه اختلال در رشد فک نیز نیاز به درمان‌های اختصاصی دارد ادامه داد: لوزه سوم در سن ۱۰ سالگی ممکن است به صورت کامل از بین برود، ولی عارضه‌هایی از جمله اختلال رشد، فک، بدشکلی صورت برای فرد باقی می‌ماند بنابراین نیازی نیست تا ده سالگی صبر کنیم که لوزه از بین برود چرا که این اقدام عارضه‌های بیشتر و همیشگی را به دنبال خواهد داشت.

دکتر موحدی با بیان اینکه جراحی برداشتن لوزه‌ها با تشخیص پزشک و برای افرادی که دچارعارضه هستند ضرورت دارد، یادآوری کرد: اگر این جراحی به موقع انجام شود عارضه‌ای برای بیمار ندارد، اما چنانچه دیرتر از موعد (بالاتر از ۱۰ سال) انجام شود عملا فایده‌ای برای فرد نخواهد داشت ضمن اینکه سایر مشکلات رشدی، دهانی و فکی برای همیشه برای فرد باقی می‌ماند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پاسخ به مسائل دینی با هوش مصنوعی ممکن نیست
  • آیا یادگیری سئو سخت است یا آسان؟ چقدر زمان میبرد؟
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند | ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • گروه آموزش برتر، سایت نمونه سوالات کشور
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی چه بود؟
  • درمان لوزه بزرگ را جدی بگیرید
  • دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل
  • پاسخ مورایس به مهم‌ترین سوال سپاهان
  • ببینید | پاسخ رئیس سازمان بورس به یک سوال مهم درباره بازگشت سرمایه‌های مردم
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند/ ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟