Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، «سید علی اکبر کلانتر» رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد 16 تیرماه در نشست خبری با موضوع بزرگداشت روز صنعت استان یزد و بررسی چالش های پیش روی صنایع و با اشاره به ایجاد خانه های صنعت، معدن و تجارت در سراسر کشور، اظهار داشت: این خانه ها در همه استان ها متشکل از انجمن های صنفی تخصصی هستند که در یزد 15 انجمن تخصصی در صنایع کاشی و سرامیک، نساجی، شیشه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. به فعالیت مشغول هستند.
وی افزود: این انجمن های تخصصی، مشکلات، نظارت و موانع آن صنعت را بررسی می کنند و ما هم از منافع جمعی آنها قطعا حمایت می کنیم.
کلانتر تلاش این انجمن ها را مایه پیشرفت صنایع در کشور مان قلمداد کرد و یادآور شد: با تلاش های فراوان، کمیته پایش مصوبات اقتصاد مقاومتی تشکیل شده است که خانه صنعت، معدن و تجارت یزد؛ دبیرخانه این کمیته را بر عهده دارد.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد ادامه داد: کمیته پایش مصوبات اقتصاد مقاومتی تعامل مستمر و خوبی را بین حاکمیت، قوه قضائیه و صنعت و معدن ایجاد کرده است.
وی با اشاره به 10 نیرماه که روز صنعت، معدن و تجارت نام گرفته است، تاکید کرد: همه ساله همایش کشوری در پایتخت به منظور گرامیداشت این روز برگزار می شود و بعد از آن هر استان یک روز را به منظور گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت مراسمی را می گیرد.
کلانتر افزود: در یزد سه شنبه 18 تیرماه بعد از نماز مغرب و عشاء ذر تالار سیب و نار این مراسم برگزار می شود و از 29 واحد صنعتی و صنعتگران برتر تقدیر خواهد شد.
این مقام مسئول ادامه داد: امسال برای اولین بار در این مراسم از بانوی کارآفرین، صادر کننده برتر، طرح های نمونه صنعتی ، کارآفرین جوان، مبتکر و مکتشف نمونه و واحد نمونه دانش بنیان تقدیر و تحلیل می شود.
کلانتر اعلام فراخوان برای جمع آوری برندهای ایرانی تولید یزد را یکی از کارهای انجام شده دانست و اذعان کرد: حدود یک هزار واحد تولیدی در این فراخوان اعلام حضور کردند و کتابی برای معرفیاین برندهای تولید و منتشر شده است.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد افزود: استفاده از برندهای ایرانی نیاز به فرهنگ سازی دارد که رسانه ها باید در محقق شدن این موضوع تلاش مضاعف داشته باشند.
وی با اشارهب ه بررسی های انجام شده در خصوص تعطیلی صنایع در استان یزد، تاکید کرد: تعطیلی موجود در استان ثمره کج کارها و فشلیت های بخش های کاری در کشور است همچنین هزینه های بالا از دیگر دلایل تعطیلی صنایع می باشد اما در کنار تعطیلی صنایع، ایحاد آنها هم در استان صورت گرفته است.
کلانتر سهم استان یزد را از صادرات محصولات معدنی قابل قبول تلقی کرد و گفت: یکی از شرکت های فولادی یزد 70 میلیارذ تومان در صادرات کشور نقش داشته است اما برای ارتقا این سهم بهینه سازی صنایع پایین دستی کم آب خواه و ایجاد آنها باید در کنار صنایع اصلی استان ایجاد شود.
انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۲۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • ۱۹ هزار تن کالا از پاکستان به استان خراسان رضوی وارد شد
  • تشکیل۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • تشکیل ۹۸۲ پرونده تخلف صنفی در استان اردبیل
  • عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت: با تعطیل شدن پنجشنبه ۲۵ درصد ظرفیت کار با دنیا را از دست می دهیم
  • برخورد ویژه با ۵ گروه کالایی قاچاق در تهران
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه